Şimdi Ara

CÜNEYT ARKIN'IN YUSUF İLE ZÜLEYHA FİLMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • var mıdır bu filmi internetin derinliklerinden çekip çıkarabilecek bir babayiğit

CÜNEYT ARKIN'IN YUSUF İLE ZÜLEYHA FİLMİ

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yusuf ile Züleyha Filmi: Cüneyt Arkın'ın Başyapıtı

Yusuf ile Züleyha filmi, Türk sinemasının unutulmaz başyapıtlarından biridir ve Cüneyt Arkın'ın en ikonik rollerinden birini üstlendiği bir yapım olarak öne çıkmaktadır.

Film, Hz. Yusuf ve Züleyha'nın Kuran'da anlatılan hikayesini konu almaktadır. Yusuf, güzelliği ve dürüstlüğü ile tanınan genç bir adamdır. Mısır'a köle olarak satıldığında, Mısır vezirinin karısı Züleyha'nın ilgisini çeker. Ancak Yusuf, Züleyha'nın ilerlemelerine karşı çıkar ve bu da Züleyha'nın onu kıskanmasına ve intikam almasına neden olur.

Yusuf ile Züleyha filmi, etkileyici prodüksiyon tasarımı, güçlü oyunculuk performansları ve unutulmaz müzikleriyle dikkat çekmektedir. Cüneyt Arkın, Yusuf rolünde mükemmel bir performans sergilerken, Türkan Şoray da Züleyha karakterini başarıyla canlandırmaktadır.

Filmi şimdiden izlemediyseniz, "Yusuf ile Züleyha Cüneyt Arkın İzle" veya "Yusuf ile Züleyha Film İzle" gibi anahtar kelimeleri kullanarak çevrimiçi olarak tam olarak izleyebilirsiniz. Bu zamansız başyapıt, Türk sinemasının en iyi örneklerinden biridir ve her izleyicide kalıcı bir etki bırakacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • burayı buldum hocam fakat indirme bağlantısı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

burayı buldum hocam fakat indirme bağlantısı yok

hocam bunu Türkçe kaynakta bulmak çok zor. Farsça buldum. linkte mp4 indirme linki var, dilerseniz youtube a yükleyebilirsiniz altyazı özelliği ile izleyebilirsiniz. youtube da bu filmi arayan çok kişi var belki onlarda altyazı ile izleyebilir.

https://www.manototv.com/episode/10738

indirme bağlantısı olmayan linkte de farsçaymış zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 6 Haziran 2021; 1:4:26 >

• Oha ilk defa duyuyorum bu filmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam takdir ettim, nasıl buldunuz yahu. çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmde ne var bu kadar onemli hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EMRAH SERBES’İN İTİRAFI
    7 yıl önce açıldı
    Cem Yılmaz bitmiş
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

merak hocam başka birşey değil CÜNEYT ARKIN'IN YUSUF İLE ZÜLEYHA FİLMİ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

hocam takdir ettim, nasıl buldunuz yahu. çok teşekkür ederim

estağfurullah hocam rica ederim

• Hocam bir türk oyuncunun 1968 yılında iran yapımı bir filmde başrol oynaması son derece kıymetlidir hele ki İran'da daha devrim gerçekleşmemiş ve bizim sinemamız daha emekleme aşamasındayken. Filmde yakışıklı jön furyasının en önemli temsilcilerinden birisi oynuyor. Türk sinema tarihinin en önemli oyuncularından birisinin oynadığı her film kıymetlidir ama bu filmin yeri ayrıdır ne yazık ki bir sitede bile bulunamıyor tarihi eser niteliğinde bir yapımdan bahsediyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.