Şimdi Ara

Yolda giderken kafama kan damladı ! Merak edip bakmaya gittim ... - FİNAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
26
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 hafta önce bizzat yaşamış oldugum bir olayı anlatmaya başlıyorum.

1.Bölüm

Ailemle gezmek için dışarı çıkmıştık.Eminönü,sultanahmet derken karnımız acıktı.Ortaköye gidip kumpir yiyelim dedik.

Ortaköye geldik kumpir felan yedik.Camide akşam namazını kıldık.Ardından eve dönmek için otobüse bindik.

Yolda giderken annem cüzdanından 20 lira çıkartıp "oglum bakkaldan bir şeyler al" dedi.Tamam dedim.Bakkala gittim çikolata,gofret türü şeyler aldım ve bakkaldan çıktım.

Eve dogru giderken bir anda kafamda ıslaklık hissettim.Elimi kafama götürdüm.Elime baktıgımda elim kan olmuştu ...

2.Bölüm

Pis su mu felan diye düşünmeye başladım fakat pis su felan degildi.Kokladıgımda ise kan olduguna kesin bir şekilde onaylamıştım.

Bir kaç adım geri çekilip beklemeye başladım.Kanın tam olarak nereden geldigine bakacaktım.20 saniye sonra tam çaprazımdaki binanın 2.katının camından bir el sarktıgını fark ettim.Kan o elden akıyordu.

Şaşkın bir şekilde ele bakarken bir anda el camdan içeriye dogru çekildi ...

3.Bölüm

O anda titreyen cebimle irkildim.Telefonum titriyordu.Telefonu açtıgımda annem "nerede kaldın oglum" dedi.Geliyorum anne az arkadaşlarla takılıcam dedim.Aslında planım çok farklıydı.O eve girecektim.Apartmanın dış kapısınımda açık olması beni iyice gaza getirmişti ...

4.Bölüm

Yavaş adımlarla merdivenlere dogru yöneldim.Dış kapıyı araladım ve apartmandan içeriye girdim.Elimdeki poşeti kenara bırakıp merdivenleri çıkmaya başladım.Her katta 1 daire vardı.İşin garip tarafı dairelerin önünde hiç ayakkabı yoktu.Kimse yoktu sanki binada.

1.Kata geldigimde artık adımlarımı dahada yavaş atmaya başladım.Tıkırtı sesleri geliyordu.2.katın başına ulaştıgımda yerde kurumuş kan izleri gördüm.Kan izleri dairenin içine dogru gidiyordu.Fakat bu kan izleri damla damla degil bir yol gibiydi.Biri sürüklenmiş gibiydi.Dairenin kapısın sonuna kadar açıktı.Yavaş adımlarla içeriye girdim.Bomboş bir daireydi.Kanlar ilk sagdaki odaya dogru gidiyordu.Yavaş yavaş gitmeye başladım.Odanın oraya geldigimde yatakta 2 eli bileklerinden kesilmiş,kısa boylu siyah saçlı ,üstü başı kan içinde birini gördüm.Hemen koşa koşa yanına gittim.İlk işim nabzını kontrol etmek oldu.Ölmüştü.Telefonu elime aldım 155'i aradım.O anda birinin omzuma dokundugunu hissettim.Arkamı döndüm.Yüzü maskeli biri vardı.Elindeki igneyi omzuma sapladı.Ardından bayıldım ...

5.Bölüm

Gözlerimi yavaş yavaş açtıgımda etraf kapkaranlıktı.Yedigim igneden dolayı başım agrıyordu.Ayaklarım baglı bir şekilde yatıyordum.Bagırmaya başladım kimse yok mu diye.Fakat cevap yoktu.

5 dakika geçti geçmedi bir anda.İlerden tek tek ışıklar açılmaya başladı.Her ışık açıldıgında farklı farklı insanlar görmeye başladım.Tüm ışıklar açıldıgında ben dahil toplam 4 kişiydik.Birbirimize şaşkın bir şekilde bakıyorduk.Işıklar açıldıgında yan tarafımda duran bir şeffaf mekanizmanın içinde anahtar oldugunu ve bu mekanizmanın bütün yatanların yanında oldugunu ve tam karşımızda bir ekran oldugunu fark ettim.

Bunları fark ettikten sonra bir anda karşımızda duran ekran açıldı.Ekranda bana igneyi batıran maskeli kişi göründü.

Söze "Merhabalar,bugün sizinle farklı bir deneyim var." diyerek başladı.

Bunu duyan hemen sag tarafımdaki 25 yaşlarındaki adam hadi lan oradan [bunun küfürünü] diyerek bagırdı.

Maskeli adam "deneyim ismi "güç" bugün burada en güçlü kim bunu görücez.Evet hiçbir kesici alet,sopa vb. şey olmadan kendiniz olarak birbirinizle dövüşecek ve birbirinizi öldürmeye çalışacaksınız.Bu 4 kişiden sadece 1 kişi buradan çıkıp yoluna devam edecek.Sakın birbirimizi öldürmeyiz demeyin çünkü konuştugum ekran kapanır kapanmaz sag ve sol taraflarınızdaki duvarlar birbirine yaklaşmaya başlayacak ve tek kişi kalmassa hepiniz pestil olacaksınız.Ben buradan duvara müdahele edicem.İyi şanslar dediktan sonra ekran kapandı ve duvarlar çok yavaş bir şekilde hareket etmeye başladı.Ne yapacaktım bilmiyodum ...

6.Bölüm

Ne yapacagımı düşünürken "çat" diye bir ses geldi.Yanımızdaki mekanizmaların kapagı açılmıştı.İçindeki anahtarı aldım ve ayagımdaki kelepçeyi çıkardım.O arada diger yatanlarda çıkardı.

İlk ayaga kalkan ben olarak "sakin olun ve sakın yanlış bir şey düşünmeyin,blöf yapıyor,birbirimizi öldürüp tek bir kişi kalsak bile nereden çıkıcaz ? burada kapı bile yok dedim.Evet odada kapı yoktu.Bizi buraya nasıl sokmuştu acaba diye düşünürken içlerinden biri "ne olursa olsun ben ölmek istemiyorum" diyip üzerime dogru koşmaya başladı.Hızlıca gelirken suratıma attıgı yumruk ile yere savruldum.Yere düşüp bir elimden tuttu ve diger eliyle bogazımı sıkı bir şekilde sıkmaya başladı bu arada duvarlar gitgide yaklaşıyordu.Bogazımı sıkarken arkadakilerden biri bogazımı sıken kişinin kafasına sert bir şekilde vurdu.Ardından bogazını sıkmaya başladı.Arkasındaki diger kişiye bakıp "hadi gel yardım etde öldürelim şu şerefsizi" dedi.Yanına gelen gençte yerdekinin ellerinden tuttu.30 saniyelik bir debeleşmeden sonra bogazımı sıkan kişi hareketsiz kaldı.

İkiside ayaga kalkıp bana "biz abi-kardeşiz,korkma sana bir şey yapmıcaz,öyle insanlar degiliz.Bir şey olacaksada beraber ölecez dedi.Duvarlar artık kenardaki yattıgımız yeri çoktan kırıp geçmiş 2.yere gelmişti.Birbirimize bakıp o anda "buraya kadarmış" dedik.

Bir anda duvarlar geri çekildi önümüzdeki ekran açıldı.Maskeli adam "ilk test tamamlandı,sizin kalbinizin gücünü test ettim ve siz kazandınız.Şimdi diger teste geçin" dedi ve ekran kapandı.

Etrafımızda şimdi ne olacak diye bakarken abi kardeş dedigimin abinin yattıgı yerin yani diger duvar tarafındaki kişinin yatagının altında bir boşluk oldugunu gördük.Duvarlar yatagı itmişti ve alttaki boşlugu ortaya çıkarmıştı.Birbirimize baktık ve büyük olan abimiz "hadi gidelim" dedi.Ardından açılan boşluga dogru gitmeye başladık ...

7.Bölüm

Boşlugun önüne geldigimizde 2 basamıklı bir yer oldugunu gördük.Abi ben önden giderim dedi.O aşagıya indi ve aşagıdan bize 'gelin ilerde bir kapı var' dedi.İlk ben indim ardındansa kardeşi indi.

Aşagıya indigimde arkasının kapalı önümüzün ise kısa ve dar bir yol oldugunu gördüm.İlerde beyaz çift kapılı bir yer vardı.Kapıya dogru ilerlemeye başladık.Abi 'kapıyı ben açarım' dedi.Kapının koluna elini uzattı ve çevirdi tam kolu çevirdigi anda 1 el silah sesi duyuldu.Abinin kafasına gelen kurşunla beyni dagıldı.Bunu gören kardeşi çıglıklar, bagırmalar halinde yere yıgılan abisine bakıyordu.O anda içeriden 'korkmayın gelin diye bir ses geldi' Kafamı egip kapının kolunu çevirdim.Bu sefer silah sesi felan gelmedi.Yavaş bir sekilde kapıyı açtım.İçeriye baktıgımda dar bir odaya geldigimizi ögrendim.Bir kapı, bir ekran ve duvardada 2 tanede buton vardı.Maskeli adam 'birini elemem gerekiyordu' dedi ...

8.Bölüm

Ekrana dogru hızlı bir şekilde küfür ederek gittim.Ekrana yumruk atıp 'beni öldür yoksa seni yakaladıgımda en büyük işkenceyi yapacam' diye bagırdım.Sen hele buradan bir çıkta sonra öldürürsün dedi ve ardından ekran kapandı.

Sesimizi duyuyor ve bizi görüyordu.Sag köşeye baktıgımda bir kameranın oldugunu ve hemen altında bir megafon oldugunu fark ettim.Boyumdan bir hayli yüksek oldugu için ulaşmak imkansızdı.

Şimdi ne yapıcaktık peki.Kapı kapalıydı ve 2 buton vardı.Butonlara bastım fakat hiçbirşey olmuyordu.O anda düşündüm.Belkide aynı anda basmalıydık.

Geriye dönüp ölen kişinin kardeşinin yanına gittim.Aglıyordu.Gelmen gerekiyor dedim.Gelmicem, git kendi işini kendin hallet, ben burada beklicem dedi.Burada beklemenin bir anlamı yok.Açlıktan ölürsün.Eminim çok ıssız bir yerdeyiz.Gel bana yardım et dedim ve ardından elimi uzattım.Elimi tutup ayaga kalktı.Abisine son kez bakıp 'intikamın alınacak' dedi.

Kapının önüne geldigimizde 'sen karşıya geç.3 dedigimde butona basıcaz' dedim.Tamam dedi.1 2 3 dedim ve aynı anda buton bastık.Basmanın etkisiyle gelen,kilit sesiyle kapı aralandı.Kapının aralanmasıyla içerden bir kadının yardım edin diye çıglıklarını duyduk.Hemen içeriye girdik.

İçeriye girdigimizde etrafın karanlık oldugunu ve tek ışık kaynagının bulundugumuz yer oldugunu fark ettik.Yavaz adımlarla önümüzü göremeden ilerlerken bir anda ışıklar açıldı.Karşımızdaki bir cam küpün içinde kadın vardı.Ben buz kesildim.Yanımdaki çocuk ne oldu oglum dedi.Yavaş yavaş cama küpe dogru yaklaştım ve Anne dedim ...

9.Bölüm

Bunu duyan annem 'oglum, oglum sen misin' diyerek çıglık attı.Evet benim anne sakin ol dedim.

Bunu dedikten sonra sag tarafımızda bulunan ekranda bir yazı belirdi.Yazının altindada geriye dogru sayılan bir saat vardı.Mavi renkte bir yazıydı.Yazıyı okumaya gittim.Aynen şöyle yazıyordu :

Annenle iyi kötü günün oldu.Annene uyuz oldugun, annene nefret kustugun günler olmuştur.'Annem' diyip bir şey demeyip hep içine attın.Bugün bunların hesabının verilmesini istiyorum.Birazdan sana sorulacak sorulara cevap vericeksin.Evet yada Hayır diye secenekler olacak.Unutma sadece bir cevap için 5 saniyen olacak.Sakın bir çakallık düşünupte cevap vermiyim deme.Çünkü bu odaya girer girmez süreyi başlattın.Aşagıda o süreyi görüyorsun. Hazırsan ekranın herhangi birine yerine dokun.Unutma her bir yanlışında anneni yakıcaksın.

Süreye baktıgımda başlamaktan başka çarem yoktu.10 dakika kaldıgını gösteriyordu.Ekranın üst taraflarına dogru bastım ve olacakları beklemeye başladım ...

10.Bölüm

Ekrrana bastıktan sonra ekranin alt tarafında birinin altında EVET,digerinin altında ise HAYIR yazan iki buton belirdi.Ardından ekranın ortasından 5 den geriye sayan bir sayaç belirdi.Sayaç bittikten sonra şöyle bir yazı geldi :

........... .... ...... ..... .... ?

Dogru mu yanlış mı ?

Ne oluyor lan diye bagırdım ve ardından 'yanlış' butonuna bastım.Yanlış butonuna bastıktan sonra ekranda yazı belirdi."Bu deneme amaçlıydı.Fakat deneme amaçlı klsada bir dogru cevabı vardı.Bu sorunun cevabı cevap vermemekti ve sen kaybettin yazdı ...

11.Bölüm

Bir anda annemin üstünde bir mekanizma açıldı.Açılan mekanizmada alevler çıkmaya başladı.Annem alevler geliyordu.Annem bagırmaya başladı.Acının en derinini şu anda hissediyordu.Ben ise hiç bir şey yapamıyordum.Cam küpe yanımdaki arkadaşla defalarca vurmama ragmen hiç bir şey olmadı.Alevler söndüdügünde annemin her tarafında derin yanıklar oluşmuştuı.Tanınmaz hale gelmişti."Anne ?" dedim kekeleyerek.Fakat cevap gelmemişti.Annem gözlerimin önünde yanarak ölmüştü ...

12.Bölüm

Umutsuzlugu iliklerime kadar hissederken agalamaya başladım.Annemin ölecegi kesin olan bir mekanizma düzenlemişti.Orada Dogru yada Yanlış butona basmam hatta cevap vermemem eminimki annemi ölmekten alı koymayacaktı.

Bunu düşünürken arkadaş omzuma dokundu.Gel şurada bir kapı açıldı dedi.Anneme son kez bakıp "hakkını helal et anne" dedim ve ardından arkadaşın peşinden gitmeye başladım.

Kapıyı açtıgımızda büyük bir odanın içinde bulduk kendimizi.Odanın etrafında çözemedigimiz dillerde yazılar yazıyordu.Karşımızda bir ekran vardı.Sag,sol ve orta olmak üzere 3 tane kapı vardı.Sag ve soldaki kapılar açıktı.Ekrana çok az yaklaştıkki ekran açıldı.Maskeli adam çıktı.

"Umutsuzluk nasıl bir şey" dedi.Bagırarak senin bogazını kesicem diyerek küfürler etmeye başladım.

Arkadaş omzuma dokunup sakin ol dedi.Ardındna maskeli adam "sıradaki testimiz "gerçekler",Birşeyler arıyacaksınız ve bu ortadaki kapıyı açacak" dedi.Ardından ekran gitti.

Sen sagdan git ben soldan giderim dedim arkadaşa.Tamam dedi.Ardından sag kapıdan içeri girdi.Ben ise sol kapıya dogru yürümeye başladım.

Kapıdan içeri girdigimde sadece uzun bir koridor oldugunu ve koridorun sonunda sag tarafa dogru bir yol oldugunu gördüm.Etrafa baktıgımda duvardaki yazılardan başka hiç bir şey yoktu.Farklı farklı dillerde yazılar yazılmıştı.

Yolun sonuna gelip sag tarafıma baktıgımda arkadaşı gördüm ve yolun ortasında bulunan bir dolap vardı.Bir şey bulabildin mi diyerek bana seslendi.Hayır diyerek cevap verdim.Ardından dolaba dogru yürümeye başladık.Dolaba ulaştıgımda dolabın bir kapagından ben tuttum bir kapagındanda arkadaş.3 ten geriye sayıp hızlı bir şekilde kapagı açtık fakat dolapta hiç bir şey yoktu.Bomboştu.Sadece dolabı açtıgımızda dolabın arka kısmına yapıştırılmış bir not vardı.Notta "buradan çıkmak bu kadar kolay degil" yazıyordu.

Hadi kapat aramaya devam edelim derken bir anda dolabın altına sıkışmış parlayan bir şey gördüm.Anahtara benziyordu.Dolabı ittigimde evet bir anahtar oldugunu gördüm.Hemen anahtarı alıp kapıya dogru koşmaya başladım.O arada arkadaşımda benimle beraber geliyordu.Kapıya geldigimzide kapıda anahtar sokacak yer bile olmadıgını gördük.Bu anahtar bu kapının degildi.Ne yapacaz diye düşünürken önemli bir şey fark ettim ...

13.Bölüm

Duvarda yazılan yazılar ya tek bir mesajı gösteriyorsa diye düşündüm.Baş harflerine odaklandım.Sırasıyla altalta koydugumda şu kelime çıkıyordu "KABENİBEC" ters çevirdigimde ise "CEBİNEBAK" olmuştu.

Yavaş bir şekilde elimi cebime dogru götürdüm.Elimi cebime götürdügümde kagıt gibi bir şeye dokundugumu hissettim.Kagıdı cebimden çıkardıgımda buruşuktu.Yavaş yavaş açmaya başladım.Kagıtta aynen şu yazıyordu :

"Evet bir gerçegi buldun.Peki bu gerçek neydi onu ögreniceksin şimdi"

Yavaş yavaş kagıdı açmaya devam ediyordum.

"Şu anda yanında kim olacagını tahmin edemiyorum fakat 3'üylede ilgili gerçekleri yazıyorum.İlk ölen kişi yani senin bogazını sıkan kişi hapisten yeni çıkmıştı.6 yaşındaki bir erkek çocuguna tecavüz etmişti."

Bunun verdigi şaşkınlık ile ölen kişiye "gerçekten ölümü hak etmiş şerefsiz" dedim içimden ve ardından okumaya devam ettim.

"Şimdi geriye abi ve kardeş kaldı.Onlar ise daga çıkan bir terörist.Türkiyeyi savunan askerleri öldürdüler" yazıyordu ve altında abi - kardeşin elinde ak47 ile terörist kıyafeti ile çekilmiş fotografı vardı.

Fotografın altında "şimdi eger intikam almak istiyorsan diger cebinde intikam almanı saglayacak bir şey olacak" yazıyordu.Elimi diger cebime attıgımda metal bir şey hissettim.Cebimden çıkardıgımda bunun bir çakı oldugunu gördüm ...

14.Bölüm - SEZON FİNALİ

O anda ilerden arkadaşın gölgesi gözüktü.Kagıdı hemen cebime koyup hemen elimi arkaya sakladım.Beni görünce birşey buldun mu dedi.Kekeleyerek hayır cevabını verdim.Ardından sen nerelisin dedim."Diyarbakırlıyım" dedi.Tamam dedim.

Yanıma dogru geliyordu.Yanımdan geçti ve kapının oldugu odaya dogru gitmeye başladı.Arkasını dönmüşken işini bitireyim diye düşündüm.

Elimde tuttugum çakıyı açarak arkasından yavaş yavaş yaklaşıp bir elimle kafasını tutum bogazına sapladım bıçagı.İyice bastırdım bıçagı bogazına dogru.Nefes alamıyordu ve kan olmuştu her tarafı.O ara aynen şunları dedim :

"Hani siz bu ülkeye ihanet ettiniz ya ,hani siz bu ülkeyi savunanları ıssız bir şekilde,şerefsizce,namussuzca arkadan vurdunuz,siz bu ülkede yaşayıp bu ülkeye ihanet ettiniz ya he şimdi bunun intikamını aldım.Abine selam söyle"dedikten sonra bogazını bıçakla kestim.

Tamamen öldükten sonra kapının oldugu odadan çat diye bir ses geldi.Kapı açılmıştı.Odaya dogru gittim.Tam kapıya yöneldimki bir anda duraksadım.

Benim cebimde bir kagıt varsa herkesin cebinde bir kagıt vardır ve herkesin cebindeki kagıtta diger 3 kişinin gerçekleri yazıyordur diye düşündüm.

Öldürdügüm kişinin yanına gittim ve ceplerini aramaya başladım.Sag cebinden çakı çıkmıştı bundada.Sol cebinden yine bir kagıt parçası.

Kagıdı yavaş yavaş açmaya başladım.Benim cabımdan çıkan kagıttaki gibi bir başlık vardı."Evet bir gerçegi buldun.Peki bu gerçek neydi onu ögreniceksin şimdi" yazıyordu.

Kagıdı yavaş yavaş açtıgımda kendimle ilgili olan maddede şu yazıyordu :

Buraya düşmenizde bu çocugun rolü var ...

15.Bölüm - 2.Sezon 1.Bölüm

Bir anda geçirdigim şokla içimde çok garip bir duygu oluştu.Ne demekti bu şimdi diye düşünmeye başladım.Hemen geriye dogru koşmaya başladım.Öldürdügüm kişinin abisininde cebine bakacaktım.

Kısa bir süre sonra abisinin yanına geldim.Ceblerine baktıgımda aynı şekilde çakı ve kagıt çıkmıştı.Kagıdı açtıgımda yine aynı başlık vardı."Evet bir gerçegi buldun.Peki bu gerçek neydi onu ögreniceksin şimdi" yazıyordu.

Kendime baktıgımda "buraya düşmenizde bu çocugun bir rolü var" yazıyordu yine.Beni bogazlayan kişidede yine bir erkek çocuguna tecavüz ettigi yazıyordu.En sonda ise kardeşiyle alakalı olan gerçek yazılıydı.Aynen şöyle yazıyordu :

Kardeşim dedigin kişi öz Kardeşin degil ...

16.Bölüm - 2.Sezon 2.Bölüm

Kafayı yemek üzereydim.Şaka gibiydi herşey.Çakıyı alıp tekrar açılan kapının oraya dogru yürümeye başladım.Yolda giderken "eger benim ailemden biri varsa digerlerininde ailesinden birinin burada olması gerekmiyor muydu ?" diye düşünürken kapının önüne geldim.Yavaş bir şekilde içeriye girdim.İçeriye girdigimde karanlık olan yerin ışıkları bir anda açıldı.O anda midem kalktı.Bir mekanizmaya baglanmış tamamen çıplak olan bir adamın kafası patlamıştı.O anda sag tarafda ekran açıldı.Açılan ekrandan maskeli adam gözüktü ve "Görüyorumki testi sen tamamladın.Sen tamamladıgına göre diger kişilerin buraya getirdigim aile üyelerinin hepsi şu an öldü.Mesela şu anda odada gördügün beyni dagılmış kişi 6 yaşındaki çocuga tecavüz eden kişinin babasıydı.Artık yoluna tek devam ediceksin." dedi ...

17.Bölüm - 2.Sezon 3.Bölüm

Ekran kapandıktan sonra odadaki kapı açıldı.Diger odaya geçtigimde ölmüş başka bir adam cesedi var.Üstü giyinikti.Beyninden silahla vurulmuştu.Ceplerini aradıgımda cepleri boştu.Diger odaya geçtigimdede yaşlı bir kadın vardı.Çırılçıplaktı.Bogazına 4 tane bıçak girmişti.

Odada bir kapı vardı fakat kapalıydı.Anahtar deligide vardı.Odada ki ekranın üzerindeki yazı dikkatimi çekti."O çakıları sana tek bir şey için vermedik" yazıyordu.

Bunu okuduktan sonra ekrandaki yazı bir anda 10 dakikadan geri saymaya başladı.Ardından maskeli adam çıktı."10 dakika içinde kapıyı açmassan zehirlenerek öleceksin" dedi ve ardından kayboldu ...

18.Bölüm - 2.Sezon 4.Bölüm

Ne yapmam gerekiyordu bilmiyordum.Ekranın üstündeki "O çakıları sana tek bir şey için vermedik" ne demekti bunu düşünmeye başladım.Hızlı düşünmeliydim çünkü zaman su gibi akıyordu.

Ne yapacagımı düşünürken ekranda bir yazı daha belirdigini gördüm."Vücuduna bak" yazıyordu.Gömlegimi kaldırıp baktıgımda mide kısmımda "X" şeklinde bir işaret oldugunu gördüm.Sanırım bir şekilde bana anahtarı yedirmişti.Benden midemin içindeki anahtarı almamı istiyordu.

Eger bu anahtar bende varsa herkesde vardır diye düşündüm ve tekrar geri dönmeye karar verdim.Hızlıca aile bireylerini geçip öldürdügüm kişinin odasına dogru koşmaya başladım.Odanın önüne geldigimde büyük bir hayal kırıklıgı yaşadım.Odanın kapısı kapalıydı ...

19.Bölüm - 2.Sezon 5.Bölüm

Yapamazdım.Midemden delip alamazdım anahtarı.O acıya katlanamazdım.

Ya kusarsam ne olurdu diye düşünmeye başladım.Bu arada geri dönüp zamanıma baktıgımda sadece 4 dakikam kalmıştı.Elimi agzıma götürdüm kusmak için kusmamıştım.Böyle bütün midemi boşaltacak bir şey lazımdı.

Koşa koşa beyni dagılmış olan ilk odadaki adamın yanına gittim.Beynine yaklaşıp kokladım.İnanılmaz derecede midem bulandı fakat kusamadım.En sonunda dagılan beyninden bir et parçası aldım ve agzıma atıp çignemeye başladım.Agzıma atıp çignedikten 5 saniye sonra inanılmaz derecede kustum fakat anahtar felan gelmedi.Ekrandaki süreye baktıgımda son 10 saniye kalmıştı.Ölmeyi tercih ettim.5-4-3-2-1 derken süre bitti ...

20.Bölüm - 2.Sezon 6.Bölüm

Süre bittikten sonra kapı açıldı.Sürenin yazdıgı ekranda "ölümü göze aldıysan demekki kaybedecek hiç bir şeyin yok" yazıyordu.

Evet sadefe blöf yapmıştı.Boş yere acı çektirecekti bana.Hem zehirli gaz nereden gelecektiki.Bunuda düşünememiştim o ara.

Açılan kapıdan içeri girdim.Odada bir ekran ve bir kapıdan başka hiç bir şey yoktu.Ekranda yine bir yazı yazıyordu.Bakmak için yaklaştıgımda aynen şu yazının yazdıgını gördüm :

"Ailenden birini aldım hep acı çekeceksin artık,gerçek hayattaki teste hazır ol !" yazıyordu.Ardından ekranda bir süre belirdi.10'dan geriye dogru saymaya başladı.Süre bittiginde kapı açıldı.Bu kapı başka bir odaya açılmamıştı.Direk dışarıya açılmıştı.Artık özgürdüm ...

21.Bölüm - 2.Sezon 7.Bölüm

Sabah vaktiydi.Karanlık yerlerde fazla kaldıgımdan güneş gözümü alıyordu.

Etrafa baktıgımda nerede oldugumu ögrenmeye çalıştım.Ara sokaklarda bir yerdeydim ve biraz etrafı süzdükten sonra buraya hiç gelmedigimi anladım.Bir kaç adım attıktan sonra etrafta insanlar görmeye başladım.Üstüm başım kan içinde oldugu için millet garip bir şekilde bakıyordu.Deli gibi etrafıma bakmadan hızlı hızlı adımlar atıyordum.Telefonla konuşan birini gördüm.Hemen yanına gittim ve omzuna dokundum.Aniden arkasını dönüp beni kanlar içinde görünce korktu ve telefonunu yere düşürdü.Pahalı bir telefon oldugu için sinirli bir şekilde bana baktı ve anlık sinirin verdigi refleksler küfür etti.Ardından suratıma yumrugu geçirdi.Etraftakilerde hemen yanımıza koştu.Ben kötü bir şey yapmışım gibi ellerimden tuttular.Bende bırakın diye bagırmaya başladım.O ara millet telefonuna sarıldı ve beni çekmeye başladılar.5 dakika sonra olay yerine polis geldi.Beni kelepçeleyip polis otosuna bindirdiler ...

22.Bölüm - 2.Sezon 8.Bölüm

Polis otosundayken titriyordum.Çok fazla şey yaşamıştım.Uykusuzluktan başım dönüşüyordu ve çok acıkmıştım.

Karakola geldigimizde beni nezaharethaneye attılar.4-5 saat bekledikten sonra 2 tane polis gelip beni sorgu odasına götürdü.

Ne bu halin gibi sorular sormaya başladılar.Gayet ciddilerdi.Olanları anlatmaya başladım.

Tutanak tutuldu.Verdigim ifadeyi kabul ettigimi onaylamak için bir kagıt vardı onu imzalattılar.Ardından tekrar nezaharethaneye attılar.

Yarım saat içinde babam geldi.Üstümü başımı görünce beni soru yagmuruna tuttu.Ona annemin öldügünü söylemeliydim ...

23.Bölüm - 2.Sezon 9.Bölüm

Baba dedim.Efendim oglum dedi.Annem dedim.Ne olmuş annene dedi ve bir anda ciddileşti.Öldü dedim kekeleyerek.

O surat ifadesini anlatmamın bir yolu yok sanırım.Gözlerinden akar her yaşta annemin anılarını gördüm.Yere oturdu ve aglamaya devam etti.Aglama sesini duyacak olmalıki polisin biri ne oldugunu sordu.Annemin öldügünü anlattım dedim.Yüzünü buruşturup geri gitti polis.

Babam halen aglıyordu.Babamın ilk defa agladıgını görmüştüm.İçi kıpkırmızı olmuş gözlerle bana bakıp "kim" dedi.Bilmiyorum dedim.O ara polis geldi.Babamı dışarı çıkarttı.Bana bakıp "verdigin adreste bırak cesedi bir kan izi bile yok" dedi ...

24.Bölüm - 2.Sezon 10. Bölüm

Emin misiniz dedim.Arkadaşlar şimdi oradan geliyor dedi.İnanmıyorum,o kadar televizyon ekranı,kamera,yataklar,dolap,kanları temizlemiş olamaz.Hemde bu kadar kısa sürede.

Gerekli işlemler yapıldıktan sonra nezaherethaneden çıkarttılar beni.Polis otosuna babamla beraber bindik ve o yere dogru gitmeye başladık ...

25.Bölüm - 2.Sezon 11.Bölüm

Çıktıgım mekanın önüne geldik.Akşam vakti oldugundan etraf karanlıktı.Olay yerine geldigimizde polis etrafı çoktan çevirmişti.İçeriye girdim ve detaylı bir şekilde incelemeye başladım.

Etrafta bırak kan izini,tek bir kıl tanesi bile kalmamıştı.Kameralar ve ekranlar sökülmüş,yataklar ve dolaplar gitmiş,kan izleri temizlenmişti.

İnanamıyordum.Demekki bu olayın arkasında tek kişi yoktu ...

26.Bölüm - 2.Sezon 12.Bölüm

Emniyetten gerekli izni aldıktan sonra eve gittik.Babam çökmüştü.Ne yapıcaz oglum şimdi,annenin intikamını almalıyız dedi.Alıcaz baba ama sana benim bir şey söylemem gerekiyor dedim.Ne oldu oglum dedi.Polisede söylemedim ilk defa sana söylüyorum.Ben birini öldürdüm dedim ...

27.Bölüm - 2.Sezon 13.Bölüm

Sen ne diyorsun dedi bagırarak.Mecburdum baba,neler yaşadıgımı bilemessin dedim.Annem gözlerimin önünde yanarak öldü ve benim elimden hiçbir şey gelmedi.Eger ben öldürdügüm kişiyi öldürmeseydim o beni öldürecekti dedim.Yemek yedikten sonra git yat uyu şimdi yarın konuşuruz dedi.Üstümü başımı çıkartıp,duş aldıktan sonra yattım.Yatagımda düşünmeye başladım.Kagıtta bu işte benim rolüm oldugum yazıyordu.Hiç bir şey anlamamıştım.Yarın ne olacagını bilmeden uyudum ...

28.Bölüm - 2.Sezon 14.Bölüm - FİNAL

Bu esrarengiz olaydaki kaçırılan kişinin ve babasının sabah evde cesedi bulundu.Olayla ilgili soruşturma yapan polis hiçbir parmak izi vb. kanıt bulamadı.İki cesedin üstünde yazan notta ürkütücüydü :

Kim bilir belkide yarın sıra sizde.

Okuyan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 19 Ocak 2015; 0:34:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazar da gelmis.

Part8 de sictin hocam, annen degilde sevdigin kiz olsaydi hikaye daha cekici olurdu, olsun devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imakenya dragons -- 18 Ocak 2015; 1:18:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam csb yazarken detaylara in biraz böyle üstün körü ilk okulda yazılan hikayeler gibi oluyor

• şu konu şöyle açılabilirdi "bakkala gittim dönüşüm kafamda kan olduğunu hissettim "
    şaka bi yana egzamaysan derinde durup dururken kanama olabilir normal saçın dökülür çaresi de yoktur
  • annenen bi seyler al demis 20 lira vermis sen gofret almisin hmm pki .s.s

• Csb
  • darius kanatmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ticktok diye girdim şimdi gidiyorum
    iyi csbler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaerocide

darius kanatmıştır.

• Hadi devamını getirelim . bakalım kimin hayal gücü daha yüksek

• Devam devam

• Devamini bekliyoruz reyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

2 hafta önce bizzat yaşamış oldugum bir olayı anlatmaya başlıyorum.

Ailemle gezmek için dışarı çıkmıştık.Eminönü,sultanahmet derken karnımız acıktı.Ortaköye gidip kumpir yiyelim dedik.

Ortaköye geldik kumpir felan yedik.Camide akşam namazını kıldık.Ardından eve dönmek için otobüse bindik.

Yolda giderken annem cüzdanından 20 lira çıkartıp "oglum bakkaldan bir şeyler al" dedi.Tamam dedim.Bakkala gittim çikolata,gofret türü şeyler aldım ve bakkaldan çıktım.

Eve dogru giderken bir anda kafamda ıslaklık hissettim.Elimi kafama götürdüm.Elime baktıgımda elim kan olmuştu ...

2.Bölüm

Pis su mu felan diye düşünmeye başladım fakat pis su felan degildi.Kokladıgımda ise kan olduguna kesin bir şekilde onaylamıştım.

Bir kaç adım geri çekilip beklemeye başladım.Kanın tam olarak nereden geldigine bakacaktım.20 saniye sonra tam çaprazımdaki binanın 2.katının camından bir el sarktıgını fark ettim.Kan o elden akıyordu.

Şaşkın bir şekilde ele bakarken bir anda el camdan içeriye dogru çekildi ...

3.Bölüm

O anda titreyen cebimle irkildim.Telefonum titriyordu.Telefonu açtıgımda annem "nerede kaldın oglum" dedi.Geliyorum anne az arkadaşlarla takılıcam dedim.Aslında planım çok farklıydı.O eve girecektim.Apartmanın dış kapısında açık olması beni iyice gaza getirmişti ...

Sen anneni böbreğini alacakken yakalatıp hapse attırmamış mıydın muhtar ne ara çıktı

• TAKİP

Edit: ticktokla aynanda attım mesajı :D

Edit2: Mesajı silmiş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tavşancı -- 17 Ocak 2015; 23:38:40 >
  • Hm

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cool story

• Takip
    Seri devam et

• CSB olduğunu biliyorum ama duvarlar üstüme geliyor diyince dedimki %100 CSB

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.