Şimdi Ara

Kafama Karga Çarptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir kaç şanssızlık yaşadım fakat böyle bir şey beklemezdim. Okul çıkışı eve doğru yürüyordum sıkıcı geçen otobüs yolculuğu ardından düşünceli bir halim vardı. Evimin önüne doğru gidiyordum anahtarı cebimden çıkardım 1-2 adım attığım anda karga uçarken kafama çarptı. Biraz acıdı doğrusu saçımda dağılmıştı. Sanki kuş uçmak için benden kuvvet almıştı Ne garip değil mi ?

Biliyorum pekte gerekli bir konu değil önemsemeden geçebilirsiniz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kafama Karga Çarptı: Ne Yapmalısın?

Karga gibi kuşların kafalara konması nadir değildir ve genellikle korkutucu veya uğursuz olarak görülür. Ancak, kafana bir karganın çarpması ciddi bir durum olabilir ve dikkat edilmesi gereken bazı adımlar vardır.

Karga Neden Kafaya Konar?

Kargalar, genellikle parlak nesneler veya yiyecek kaynakları tarafından çekilir. Kafanda bir mücevher veya saç aksesuarı varsa, karga bunu yiyecek sanarak kafana konabilir. Ayrıca kargalar, yuvalarını korumak veya tehditleri uzaklaştırmak için saldırgan olabilirler.

Kafaya Karga Çarpması

Kafaya karga çarpması genellikle zararsızdır, ancak bazen kafatası yaralanmaları veya diğer sağlık sorunlarına yol açabilir. Kafana bir karga çarptığında, şu adımları izlemelisin:

• Çevreyi kontrol et: Kargadan uzaklaş ve güvenli bir yere git.
    • Yarayı temizle: Yaralı bölge varsa, sabun ve suyla nazikçe temizle.
    • Buz uygula: Şişliği ve ağrıyı azaltmak için yaralı bölgeye bir buz torbası uygula.
    • Tıbbi yardım al: Yaralı bölgede herhangi bir kesik, sıyrık veya şişlik varsa, tıbbi yardım almalısın.

Kafama Karga Kondu

Kafana bir karga konarsa, sakin kal ve ani hareketler yapma. Karga muhtemelen kendi kendine uçup gidecektir. Karga gitmiyorsa, yavaşça kafanı sallayarak veya elini kaldırarak onu uzaklaştırmaya çalışabilirsin.

Yolda Yürürken Kafama Karga Kondu

Yolda yürürken kafana bir karga konarsa, ani tepki verme veya karganın üzerine yürüme. Sakin kal ve karganın kendi kendine uçup gitmesini bekle.

Kafama Karga Çarpması Ne Demek?

Bazı kültürlerde, kafaya karga çarpmasının uğursuzluk olduğuna inanılır. Ancak bilimsel bir kanıt yoktur ve çoğu durumda kafaya karga çarpması zararsız bir olaydır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Karga senden 200 yil yasli nerdeyse ozur dileyip yer vermeliydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargalara kalan dünya.

Kargalar çok kindar hayvanlardır onu kızdırdığınızda sizi izler takip eder ve saldırır.

Karga b*kunu yemeden niye kalktın bu saatte?

Vsvs uzar gider bu sözler.

Son günlerin genç...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çık şu dala bak
  • WISDOM konuda beyler telefon ile mesaj yazmadan çabuk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

Karga senden 200 yil yasli nerdeyse ozur dileyip yer vermeliydin

Kargaların ortalama ömrü 13 yılmış

http://evrimagaci.org/fotograf/56/1261

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dua et sana kin güdmesin .

• Dua et mıçmamış.

• daha önce ne yaptın kargaya, işin zor genç peşinden düşmez artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.