bi 2014te bi 2017te yürüdüğüm bi kız vardı yine yürüdüm, soğuk yapıyordu en sonunda pazar günü etkilendiğimi söyledim yazıştık buluşmayı kabul etti pazartesi günü buluşacaktık devamı ss’de itim ben it < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 15 Nisan 2021; 11:0:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Buluşmayı kabul eden kız benle dalga geçmiş resmen ss’li
-
-
senin gibi işsiz tipsiz birini kim ister cevap verdiğine sükret -
Onurunu ayaklar altına alma kardeşim.Üzülürsün sonra.
-
neden bu kadar ısrar ediyorsun ?
Son eklenen ss'leri gördüm. Maraz merak ediyorum, bir gün gelir de buraları okursan. Benim şuan yaşadığım utanma duygusunu ilerleyen senelerinde yaşayacak mısın?
Bu ne len
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 15 Nisan 2021; 2:39:36 > -
Csb değilse üzdü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Avanguardia
Bu mesaj silindi.her şey tipimin suçu
quote:
Orijinalden alıntı: yharf
Csb değilse üzdü.Neden csb olsun ki hiç bi kız beni istemedi normal bi şey bu
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-98B36D602Onurunu ayaklar altına alma kardeşim.Üzülürsün sonra.
Tipsizim ben ne onuru
itim ben it
Yalvarırım bana yardım edin
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernessher şey tipimin suçu
Alıntıları GösterKız tiple alakası yok demiş, sen niye tipten ısrar ediyorsun ki, bence kız saçmaladığın için bırakmış seni
quote:
Orijinalden alıntı: AvanguardiaKız tiple alakası yok demiş, sen niye tipten ısrar ediyorsun ki, bence kız saçmaladığın için bırakmış seni
Alıntıları Gösterya neyle alakası var
itim ben it
forumda acıdıgım tek insan sensin
-
itim ben it
havhavhavhav
Kezbana fazla yüz vermişsin. Ona bunun onur kırıcı olduğunu söyleyip sesli ve gür şekilde ossurup sesli mesaj atmaktan başka şansın yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 16 Nisan 2021; 14:51:34 >
HAV HAV HAV
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
senin gibi işsiz tipsiz birini kim ister cevap verdiğine sükret
|
Kendini bu kadar nasıl düşürebiliyorsun kardeşim ya. Hayır hiç öz saygında mı yok. Rezil etmişsin kendini. Soğuk davranıp mesajlarına geç cevap verince yada hiç vermeyince tamamen iletişimi kesmen lazımdı. Sonra bu kızların totosu neden bu kadar kalkık. Bir de sezercik moduna girmişsin offf yanımda olsan kafana matarayla vururdum. |
Kız tiple alakası yok demiş, sen niye tipten ısrar ediyorsun ki, bence kız saçmaladığın için bırakmış seni |
Onurunu ayaklar altına alma kardeşim.Üzülürsün sonra. |
Tip meselesinde haykırdım shshdıdjs
|
Nobody: ... Maraz: Bu tipi ben seçmedim. |
neden bu kadar ısrar ediyorsun ? Son eklenen ss'leri gördüm. Maraz merak ediyorum, bir gün gelir de buraları okursan. Benim şuan yaşadığım utanma duygusunu ilerleyen senelerinde yaşayacak mısın? Bu ne len |
Resmen senin yerine utandım Bu özgüvensizlik devam ettiği sürece hep böyle kalırsın. Tipinle falan da bir alakası yok, bu tarz tavırlara devam edersen insanları kendinden tamamen soğutursun. Kendini ezik hisseden başkalarının gözünde de ezik kalır bu kadar basit. Kendimden de biliyorum. Umarım csb falandır keşke csb olsa Son olarak; |
|
Benzer içerikler
- sevgiliye hatun demek
- orta parmağa yüzük takan kadın
- converse orjinallik kodu sorgulama
- 400 metre kaç dakikada koşulur
- gigamax kullanıcı yorumları
- çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X