< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Güzey -- 21 Ekim 2019; 22:8:34 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Güzey -- 21 Ekim 2019; 22:8:34 > |
Kardeşim bir darp raporu alıp şikayette bulunmanı tavsiye ederim zira daha sonra ne yapacağı veya üstüne iftira atıp atmayacağı kesin değil, günümüzde iftiraya uğrayan insanlarımız da çok, bu konuyu yargıya taşımanı öneririm aksi halde nasılsa şikayet etmiyor bir şey yapmıyor diye düşünmeye başlarsa dahada saldırgan bir tavır almaya başlayacaktır, işin içine polis falan girdiğinde azda olsa dizginlenecektir.
|
kusura bakmayın bir anda gülesim geldi. Normalde hep haberlerde falan erkek şiddetini görürüz , kadın şiddetine ugrayanı ilk defa görüyorum . Önceki hatanın bedelini ödemişsin . İnsan her tanıştığı kızla sevgili olursa böyle saçma durumlar olabiliyor.
|
Boşuna konu açmışın kardeşim erkek olduğun için tepki olmaz kadın olsaydın ana haber bültenleri dahil manşettin şuan
|
bu adamın çektiği nedir yav
|
Çok komik zaten. Daha önce de saldırmıştı. Şimdi bu kız bana saldırsa bi tane dönüp vursam, kamera kaydı falan çıkar bütün feministler beni kadın düşmanı ilan eder sosyal medyada kamuoyu oluşturulur. Kız beni bıçaklasa ki yapabilir, haketmişti diyecekler galiba.
|
Vurmak zorunda değilsin kendini koru yeter ayrica koruma kararı çıkarttır. Hatta sana saldırdığı yerde kamera falan varsa kız direk suçlu konumunda .
|
Birader saçmalama o suratına tükürcek olanın toplanıp suratına tükürürüz delikanlı gibi tutmuşsun kendini al raporunu rahat ol
|
İlk defa görüyor olmanız ilk olduğu anlamına gelmez hocam, bu her gün oluyor ve asıl daha beteri fiziksel olmayan psikolojik şiddet.
Erkekler eminim her gün kadınların maruz kaldığı fiziksel şiddete oranla 100 lerce kat fazla psikolojik şiddete maruz kalmaktalar ve bu herhangi bir yasayla korunmadığı ve fiziksel şiddet gibi ispatlanamadığı için sonsuza kadar devam edecek muhtemelen. Eğer psikolojik şiddet ispatlanabilip suç olarak sayılsaydı kadınların çoğu şu anda hüküm giymişti. |
Yine mi erkek suçlu!!! Vay mercedes amg!!!
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi into007 -- 21 Ekim 2019; 18:10:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 21 Ekim 2019; 18:48:9 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |