Şimdi Ara

Ağırsağlam kahve içen oldu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda bu kahveyi deneyenler oldu mu ? Pre workout olarak işe yaradığını yazanlar olmuş 250 gr 100 tl fiyat çok iyi geldi.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ağır Sağlam Kahve: Kafein İçeriği ve Faydaları

Ağır Sağlam kahvesi, yüksek kafein oranıyla bilinen, yoğun ve lezzetli bir Türk kahvesi çeşididir. Bu kahve çekirdekleri, özel bir kavurma işlemi ile hazırlanır ve benzersiz bir aroma ve tat profiline sahiptir.

Ağır Sağlam Kahvenin Kafein Oranı

Ağır Sağlam kahvesinin kafein oranı, diğer kahve türlerine kıyasla oldukça yüksektir. Bir fincan Ağır Sağlam kahve, yaklaşık 150-200 mg kafein içerir. Bu, diğer kahve türlerinin iki katı kadar kafein anlamına gelir.

Ağır Sağlam Kahvenin Faydaları

Yüksek kafein içeriğinin yanı sıra Ağır Sağlam kahvesi, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli faydalar sağlar:

• Uyarıcılık: Ağır Sağlam kahvesindeki kafein, uyanıklığı ve konsantrasyonu artırmaya yardımcı olabilir.
    • Metabolizma Arttırma: Kafein, metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olabilir, bu da vücudun kalori yakmasını kolaylaştırır.
    • Antioksidan Özellikler: Ağır Sağlam kahvesi, serbest radikallerin neden olduğu hasarla savaşan antioksidanlar içerir.
    • Kalp Sağlığı: Bazı araştırmalar, ılımlı miktarlarda kahve tüketiminin kalp sağlığını iyileştirmeye yardımcı olabileceğini düşündürmektedir.

Ağır Sağlam Kahve İndirim Kodu

Ağır Sağlam kahvesinin tadını çıkarmak istiyorsan, "AGIRSAGLAM" indirim kodunu kullanarak siparişinden indirim alabilirsin. Bu kod, resmi web sitesinden ve belirli perakendecilerden yapılan satın alımlar için geçerlidir.

Ağır Sağlam kahvesi, yoğun kafein ihtiyacı olanlar ve Türk kahvesi tutkunları için ideal bir seçimdir. Yüksek kafein içeriği ve benzersiz aroması ile Ağır Sağlam kahvesi, güne başlamak veya öğleden sonra enerji artışı için mükemmel bir içecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İçmedim ama kafein miktarı hakkında bilgi vereyim. Normal içtiğimiz kahvelerin bir bardağında ortalama 150-200mg kafein olduğu söyleniyor. Pre-workoutların bir ölçeğinde standart 210 mg kafein var. Ağırsağlamın kendi sitesinde verdiği bilgiye göre bir bardağında 350mg kafein varmış eğer doğruysa oldukça yüksek bir oran.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağır sağlam kahve diye bir şey yokki. içeriği taft coffe sadece paketi ağırsağlam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AdReNaLiN.int kullanıcısına yanıt

Faydası olur mu sizce spor için ?

• İçtiniz mi peki o kahveden acaba ?

• 1-2 yıl boyunca kullandım TAFT firmasının kahvesi sadece ağır sağlam için kabını değiştirmişler diğer kahveleri ile aynı, hassas bir mideniz varsa fazla tüketim de mide bulantısı yapabiliyor yağlı bir yapısı var bunu internetten araştırırsanız kullanan herkesin söylediğini görürsünüz bu ne oluyor kahve içiyorsunuz ama sanki hala içmeye devam ediyor gibi ağzınız da bir tat bırakıyor, keyif kahvesi için içecekseniz bence başka kahveye yönelin spor için içecekseniz de daha iyi ve daha kaliteli olan KOFFIEBOON Rhino Blend markasına bakın bir çok tanınmış sporcu bile sponsor olmadığı halde bunu öneriyor ben 1 yıla yakındır bunu kullanıyorum taft'ın kahvesinden daha iyi ve memnunum bir de taft kahvesi alacaksan indirim kodu vereyim KAHVEDE15 kodunu kullanarak indirimli alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 21 Eylül 2022; 16:57:52 >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler. Agirsaglam siparişi vermiş bulundum. Bitince söylediğin markayı da denerim inşallah. Amaç performans artışı. Hem fitness hem kick boks için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aklın da bulunsun içtiğin kahve tam 1 saat sonra performansına etkilemeye başlar daha fazla enerji istersen de kahvenin içerisine bir tatlı kaşığı kadar hindistan cevizi yağı koy

Eyvallah hocam verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.

Kod geçerli değil uyarısı alıyorum

• granül kahve içmeyin. gidin en kötü bir french press alıp filtre kahveye geçin.

• Bu kahve granül değil heralde. French press ile veya bi kaç farklı çeşitte demleniyor. Evde hiç kullanmak kısmet olmayan bir french press var bakalım.

• coolsten kullanıcısına yanıt

Daha önceden kod kullanıp sipariş verdiniz mi ? verdiniz ise siteden komple çıkış yapın siparişi hesaba girmeden olusturun kodu terar deneyin o şekil de sipariş verin olmadı ise kodu kaldırmış olabilirler eve geçince tekrar bakarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.