Almanya'nın iyi oluşun mu okudum yoksa Türkiye'nin çöp oluşunu mu anladım tereddüt içerisindeyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Almanya'nın iyi oluşun mu okudum yoksa Türkiye'nin çöp oluşunu mu anladım tereddüt içerisindeyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Blok listemdeymişsin belki düzelmişsindir diye kaldırdım neden engellediğimi hatırlayamadım ama genellikle saygısızlık yapanları engellerim. Görüyorum ki hala bir değişim yok. "Bulmak" kelimesi içinin kötülüğünü ortaya koyuyor. Çok şükür vasıfsız bir insan değilim. Benim için para bulunmaz azim ve çalışmak ile kazanılır. Edit: sildiği mesajda saygısızca parayı nerde buldun da marka kurdun yazmıştı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 14 Mayıs 2021; 13:37:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yardım nasıl alınır edilir bilmem sen profesyonelsin bu konuda galiba. Edit; bu arkadaş mesajı silmiş komik bir biçimde devletten yardım alarak şirket kurduğum iftirasında bulunmuş. Yazdığı mesajın komikliğini kendi de fark etmiş olacak ki silmiş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 14 Mayıs 2021; 13:36:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yakın zamanda inşallah oradayım. ya 2026, ya 2025. bakacağız artık. |
Güzel Konu almanyaya gitmek istiyordum |