Şimdi Ara

Aynı anda 2 elektrik su vs. aboneliği yapılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
33.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biz ev satın alıyoruz da, şuan kiralık bir evde oturuyoruz ve elektrik su faturalarının aboneliği üstümüzde. Satın alacağımız evdeki abonelikleri de alarak aynı anda 2 abonelik tutabiliyor muyuz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Birden Fazla Elektrik veya Su Aboneliği Yapılabilir mi?

Türkiye'de birden fazla elektrik veya su aboneliği yaptırmak yasal olarak mümkündür. Ancak aynı anda iki elektrik aboneliği yaptırmak istediğinde, ilgili dağıtım şirketinin onayına ihtiyacın olabilir.

Birden Fazla Elektrik Aboneliği

Birden fazla elektrik aboneliği yaptırmak istemene gerek olup olmadığını belirlemek için öncelikle ihtiyacını göz önünde bulundurmalısın.

• Evinde veya iş yerinde elektrik tüketimin çok yüksekse ve mevcut aboneliğin yetmiyorsa, ek bir abonelik yaptırmayı düşünebilirsin.
    • İki ayrı binaya sahipsen ve her birinin ayrı elektrik ihtiyacı varsa, iki ayrı elektrik aboneliği yaptırman gerekebilir.

İki elektrik aboneliği yaptırmak için ilgili dağıtım şirketine başvurmalısın. Şirket, tesisatın uygunluğunu ve kapasitesini kontrol edecek ve ek bir aboneliğe izin verip vermeyeceğine karar verecektir.

Birden Fazla Su Aboneliği

Birden fazla su aboneliği yaptırma ihtiyacı, genellikle farklı mülklere sahip olma durumunda ortaya çıkar.

• İki ayrı daireye veya eve sahipsen, her biri için ayrı bir su aboneliği yaptırman gerekebilir.
    • Bir işletmen ve bir konutun varsa, her biri için ayrı su aboneliği yaptırman önerilir.

Birden fazla su aboneliği yaptırmak için ilgili su idaresine başvurmalısın. İdare, tesisatın uygunluğunu kontrol edecek ve ek bir aboneliğe izin verip vermeyeceğine karar verecektir.

Sonuç olarak, birden fazla elektrik veya su aboneliği yaptırmak yasal olarak mümkündür. Ancak, ihtiyacını belirlemeli ve ilgili dağıtım şirketi veya su idaresinin onayını almalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tutarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.