İntel 14700f İşlemcim %100 Olsa da 65w da Çalışıyor..
Msi b760 tomahawk anakartım var.. Anakartta iki cpu girişi var ama ben bir tane taktım k serisi haric gerek yok yazıları okumuştum..
Bir de “0x129' son biosu güncelledim msi anakartta intel default kısmını seçtim..
Fakat test yaparken 65w üzeri cıkmıyor ve ekrandaki gibi 3000 mhz bunun nedeni nedir nasıl çözebilirim?
Pwm Fan İstediğim Rpm'de Çalışmıyor..
2 tane pwm fan var max 800 rpm dönüyor o zaman biraz ses yapıyor.
Bios ayarından manuel ayarlayım 700 rpm yapayım diyorum kaydedip cıkıyorum ama masaüstüne gelince 550 rpmde dönüyor sürekli fanlar ayarlayınca biostan hızı değişiyor ama masaüstü acıldığı vakit aida programından bakınca fanların 550 rpmde döndüğünü görüyorum.
Bu sorunun nedeni nedir? nasıl fanları istediğim hızda ayarlayabilirim?
Aldığım Ssd Yarısı Gözüküyor Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim?
1 Tb ssd aldım sonra da diğer ssdyi klonladım
202 gb boş toplam 464 gb yazıyor Bilgisayarım C kısmına girince.. Normalde 950-960 Gb yazması gerekirdi..
Bunu nasıl düzelteceğim?
Huawai Skype Bildirim Sorununu Halledebilen var mı?
Google play olmayan huawai cihazda nasıl skype bildirim yapabilirim?
Uygun Fiyata Tablet Tavsiyesi.
Ali Babacan tarafından söylenmiş sözlerdir.
Kılıçdaroğlu, Demirtaş'la ilgili soruya, "İktidara geldiğimizde Selahattin Demirtaş, Osman Kavala, askeri öğrenciler, gazeteciler, ne kadar haksızlığa uğramış onlara göre düşünce mahkumları varsa, tamamını serbest bırakacağız" dedi.
Peşmerge Kerkük'e Girmeye Başladı.Kerkük İçin Ses Ver!
Arkadaşlar Öne Çıkar Butonuna basmak çok mu zor? Bu kadar mı duyarsızsınız?
Binlerce yıllık Türkmen Yurdu Kerkük Peşmerge kontrolüne geçmeye hazırlanıyor.25 Kasımda gerçekleşmesi planlanan durum öncesi konuşan Tümamiral Cihat Yaycı herkesi Kerkük için ses çıkarmaya çağırdı.
Kerkük elden Giderse, Türkiye elden Gider dedi.
Lütfen başlığı üste taşıyalım.
Karadenizde Yaşanılacak En Güzel il Neresi?
Karadeniz bölgesinin sessiz sakin olan yeri neresi?
Chp ve Hdp Önderliğinde İzmir'de Ortak Miting Düzenlendi.
Mitinge aralarında Deniz Poyraz'ın Annesi Fehime Poyraz, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan, Mithat Sancar, HDP İzmir Milletvekilleri Serpil Kemalbay, Murat Çepni, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP'li ilçe belediye başkanları, Halkevleri, Emek Partisi, TÖP, TİP, DİSK, KESK, TMMOB, TTB, İzmir Barosu, ÇHD, ÖHD, Alevi Bektaşi Federasyonu temsilcilerinin de olduğu çok sayıda kişi katıldı.
İzmir B.B Başkanı Tunç Soyer'in de katıldığı mitingte Tunç Soyer, Omuz omuza olduklarını ve sonuna kadar hep birlikte olduğunu söyledi.
Hdp Genel Başkanı Pervin Buldan ise, Öcalan için tecridi kaldırın dedi.
http://www.egedesonsoz.com/haber/binler-demokrasi-mitinginde-bulustu/1074420
Telefon numaramdan onay almadan işlem yapmayın.. |
Devamlı sistem toplayıp satıcağınıza farklı işlere girin en azından zarar etmessiniz teknolojinin sonu yok o nedenle en iyisini alsanda bir süre sonra güncelliği gider. |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.577
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.348
Konularının görüntülenme sayısı: 130.435 (Bu ay: 1.998)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.137 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware