Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

sizce dışarıdan çok mu gariban duruyorum da garson kızlar bana çay kahve ikram ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün öğlen cafede omlet yanına çay söyledim, garson kız vardı allah için güzel kızdı, çayım bitince size çay ikram ediyim isterseniz dedi, çay paralı orada.

geçen ay da pizzacıda garson kız türk kahvesi ikram etmişti.

ayıptır söylemesi üzerinize afiyet ortalama üstü mekanlar bi de 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 22 Ağustos 2024; 19:57:31 >

• Kız size yürümüş bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

• Yıllarca garsonluk yapmış ve hala ara ara yapmakta olan biri olarak cevaplayayım.

1. Yürümüş olabilir. Beğendiğim kızlara sık sık bir şeyler ikram ederim.
    2. Kibar ve nazik bir müşteriysen bu kibarlığa teşekkür amacıyla ikramda bulunmuş olabilir. Bizim ülke öküz ve eşşek dolu, bu yüzden kibar müşteriye pek sık rastlanılmıyor.
    3. Bahşiş için ilgili gözükmüş olabilir.
    4. İyi günündedir. Özel hayatındaki güzel gelişmelere istinaden morali yüksektir, senle alakalı olmayan bir sebepten ikram yapmıştır.
    5. Omlet, menemen, kahvaltı tabağı gibi şeylerin yanında içerikte yazmasa da çay birçok mekanda otomatik olarak verilir.
    6. İşe yeni başlamıştır. İnsanların gerçek yüzünü bilmediği için önüne gelene iyi davranıyordur, ikram yapıyordur.
    7. Üstü, müdürü varsa onlar söylemiş olabilir (bu ihtimal çok düşük).
    8. Yemekten sonra neredeyse her yerde çay ikram edilir.

Ayaküstü aklıma gelenler bunlar, daha ihtimaller vardır şuan meşgulüm detaylı düşünemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 23 Ağustos 2024; 8:23:25 >

• Donald Trump kullanıcısına yanıt

geçen sene bana hiç pas vermeyen alkollü mekanda çalışan bi kıza yarın mesain kaçta bitiyor diye sormuştum dehlemişti o günden beri hizmet aldığım bi yerden çalışana yürümedim

• Hocam? @F1SECO

• Ne istiyorsun? Soru yok bir şey yok ortada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tatlı yemek bile lüks oldu.
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • F1SECO kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.