Şimdi Ara

Kadınlardan nefret eden var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olmasalar dünya daha güzel bir yer olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadınlar olmasın da birbirimizi mi silkeleyelim?

• crazygamer_wb C kullanıcısına yanıt
    Benim için farketmez, hayatım boyu reddedildim.

• Vardır mutlaka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarası olan gocunur kardes
  • Biz yumusakmiyiz? Niye nefret educuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Trump

Vardır mutlaka.

Napıyon başkan yav? 1 sene boyu seçim gecesini bekledim kazandın sonunda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bırak şimdi kargayı margayı sen hiç 30 zarlı yaratıktan red yedin mi? Sevgi falan boş işler. Bu kız denen yaratıklar kim daha zengin kim daha yakışıklı ise ona vurdurur.

• dalga geçilmeyecekse neredeyse bütün kadınlardan nefret ediyorum
  • Yarısına öylesine yazdım tamam ama yarısından hoşlanmıştım cidden, hayal kurmuştum en azından.

• yav he he
  • Senin ilgi duyduğun kadınların sana ilgi duymaması sebebiyle tüm kadınlardan nefret etmen çok yanlış bir düşünce. Birgün gerçekten düzgün bir sevgine karşılık alırsan geçmişte ettiğin sözlere pişman olursun.

• çirkin şişko bi kız gelse ve sana açılsa hiç, bir dakika olsun düşünür müsün? ya da sen öyle bir kıza açıldın mı? bence düşünmezsin ve açılmadın da yanlış anlama seni tanımıyorum sana çirkinsin demiyorum ama kızların aradığı bi kriter yüzünden reddedilip onlara kin tutup onlardan nefret etmen saçma oluyor
  • amyfm kullanıcısına yanıt
    Ohoo benden çok çirkin/şişman kız hoşlandı. Reddettim tabi ki. İçten içe sinirlendim başka erkek mi kalmadı diye.

• Nefret etmiyorum neden edeyim de iş icabı mecbur kalmadıkça muhatap olmamaya özen gösteriyorum.

35 yaşına kadar sayısını artık bilmediğim kadar farklı şekillerde gelişen ilişkim oldu arada 1 evlilikte kaynadı hiç birisinden pozitif bir şey göremedim. Yani mutluluk güzel anılar vs. gibisinden. En iyi anlaştığım kız arkadaşım 3 yıl boyunca görüştüğüm ve bu forumdan tanıştığım kız oldu onun dışında çoğunun adını bile hatırlamıyorum zaten..

Hep bana zararı var kadınlarla fazla yakınlaşmanın. En güzeli mecbur kalmadıkça muhatap olmamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 9 Aralık 2016; 6:25:5 >
  • Neymiş bu kadınlarla alıp verilemeyen bir türlü anlamadım. 3 yıldır yalnızım. Kendim istediğim için. Ancak bir sevgilim olsa fena olmazdı ama sevgili tatavalarına girmek istemediğim için ağrısız başımla birlikte takılıyorum

Ancak kadınlar olmasa biz erkekler olmazdık yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.