< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 22 Temmuz 2019; 23:13:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 22 Temmuz 2019; 23:13:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Okumayı severim de ne uzatmışın bee.
Yine de ilgilisine güzel konu. |
Konuda yazı yazma özgürlüğümü kullandığım için istediğimi yazabilirim.
Buradaki Türklerin islam ahlakını bildiğini yazmadım. Ve bilmekte yetmiyor uygulamıyorsa. Çoğu ahlaksızlıkta şeytanı sollar içki kumar kerhane alavere dalavere ne dersen var. Ama hepsi değil yine söylüyorum.. Ben net konuşan bir insanım. Cahil insanlarla karıştırmayın. Dediklerimin arkasındayım. Prim yapma kaygımda yok. Konuyu beğenen beğendi siz İslamdan mı rahatsızsınız ? Burada kusursuz olan islamdır problem islam ahlakını uygulamayanlarda.. |
Özet geçsin biri
|
senin Allah cezanı karaktersiz bebe..
|
Ahlak konusu açmıştım daha sonra adminler tarafından silindi.
Orada bunun cevabı vardı. Fakat yine de anektot anlatayım. Benim türkiyede maaşım 3 ay verilmedi. Din diyorki işçinin parasını alın teri kurumadan ver. Ben bu yüzden dine suç bulmadım niye? Din ver! diyor. adam vermiyor? Yine bir hadiste diyor ki "Kıyamet kopsa bile, o zaman elinizde bir fidan bulunuyorsa ve onu dikmek için de bir engel yoksa derhal o fidanı dikin.” Biz ne yapıyoruz milyonlarca ağacı müteahhitlere peşkeş çekiyoruz. Kim suçlu? Tabi ki insanlarda ve uygulamada hata var. İş uygulamaya geldiğinde bizim insanımız çok hatalı. Dinde ben bir problem görmüyorum. Açtığım konuda detaylıca anlatmıştım. |
kısaca özet geçeyim
-almanlar çalışkan insanlar. özellikle hafta içi gezme tozma pek yok işinde gücündeler -doğaya yeşile saygılılar ve insanlar 3-5 büyükşehirde toplaşmamış.küçük kasabalarda köylerde bile fabrikalar var. -ayda 1800 yuroya rahatça geçinilebilir -türkler her yerde aynı.çalışmadan ter akıtmadan köşeyi dönme peşindeler -kısacası bizi kıskanmıyorlar insan gibi yaşıyorlar. |
Tüh! Almanlar da islam ahlakına uzak nasıl olcak ki şimdi
''Bunun sebebi olarak ben islam ahlakından uzaklaşmamızı görüyorum. İslamda insan en şerefli varlık iken bu halde isek demekki uygulamada sıkıntı var.'' |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herzamanyıkık -- 20 Temmuz 2019; 15:36:57 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 20 Temmuz 2019; 15:45:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-563091384 -- 21 Temmuz 2019; 19:14:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |