< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Buluşmayı kabul eden kız benle dalga geçmiş resmen ss’li (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness
Sokak köpekleri bile benden daha şanslı en azından onların bile sevenleri var -
hocam tipini çok merak ettim özelden sallasana -
quote:
Orijinalden alıntı: yolunubulacakadam
hocam tipini çok merak ettim özelden sallasanaTipim yok ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@mrslimshady yalvarırım bana yardım et balık adam
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness@mrslimshady yalvarırım bana yardım et balık adam
avrupalı kızlarla takıl
en net çözüm bu
-
Konu yüz tipine nasıl geldi hala anlamadım?+fikir değişikliği bla bla bla dan sonra direk engelleme gerekirdi, boşa yazmışsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B02C0FA0 -- 15 Nisan 2021; 0:29:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3B02C0FA0
Konu yüz tipine nasıl geldi hala anlamadım?+fikir değişikliği bla bla bla dan sonra direk engelleme gerekirdi, boşa yazmışsınTipsizim diye yapmış işte
haklı bu arada zorla seninle buluşmak zorunda mı ümit vermek istemeyip kesmiş muhabbeti boş yapmışsın tipimi ben seçmedim falan ben olsam engeli çakardım sana
-
quote:
Orijinalden alıntı: kafamhepgüzelamahaklı bu arada zorla seninle buluşmak zorunda mı ümit vermek istemeyip kesmiş muhabbeti boş yapmışsın tipimi ben seçmedim falan ben olsam engeli çakardım sana
Tipsizim diye yaptı
kezban olduğunu nereden çıkardın ne boş tespitler yapıyorsun kız buluşmak zorunda mı konuşmak zorunda mı senin hiç konuşmak istemediğin insanlar olmuyor mu kız düzgünce istemediğini söylemiş.
-
aynı düşüncedeyim valla çekilecek dert değil takmış bi tipsizim diye .
-
hocam ban atmadılarmı sana
kardeş şizo musun tipinle alakası yok diyor ya valla çok aşağılık kompleksili ve takıntılısın cidden yakışıklı olsan da çekilmezsin.
-
dini eleştirdiğim için mi atacaklardı? burada diktatörlük yok merak etme. ama sen bu rezil düşüncenle utanç duyabilirsin doya doya.
-
ne alaka bilader bi salda söyleyeyim ikinci accounttan ban yemedinmi sen
Olm sen harbi kafayi yedin ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek hesabım bu önyargılarında boğul.
-
tımarhaneye yatırılman lazım
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Olm sen harbi kafayi yedin yaNe lan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X