Şimdi Ara

Babam yanımda küfür ediyor. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Babana bunun onur kirici bir davranis oldugunu soyle .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim babamda ana avrat şerefsiz diye sövüyordu trafikte veya maçlarda küfür eder genelde

Ama yanımda küfür ederken ben ona sakin ol diyorum babam sakinlesiyor ben babamın yanında hayatta hiç küfür etmedim ve etmemde
  • Benim babam senin babanı döver gardaş :)
  • 23 yaşındayım Allah'a şükür ne babamdan ne abimden bu güne kadar hiç argo kelime dahi duymadım. Ahlaklı nesiller ahlaklı insanlardan gelir ne de olsa.
  • benim babam da ana haber bültenlerinde epey küfür ediyor. kimlere olduğunu tahmin edin.
  • en azından saçma yorumlar yazmadığınız, ve aynı durumdan muzdarip olduğunuzu anlattığınız için teşekkür ederim. Aslında anormal bir durum değil fakat ben büyüklerimin yanında kesinlikle kullanmıyorum içimdende gelmiyor zaten azımdan kaçırırsamda yüzüm kızarır, ama ben böyle dikkat ederken onların bu kadar rahat olması adil gelmiyor.

bu saatlerde forum daha mı güzel ne ?

edit: ılık muhabetine girmeyin yaşıtlarımın arasında hiç bir problemim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 11 Temmuz 2012; 2:53:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Bazen trafikte hak veriyorum.Adam kırmızı ışıkta düz duracağına yola yatay durmuştu.

Burada paint ile çizmeye çalıştım

Mavi ok bizim araba
    Sarı ok adamın araba
    Kırmızı nokta trafik ışıkları
    Normal siyah ok trafik yönü

Babam yanımda küfür ediyor.

Sen Böyle İşlerle uğraşır mıydın ? REİSS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broch

Benim babam senin babanı döver gardaş :)

Ben seni de babalarinizi da yanında dayilarinizi da doverim gardas. Hatta kapicinizi da doverim gardas.

• şeklin kime yigenim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

Orijinalden alıntı: Broch

Benim babam senin babanı döver gardaş :)

Ben seni de babalarinizi da yanında dayilarinizi da doverim gardas. Hatta kapicinizi da doverim gardas.

benim babam sizin babanızı laf yarışında döver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

Benim arkadaşımın bir babası var dillere destan. AMK oğlu ananı.. olmayan bir cümlesi yok. alıştık artık anamız bacımız kendisine emanet

• quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

Benim arkadaşımın bir babası var dillere destan. AMK oğlu ananı.. olmayan bir cümlesi yok. alıştık artık anamız bacımız kendisine emanet

iyi guldurdun gecd vakti hahahh

• oda bişeymi geçen gün balkonda oturuyorum babam yanıma geldi karşı binada 20 25 yaşlarında üniversiteli kız öğrenciler var balkonda oturup muhabbet felan ediyolar babam baktı baktı ulan şunları bi s.... var ya dedi. kalktım gittim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.