Şimdi Ara

aq ne demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
103.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı arkadaşlar aq küfür olarak biliyordur ama bu aslında küfür değil ama bazı kişiler değil türkiyenin % 85 i bunu küfür olarak kullanıyor bakalım bu aq in anlamı neymiş

aq ne demek?

aq`nun açılımı "anti-quote" dir. Bir mesajdan alıntı yaptığınızda mesaj kodunda beliren "Quote" kelimesi alıntı anlamına geliyor. Yani anti-quote = alıntı yapılamaz!

aq ne gibi durumlarda kullanılır?

aq, diğer bir üyenin alıntı yapmasını istemediğiniz mesajların genelde sonuna eklenir. Mesela:

Paylaşımların için teşekkürler aq

Açıklaması: O kadar alçak gönüllüyüm ki, mesajımı alıntı yapıp bana mesaj yazarak konuya ilgi gösterdiğim ve yorum yaptığım için teşekkür etmene gerek yok.

Başım ağrıyor aq

Açıklaması: Şimdi kesin sen bunu alıntı yapıp geçmiş olsun diye mesaj atacaksın. Peki sen geçmiş olsun diyince geçmiş mı oluyor?`Hayır. Onun için mesajımı alıntı yapmanı istemiyorum (=aq)

Galatasaray Fenerbahçeden iyi aq

Açıklaması: Ben bu konuda o kadar eminimki, senin alıntı yapıp bana aksini savunman için hiç bir neden yok, hiç zahmet edip alıntı yapma istemiyorum!

Bu konu o kadar çok insanı rahatsız ediyor ki, Mesajlarının alıntı yapılmasından hoşlanmayan gruplara rastlamak mümkün. Bu grupların geneline "aq çocukları" deniliyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

"AQ" Ne Demek?

"AQ", internette ve mesajlaşma uygulamalarında yaygın olarak kullanılan bir kısaltmadır. Birkaç farklı anlama gelebilir:

• "Aşk Quotient" (Aşk Katsayısı): Bir kişinin romantik ilişkilerdeki duygusal zekasını ve uyumluluğunu ölçen varsayımsal bir kavram.
    • "Ass Question" (Salak Soru): Genellikle internet forumlarında veya sosyal medyada mantıksız veya saçma bulunan bir soruya verilen küçümseyici bir yanıt.
    • "Anything Questions" (Herhangi Bir Soru): Kullanıcıların topluluk üyelerine anonim olarak soru sorabileceği bir soru-cevap platformu.
    • TikTok'ta: "AQ", bir kişinin fiziksel çekiciliğini veya estetik görünümünü değerlendiren bir terim olarak da kullanılır.

Genellikle mesajlaşma uygulamalarında, "AQ" aşağıdaki anlamlarda kullanılabilir:

• "Ne demek istiyorsun?": Bir mesajın veya ifadenin açıklanmasını istemek.
    • "Ne demek oluyor?": Bir durumun veya olayın anlamını sormak.
    • "Ne demek ya?": Şaşkınlık, hayal kırıklığı veya kızgınlık ifade etmek.

"AQ" ne demek diye merak ediyorsanız, bağlamına ve kullanıldığı platforma bağlı olarak farklı anlamlara gelebileceğini unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu verdiğin örnekte ki gibi yapsan süresiz banlarlar
  • paylaşımın için teşekkürler aq
  • O zaman senin ben aq
  • Paylaşımların için teşekkürler aq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nieaufgabe -- 15 Mart 2008; 11:55:50 >
  • -aq-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan -- 15 Mart 2008; 13:55:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

O zaman senin ben aq

off oyun açmadı aq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu amacından seri şekilde saptırıldığı ve gerekli mesaj da zaten verilmiş olduğu için kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.