Şimdi Ara

Büyü ile ilgili bildikleriniz veya başına gelenlerle ilgili duyduklarınız var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnanmayanlar da vardır elbet. Ben gözle görünmeyen şeylerin de varlığına olasılık verdiğim için inanıyorum.

Büyü işi öyle kolayca yapılabilecek bir değil diye biliyorum. Bir kitapta okumuştum bir zaman ve altı aylık bir ritüel sürecinden geçiyordu oradaki kişi. Kitabın ismini şu an hatırlamıyorum ve bu konuya dair başka kitaplar da almıştım ve hepsi de bahsettiğimin yznında şarlatan işi olarak göründü bana.

Bir de evvelki sene youtube'da bir soru-cevap videosu izlemiştim ve orada konudan bahseden kişi çok etkileyici hale getirmişti faaliyetini. Şu an arasam o videoyu bulamam belki de.

Elbette ben yapmıyorum ya da böyle şeylerle uğraşmayı düşünmüyorum ama çevrenizde bu yönde başına iş gelen veya birilerine dolandırılanlar oldu mu diye sormak istedim. Çünkü bu konu ile ilgili yaygın bir faaliyet var mı diye merak ediyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Büyü Yaptıranların Başına Gelebilecekler

Büyü, doğaüstü güçlerin yardımıyla istenilen sonuçları elde etmek için yapılan bir uygulamadır. Büyü yaptıranların başına gelebilecekler, yaptıkları büyünün türüne ve niyetlerine göre değişebilir.

• Kötü niyetli büyü yapanlar: Başkalarına zarar vermek veya kötülük yapmak için büyü yapan kişilerin, büyülerinin geri tepmesi ve kendilerine dönmesi muhtemeldir. Bu, fiziksel veya ruhsal hastalıklar, mali kayıplar veya ilişkilerde sorunlar şeklinde ortaya çıkabilir.
    • İyi niyetli büyü yapanlar: İyi niyetle yapılan büyüler bile istenmeyen sonuçlara yol açabilir. Örneğin, birisine aşık olma büyüsü yapmak, kişinin iradesini kısıtlayabilir ve sonuçta olumsuz etkilere neden olabilir.
    • Yanlış yapılan büyüler: Büyü yapma konusunda eğitimsiz veya deneyimsiz kişiler tarafından yapılan büyüler, istenen sonuçları elde etmeyebilir veya beklenmedik yan etkilere neden olabilir.
    • Büyünün gücüne inanmayanlar: Büyünün gücüne inanmayanlar, büyünün etkilerine karşı daha az hassas olabilirler. Ancak, güçlü bir inanç büyünün etkisini artırabilir.

Büyü, ciddi sonuçları olabilecek tehlikeli bir uygulamadır. Büyü yaptırmayı düşünüyorsanız, olası riskleri ve sonuçları dikkatlice değerlendirmelisiniz. İstenmeyen sonuçlardan kaçınmanın en iyi yolu, büyüden tamamen kaçınmaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Büyü var yaptıranda çok.Sen takma böyle şeyleri hayat mücadelene bak...
  • Büyü yaptıran çok olsa, burada "şu akrabama da büyü yapılmıştı" vb. türünden yazanlar olmaz mı?

• Bize büyü yapıldı vakti zamanında. Babamın çok yakın bir akrabası, köydeyken bir gece vakti kurbağalarla vs. bir ağaç altında bize büyü yapmıştı. Ailecek bize etkisi olumsuz olmuştu. Ev içi huzursuzluklar, bizzat yaşadığım korkular vs. derken iyi bir hoca bulmuştuk. Hoca da büyü yapıldığını ve kimin yaptığını dahi söylemişti. Sonra bazı şeylerle beraber büyüyü bozduk.
  • güzel konu katkı için yazıyorum.doguda bir sehirde bu işlerden anlayan birisi varmış filan hoca diyorlar ismini vermeyeyim.bir gün yanına birisi geliyor sırf adamı denemek için.işte hoca ne yapsam inanırsın demiş.adamın hoslandıgı biri varmıs. demis onu buraya getirtirsen inanarım.hoca tamam demiş tırnakalarına birseyler yazmıs.bir süre sonra kapıdan hoslandıgı kişi gelmiş eli hamurluymus.büyü yapıldıgı sırada hamurla ugrasıyormus.kadın kapıdan gelince inanmayan adam korkmus tamam tamam gönder gibisinden birşeyler demiş.hoca sonra tırnaklarından yazıyı silince kadın kendine gelmiş.geri evine gitmiş.

birde kadının birisi olen bir akrabasını geri canlandırmak için.baya bu işlere merak salıyor.evinin heryerine büyüler yazıyor.sonra bu işlerle hayatını devam ettiriyor.uzun bir hikayesi vardı.şuan hatırlamıyorum hatırlarsam yazarım.

• dünyevi hayata bile varımız yoğumuzla asılamıyorken bu gibi işlerle uğraşmak saçma geliyor .

• Var yapan. Bilgi lazimsa pm at
  • Ak maji ile ilgilenen var mı peki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.