Smoke rpm40 alacagim750 tl coil sifir nasil iyi mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
E sigara kullanan
-
-
O fiyata hem sıfır ve başlangıç için gayet güzel.
Niyetiniz varsa alın derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Santa Monica' dan 40 USD' ye almıştım. 3 günde zor bitirdim.
Fena çarpıyor ve öksürtüyordu.
Bitince klasik olana döndüm...
-
Ustam attığın makine DL yani direct long yani doğrudan ciğere(nargile mantığıyla)
piyasada bulunan bir başka tip ise MTL yani mouth to long bu aynı sigara gibi ağıza çekilen modeller.
Bahsettiğin makineyi bizzat kullandım bende çok öksürük ve boğaz yanması yaptı şimdi vozol aldım onu kullanıyorum içimi daha rahat geliyor. Ayrıca bahsettipim makineyi geçen hafta arkadaşım 2.el olarak 1000 tl ye sattı. İlk daha kullanacaksan bence 450-500 civarına vozol ile başlangıç yap
-
nikotin çekmek aynı eroin ve kokain gibi bir madde bağımlılığıdır.
bir an önce kurtulun.
5 sene önce sigarayı kafamda bitirdim. kendinize uygun yardımı bulun.
-
Anladim vazollarda kullan at sahtesi cok piyasada 10 bin cekim diyor 5 binde bitiyormus dolum olmuyormus falan dediler. Ayarini dusurursem bide duzgun bir likit alirsam heralde sorun olmaz. Sigaradan ziyade nargile daha iyi degil mi ? Dumani bol olur ben white hafif sigaralar iciyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Santa Monica' da bir gece yarısı Iphone 14 ProMax 256GB Deep Purple cihazın tarif ettiği en yakın "Smoke Shop" u bulunca hemen gidip sordum sigara var mı diye.
Dükkan sahibi de bunu vermişti, ben de nasıl kullanıldığını sormuştum dükkan sahibine.
O sırada zenci bir torbacı yanıma yaklaşık "Adamım ben sana istediğin her türlü malı temin edebilirim" dedi.
Ben de teşekkür edip istemediğimi söyledim.
Dükkanın önüne çıkıp ilk denemeyi yapmaya çalıştım ama başaramadım, bir kaç defa daha denedim ama olmadı.
Tekrar içeri girip sordum ve öğrendim nasıl kullanıldığını:
Siyah düğmeye 5 defa kısa basıp altıncıda uzun basınca aromalı buharı fışkırtıyor.
Ama nedense art arda çekmeyi başaramadım.
Zaten bir fırt çekmek yeterli oluyordu...
-
ben vozolu arkadaşa tavsiyesiyle aldım kendisi likiti bittiğinde yeni likit dolduruyor, tabi her doldurmada sünger kontrolünü de yapıyor, gerekliyse onu da değiştiriyor. Yani özetle vozol alıp aynı normal bir makine almış gibi bakım ve uygulama yaparsanız uzun süre kullanabilirsiniz. Çünkü piyasa makinelerine göre aynı zamanda şık ve küçük. Hocam nargile daha iyi gelebilir size ama sigara içer gibi nargile içerseniz ciğerleri elinize alırsınız diye düşünüyorum ama yine de zevkler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OdayıKarartanLamba -- 20 Ekim 2023; 10:36:38 > -
-
Anladim sungeri degisiyorsa iyi peki coili degisiyor mu ? Bunun ayarimi kisikta calistirsam sigara gibi kullanirim diye dusunuyorum. Kac paraya aldin ? 400 tl ye buldum.
Hocan Pendik civarı bir dayıdan can hıraç bıçak çekmeli pazarlıkla 450 ye aldım(500 lira idi) coil konusuna hakim değilim ama piyasada vozol için coil satılıyor diye biliyorum
-
Ankara da 400 tl ye satiyorlarda adama 2 defa sordum yok tek kullanimlik kullan at diyor coil degismiyormus likit dolumunu duydum da. Pamugu kaca degistiriyorlar ? Likiti farkli mi bunun e sigaralardan kaca aliyorsun .
youtubemerhabavozol 10000, 7000 ve 6000, elfbar pufların tamiri ve yenilemesi ile ilgili hazırladığım bu videoda benimde yaşadığım yenileme ve likit ile ilgili bilg...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=0SfVYUWbynQ
Muji pamugu varmis onla sungerimsi sekilde sariliyor telide ince su zimparasiyla iyice zimpara yaparsan yaniklari silinir gider. Yanigi en iyi kireç çözucu icinde bekletecen porçöź o cikarir.
İlk daha kullanacaksan bence 450-500 civarına vozol ile başlangıç yap
Iyiki seni dinlemisim cok sagol vazolu aldim hizli ve uzun cekince oksuruk hafif bas donmesi yapti. O denedigin cihazi alsam demek ki beni pert eder
Arkadasin pamugu nasil temin edip degistiriyor ? Ucretini yollasam bana da pamuk ayarlayip yardimci olabilir mi ? O eski kullandigin makineyi smoke rpm40 i kaca alip geri sattin ? Seytan diyor al onuda dene 750 tl bisey degilde bilemedim. Bunun nikotini 5.0mg cok yuksek ama e sigaranin likitlerinin 0.3 daha iyi degil mi ?
Eski makine 1000 e gitti fakat 1.500 alınmıştı, pamuk konusunu sordum sakaryada e sigara ürünleri satan tütüncüden dışa sarım pamuğu alıyormuş ayrıca dediğine göre vozolun likit doldurulan süngeri de internette 20 liraymış-aromalar karışmasın istiyorsa diye önerdi- likit konusunda aslında tamamen artık deneme yanılma yoluyla zevkinize kalmış hocam, yalnız nikotine hiç dikkat etmemiştim çok geldi şimdi sen öyle diyince
-
Cihazin icini nasil acacagim cozemedim altinda hic vida yok. Bide icindeki rezisdans yanip kararinca zimpara mi yapiyor nasil temizliyormus ?
O makineyi alayim eski sattigin rpm40 i maas yatinca olmadi merak ettim denemek lazim. Buna alistim suan icimi iyi yumusakta nikotin yuksek bagimlilik yapabilir. E sigarada nikotinsiz likitlerde varmis. Kisik ayarda dusuk watt da sigara icimi gibi icilmez mi ?
Sakarya dedigin pamukcu istanbulda sakarya caddesinde mi ?
Rezisdans kararması durumuyla bildiğim kadarıyla henüz karşılaşmadı, hocam altını açmak için saç kurutma makinesi vb bir cihazla alt kısmını biraz ısıtın ardan altta bulunan bağlantı noktasına bıçak vb bir aletle ayırabilirsin
-
Arkadasa sattim 450 tl ye smoke rpm40 alacagim 750 tlye buldum 600 tl ye zorlayacam vazollar guzelde uzun omurlu degillermis pili cabuk oluyor coil degisimi zor falan yazdilar forumlarda pico buldum o da eski cihazmis performans alaman diyorlar 750 tl ye cihaz yok şaka.gibi piyasa çin mali bunlar alti ustu sanki rolex aliyoz
Pico aldim aluminyum yekpare cihaz hosuma gitti kullandim 750.tl ye 2 adet pil, 2 coil kullanilmis, 1 adet kopek olduren likit cihaz tas gibi valla 20watt a ayarladim merak ettigim bu cihaza vazol likiti konulur mu ?
köpek öldüren likit
ahhahaha watt ayarlanıyorsa galiba bu likitlerde şimdi cahilce sertlik diyeyim ama inaşallah analatabilirim
likite göre watt ayarı durumu varsa uygun ayarlar yapılırsa çok güzel olur gibime geldi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X