Şimdi Ara

Küfür etmeyen kız bulamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu sitedekilerin yaş ortalamasını merak ediyorum. Çoğu kişi deneyimsiz. Konuştuğun kıza arkadaşça yaklaşırsan tabii ki küfür eder. Kıza yürüyorsanız arkadaşça muhabbet kurmayın, öyle yaparsanız küfür de eder, her şeyi de söyler. Kızlarla kanka olmayın.

• MarcafielRossa kullanıcısına yanıt

ilk arkadaş olup sonra sevgili olunmuyor mu? daha sonraki hedef evlilik değil mi? kız sevgiliyken küfür etmeyip evlenince mi küfür edecek

• Hiç deneyimlememişsin belli. Ben ilk tanıştığım kızlarla arkadaş olmuyorum, muhabbet ediyorum, bir yere davet ediyorum. Davet ettiğim zaman da yürüyorum kıza. Arkadaş olup sevgili olmayı düşünürsen, daha sonra kız diyecek ki "AMA BEN SENİ ARKADAŞ OLARAK GÖRÜYORUM" Kapişş ;)

• Huan8 H kullanıcısına yanıt

Kaç tane insanla tanıştın da konuşuyorsun. Dışarıda insanlarla konuşurken küfürlü konuşmuyorum. Çecremdekilerde öyle. Arada küfür oluyor uyarıyorum dikkat ediyorlar. Tek başına refleks olarak çıkabikir ama konuşmada yok ve insanı aşağılagıcı bir şey küfür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • limbesh kullanıcısına yanıt

Var ben. Ailem küfür etmez ama ben ediyorum bazen. Lisede ortam çok küfürbaz dı hatta baya ediyodum bende

• kadir_150 kullanıcısına yanıt

TEK BAŞINA REFLEKS OLARAK ÇIKABİLİR

Bunu ben değil sen söyledin. Ayrıca kaç tane insan tanıdığımdan sana ne?

Sigmund Freud'un alıntıladığı bir laf var: "düşmanına mızrak atmak yerine küfür eden ilk insan, medeniyetin kurucusuydu."

Hadi birader, hadi, işine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan8 -- 11 Kasım 2021; 14:24:17 >
  • Anime kızlarına bak hocam onlar etmiyo 2D>3D

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt

Neyse... Tmm sen haklısın.

( Dört dörtlük aile, sadece küfür etmeyen aile demek değildir, yapmaması gereken çok şeyler vardır )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 11 Kasım 2021; 16:18:36 >
  • Neden adamı eleştiriyorsunuz? küfür çok mu güzel bir şey? yakışmıyor küfür kimseye ben bir kızdan küfür duyunca soğurum.

• SeSioN kullanıcısına yanıt

Kesinlikle.

Özellikle ülkemizde mizah=küfür olarak kabul edilmeye başladı. Komikte olmuyor. Hiç bir komedi programını komedyeni izlemiyorum artık.

Mesela konuşanlar diye bir program çıkmış, arkadaş izliyordu az bir şey baktım, ben utandım izlerken.

• küfür etmeyen insan bulmak imkansız artık ya herkesin ağzında

• zumrutkahve kullanıcısına yanıt

ben etmiyorum hocam ve kendim gibi birini bulmak istiyorum bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 18 Kasım 2021; 12:58:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.