Şimdi Ara

marlboro touch da alkol var mıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar marlboro touch ve tekel 2000 mavi içiyorum biliyosunuz ramazandayız ve alkol haram acaba marlboro touchda alkol ile yıkama mevzusu doğru mudur yani sadece metil alkol değil içinde cnh2n+1 oh içeren bir madde var mı kimya mühendisi veya bu işlerden anlayan biri yorum yazarsa sevinirim.

edit:kendin araştır yazmayın büt dönemindeyiz saniyenin önemi var bu dönemde araştırma yapamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 15 Haziran 2016; 23:00:58 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sigaralarda Alkol Var mı?

Sigaralarda alkol olup olmadığı, merak edilen bir konudur. Sigara içenler, özellikle belirli markalarda alkol bulunup bulunmadığını araştırmaktadırlar. Ancak şu ana kadar yapılan bilimsel çalışmalar, sigaralarda alkol bulunmadığını göstermektedir.

Hangi Marka Sigaralarda Alkol Var?

Sigaralarda alkol bulunmadığı bilgisine rağmen, bazı kişiler belirli marka sigaralarda alkol kullanıldığına inanmaktadır. Ancak bu iddiayı destekleyen herhangi bir kanıt yoktur.

Marlboro'da Alkol Var mı?

Marlboro, popüler bir sigara markasıdır. Pek çok kişi Marlboro sigaralarında alkol olup olmadığını merak etmektedir. Ancak Marlboro'da da diğer sigara markalarında olduğu gibi alkol bulunmamaktadır.

Marlboro Touch Blue Alkol Var mı?

Marlboro Touch Blue, Marlboro'nun düşük katranlı bir sigara çeşididir. Bu sigarada da diğer Marlboro çeşitlerinde olduğu gibi alkol bulunmamaktadır.

Marlboro Tütünü Neyle Yıkanır?

Marlboro tütünü, çeşitli aromalarla tatlandırılır. Ancak bu aromalar arasında alkol bulunmaz. Marlboro tütünü, su ve glikerin gibi maddelerle yıkanır.

Tütünü Şarapla Yıkanan Sigaralar

Bazı kişiler, tütünü şarapla yıkayarak sigaralarına farklı bir aroma kattıklarını iddia etmektedirler. Ancak bu iddiayı destekleyen herhangi bir kanıt yoktur. Tütünü şarapla yıkamak, sigaraya alkolden ziyade farklı bir tat katabilir.

Sonuç olarak, bilimsel çalışmalar sigaralarda alkol bulunmadığını göstermektedir. Sigara içenler, alkol içeren sigara markaları hakkında yanlış bilgilere inanmamalıdır. Sigara içmek zararlı bir alışkanlıktır ve sağlığa ciddi zararlar verebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sigara içince sıkıntı yok alkol içince var yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Sigara içince sıkıntı yok alkol içince var yani

sigara içmek günah alkol ise büyük günah büt döneminde zaten akşam 22 ile 3 arasında 7-8 dal içiyorum ramazan dan dolayı içmezsem kafam çalışmıyor dersler çok zor.
  • sigarayı yurtta camel ile değiştirdim tamamdır.
  • Bütün sigaralar alkol ile yıkanıyor,yıkanmasa içemezsin zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoveTheMooN

Bütün sigaralar alkol ile yıkanıyor,yıkanmasa içemezsin zaten.

ben saf tütün de içtim nasıl içemem.
  • Tütünde ayni işlemlerden geçiyor,tütün içtiğim dönemlerde Adıyamanlı bir tütüncü anlatmıştı bana. Tütünü tam bilmesem de sigaradan eminim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.