İnanmayanlar da vardır elbet. Ben gözle görünmeyen şeylerin de varlığına olasılık verdiğim için inanıyorum. Büyü işi öyle kolayca yapılabilecek bir iş değil diye biliyorum. Bir kitapta okumuştum bir zaman ve altı aylık bir ritüel sürecinden geçiyordu oradaki kişi. Kitabın ismini şu an hatırlamıyorum ve bu konuya dair başka kitaplar da almıştım ve hepsi de bahsettiğimin yznında şarlatan işi olarak göründü bana. Bir de evvelki sene youtube'da bir soru-cevap videosu izlemiştim ve orada konudan bahseden kişi çok etkileyici hale getirmişti faaliyetini. Şu an arasam o videoyu bulamam belki de. Elbette ben yapmıyorum ya da böyle şeylerle uğraşmayı düşünmüyorum ama çevrenizde bu yönde başına iş gelen veya birilerine dolandırılanlar oldu mu diye sormak istedim. Çünkü bu konu ile ilgili yaygın bir faaliyet var mı diye merak ediyorum. |
Büyü Yaptıranların Başına Gelebilecekler
Büyü, doğaüstü güçlerin yardımıyla istenilen sonuçları elde etmek için yapılan bir uygulamadır. Büyü yaptıranların başına gelebilecekler, yaptıkları büyünün türüne ve niyetlerine göre değişebilir.
- Kötü niyetli büyü yapanlar: Başkalarına zarar vermek veya kötülük yapmak için büyü yapan kişilerin, büyülerinin geri tepmesi ve kendilerine dönmesi muhtemeldir. Bu, fiziksel veya ruhsal hastalıklar, mali kayıplar veya ilişkilerde sorunlar şeklinde ortaya çıkabilir.
- İyi niyetli büyü yapanlar: İyi niyetle yapılan büyüler bile istenmeyen sonuçlara yol açabilir. Örneğin, birisine aşık olma büyüsü yapmak, kişinin iradesini kısıtlayabilir ve sonuçta olumsuz etkilere neden olabilir.
- Yanlış yapılan büyüler: Büyü yapma konusunda eğitimsiz veya deneyimsiz kişiler tarafından yapılan büyüler, istenen sonuçları elde etmeyebilir veya beklenmedik yan etkilere neden olabilir.
- Büyünün gücüne inanmayanlar: Büyünün gücüne inanmayanlar, büyünün etkilerine karşı daha az hassas olabilirler. Ancak, güçlü bir inanç büyünün etkisini artırabilir.
Büyü, ciddi sonuçları olabilecek tehlikeli bir uygulamadır. Büyü yaptırmayı düşünüyorsanız, olası riskleri ve sonuçları dikkatlice değerlendirmelisiniz. İstenmeyen sonuçlardan kaçınmanın en iyi yolu, büyüden tamamen kaçınmaktır.