Şimdi Ara

MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler muarchangel den ümidinizi kesin bu kacıncı server i kuruyom dio bi şiy yaptığı yok

kursa bile 2 gün sonra sıkıldım dio kapatıo ben sonunda anladım bunu
    1+1 h kurcak 2 hafta sonra kapanmazsa görün işte sıkılcak tReX bey kapıcak böle işmi olur madem server kuruyon sabah akşam açık olcak sorumluluk alcan üstüne sen sıkılıyon kapatıyon biz cafelere para yatırıyoz bırakın bu serverden bişi olmaz ya

• haklısın
  • len exselans sen kurda görelim bakalım siz sadece eleştri yapmayı bilirsiniz saten gerizekalıya bak ya ayrıca sen yüzsüzün tekisin !!ARKADAŞLAR BENİM SERVERİMDE OYNARKEN GM İDİ VE HATIRLARSINIZ ARCHANGELİ ÖVERDİ ŞİMDİ İSE SİLDİM MSN DEN HEMEN BAŞLADI ELEŞTRİYE DÖNEK OLDUGU NERDEN BELLİ.ULAN SALAK HERİF KAPANIRSA KAPANIR BENİM ARKAMDA OYNAYAN OYUNCULAR OYNAR O SERVERDA SENİN GİBİ DÖNEKLER DEĞİL.UÇÇÇÇÇÇ BEBE SENİN GİBİLERİN SERVERİMDE İŞİ YOK.SERVERİMDE OYNAMICAKSAN OYNAMA SANANE A.Q GİT BASKA BEGENDİGİN SERVERLARDA OYNA KENDİN BİR B.. BİLMİYORSUN GELİYORSUN BENİMLE BURDA TARTIŞMAYA BENDE OLAN MU BİLGİSİ SENDE %1 YOK TAMAM MI OTUR AŞAGI BEN NE YAPTIGIMI BİLİYORUM.O YÜZDEN KAPA ÇENENİ SENİN SERVERİM HAKKINDA KONUŞMAYA HAKKIN YOK
  • hade len benle konuşmayıp 2 gün sonra özür dileyen ebemdi heralde

ve benim dediklerim gerçek yediremiosan elaleme küfretme

bide musakkaya pm yollucam şifremi deiştirmişin
  • zuhahah kendi geliyor plz başışalım diye sonra laf yapıyor olm kimin kimi kıskandıgı ortada msnden kovdum diye hemen yediremedin kendine gittin foruma topic actın yalanmıııı
  • bence server guzel kapanacağıda yoq herkez 36 bin oldumu servera res atar olur biter
    yaa bide stada spot kur bahadır tum canawarlar dağınık kasılmıyo
  • Haklısın ExSeLaNS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar şu an sitesine girmiyo niye acaba??? server açıkmı şu anda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

ya beyler muarchangel den ümidinizi kesin bu kacıncı server i kuruyom dio bi şiy yaptığı yok

kursa bile 2 gün sonra sıkıldım dio kapatıo ben sonunda anladım bunu
    1+1 h kurcak 2 hafta sonra kapanmazsa görün işte sıkılcak tReX bey kapıcak böle işmi olur madem server kuruyon sabah akşam açık olcak sorumluluk alcan üstüne sen sıkılıyon kapatıyon biz cafelere para yatırıyoz bırakın bu serverden bişi olmaz ya

ben hep söylüyorum ama dinleyen yok server açan kişi 16 yaş altıysa ne bekleyebilirsinizki. çocuk aklı der güler geçerim

• staddaki spotlar berbat bence.....
  • trex aga bana server dosylarını yolayabilirmisin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.