< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sigara Tam Olarak Ne Hissettiriyor
-
-
Günlük kişi başı 17.1 aşırı sallamasyon bir sayı olmuş.
-
ya aga insanların keyif aldığı bir şey mi kalmış hayattan. Ne adam akıllı et yiyebiliyoruz ne adam akıllı bir tatlı. Araba desen yok ev desen yok. Bir sigara oluyor işte ulaşabildiği onu da içiyor
Alım gücü güzel olsa, İsviçre'nin bir köyünde yaşasam,her sabah koşu yapıp günlük proteinlerimi, meyvemi, sebzemi yesem...
Bu ülkede sigara içersen fiziki sağlığın bozulur içmezsen ruhsal sağlığın gerisine sen karar ver
-
Sigara 65 lira tatlı 30 - 70 aralığında güzel bulurum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kahvenin yaninda guzel gidiyor, ama hayatinda hic icmemis bir insanin anlamasi zor sigarayi biraktigim donem diyordum kendi kendime arkadaslarim yanimda icince bu les kokulu seyi nasil iciyormusum ben diye. simdi gene basladim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uyuşturup rahatlatma hissidir muhtemelen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sigaramın dumanına sarsam saklasam seni
-
zevk veriyor. can sıkıntısını gideriyor dolayısıyla.
canım sıkıldıkça yakıyorum 1 tane
-
Stres yaptigimda yakiyom bi tane rahatliyom. Zevk veriyo her zaman
İnsanın başına ne gelirse meraktan gelir demişler, bu gidişle senin de başına birşey gelecek :) 12 senedir sigara içiyorum. Başlarda bir sıkıntısını görmemiş olsam da, zamanla artık ciğerlerini bitirdiğini hissediyorsun. 2-3 senedir bırakmaya çalışıyordum, şuanda elektronik sigaralardan devam ederek nikotin ihtiyacını bastırmaya çalışıyorum. 4-5 aydır sigara yerine kullan-at elektronik sigaralardan devam ediyorum. Bunu da bırakmam lazım ama nasıl yapıcam onu da bilmiyorum açıkcası.
Gelelim hissiyat olayına, acıktığında yemek yerken hissiyatın neyse, sıkıştığında tuvalet ihtiyacını giderdiğinde hissiyatın neyse, sigarayı içtiğinde de (bağımlı olduktan sonra) hissiyatın o. Çünkü, sigara sende bir bağımlılık oluşturuyor. Bağımlı olduğunda, belirli aralıklarla canın istiyor, karşıladığında da rahatlıyorsun. Düşünsene, hiç açlık ihtiyacın yokken vücuduna hiçbir yararı yokken birden kendine açlık hissayatı oluşturuyorsun bir şekilde ve bu vücuduna zarar vererek seni zamanla bitiriyor. Ne kadar mantıklı bir hareket :)
-
kullan atlar nasıl hocam. benimde bırakmam lazım sigarayı.
-
Ayni cocuk yapmak gibi
Hic geregi yokken dunyaya cocuk getiriyon sonra ugras dur omg
likitli elektronik sigalardan da kullandım, kullan atlardan da kullandım.. Sırf tadı daha güzel madem içiyorum bari bunu içeyim hem coil di kartuş du uğraşmamış olurum dedim ve daha maliyetli ve zararlı olmasına rağmen kullan at a geçtim. Yakın çevremde de sigarayı bırakıp deneyenler oldu ama onlar sigarasız duramadılar. Benim, başlarda sigara içme isteği olsa da içesim oldukça elektronk içtim bu şekilde 1-2 haftada sigara içme isteği gitti. Ve ciddi ciddi şuanda sigara içenlerin kokusunu alıyorum. Gerçekten de berbat bir kokuymuş. Ağızdaki koku, dişlerdeki lekeler, sabah uyandığında ağzındaki o küllük tadı... Bunlar artık yok, bunlardan dolayı da elektronik devam ediyorum ve mutluyum. Ancak bunun da mutlaka zararları var, henüz çok fazla argüman olmadığı için hangisi daha zararlı yorum yapmak yanlış. Tamamen şans yani, belki sigaradan kat kat daha zararlı da çıkabilir
Kullan atlardan ben vozol kullanıyorum, likitli elektroniklere göre çok çok daha fazla aroması var. İçerken hoşuna gidiyor yani. Nikotin ihtiyacını kesme olayı dediğim gibi ısrarla devam edersen sigara yerine bunu kullanmaya, 1-2 hafta içinde unutursun sigarayı. Ancak bu fazla aroma vermesini sağlayan kimyasallar hiç hoş değil, mümkün oldukça az iç
-
ben yinede sigara kadar zararlı olduklarını düşünmüyorum hocam. sonuçta sigarada esas zararı ateş ve duman veriyor. bunlarda ise buhar var. evet kimyasallar pek güvenilir değil o doğru. fakat yinede ciğerlerinizin açıldığını stresinizin azaldığını farketmişsinizdir bence
Valla hiçbir fikrim yok hangisinin daha zararlı olduğuna dair. Neticesini ilerleyen dönemlerde göreceğiz artık
-
Hocam bide iqos a bakın bi tek kullanımlıklara göre daha masum görünüyor
Tavsiye için teşekkürler :) Siz kullanıyor musunuz ? Tadı-hissiyatı olayı nedir ? Hiç kullanan yok çevremde
-
Tadı iyi ben turkuaz yani mentol ve hafif ağırlıktaki olanı ve turkuazın bir üst ağırlığı gibi olan Yellow u kullandım yellowda aroma yok gibi tat olarak sigraya çok yakın tatlarda zaten içinde saf tütün var katransız ve zararlı maddesiz sigarası küçük olması dışında içince nikotin ihtiyacını kesiyor dumanı az gözükebilir ama yeterli 1 sigarası 1 normal sigaraya eşit ben vozol,pod mod cihaz,juul 1 ve 2 büyük nargile tipi e sigara hepsini kullandım uzun süre likitli cihazlar bende nefes darlığı yaptı düzenli içişte şimdi hiçbirini kullanmıyorum bıraktım allaha şükür herkes içinde aynısınıda dilerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- kolonya içersek ne olur
- lidokain sprey reçetesiz alınır mı
- market hırsızlar nasıl yakalanır
- lost dizisi konusu
- çalışmayı sevmemek
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
- 5g nedir zararları
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X