Şimdi Ara

Almanya'da Yaşam ve 3 aylık İzlenimlerim. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
51
Favori
51.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
184 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu acan arkadas ilk basta belirttigim gibi artik monopol yasamda kayboldu. 5 aydir tek bir yazi bile yazmamis. Demekki artik yazacak birseyi yok. Gecti cicim aylari Herseyin gorundugu gibi olmadigini anlamaya basladi sanirim ve soylediklerimide tecrube etmektedir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun süredir izlenenimlerinizi yaşantınızı okuyamıyoruz.

Buraları boş bırakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Konuyu acan arkadas ilk basta belirttigim gibi artik monopol yasamda kayboldu. 5 aydir tek bir yazi bile yazmamis. Demekki artik yazacak birseyi yok. Gecti cicim aylari Herseyin gorundugu gibi olmadigini anlamaya basladi sanirim ve soylediklerimide tecrube etmektedir.
    Almanyada doğan vasat türklerin yapamadığını yapıp Kendi şirketimi açma aşamasındayım nisanda türkiyeye uçuyorum.
    Çok şükür bir sıkıntım yok.
    Sadece çok çalışıyorum ve artık ekşisözlükte yazıyorum malum buralar çoluk çocuk kaynıyor.
    Evet hayatım kısmen monoton ama almanyada doğanlardan avantajlıyım bu avantajımı kullanacağım.

Selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 19 Şubat 2020; 22:26:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

Uzun süredir izlenenimlerinizi yaşantınızı okuyamıyoruz.

Buraları boş bırakmayın
    Bir kaç aydır robot gibi ev iş arası gelip gidiyorum açıkcası donanımhaber kullanmayıda bıraktım kaliteli insan sayısı düşük her postuna 20 tane hakaret yazılıyor.

• herons kullanıcısına yanıt
    Herkes kendini cok akilli sanarmis. Almanyada zibilyon tane Türklerin isyeri var. Actigin isyeride orda dogan Teyzenin kizi esinin sayesinde. Dur daha monotonluga yeni girmissin cok calisma ve monotonlugun ilerde ortaya cikacak psikolojik asamasida var. Paran bol olacak ama birgun diyeceksinki buraya gelmedenki ruh halimmi daha iyiydi yoksa burda ulastigim maddi rahatlikmi.

Kendini Almanyada doganlarin hangisiyle karsilastirarak bunu soyluyorsun? Orda dogup buyuyen Mesut Özil Aygül Özkan, Bora Dagtekin, Fatih Akin, Kaya Yanar, Metin Tolanlami yoksa issiz gucsuz takimiylami? Hanginle karsilastiriyorsan kendini ona denk gormussun demektir

Almanyada isyeri acmak sorun degil, dost nasihati Maliyeye vergilere dikkat et, uyanikliga kacarsan birgun bir kontrole geldilermi altindan cikamayacagin kadar borclu cikarsin.

Eksisozluk cok yetiskin kayniyor tmm

Sana basarilar dilerim, arada ses ver forumdaarin olarak endiseleniyoruz. Dedim adam sandigimdanda cabuk kayiplara karisti

• quote:

Orijinalden alıntı: herons

Bir kaç aydır robot gibi ev iş arası gelip gidiyorum açıkcası donanımhaber kullanmayıda bıraktım kaliteli insan sayısı düşük her postuna 20 tane hakaret yazılıyor.

Alıntıları Göster
    Atılım yapmak iyidir. Oraları çözdüğünüzü düşünüyorsanız güzel bir adım atmışsınız hayırlısı olsun.
    reis ekşi sözlükteki yazının linkini paylaşır mısın?

• Mabsr hans

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Konuyu acan arkadas ilk basta belirttigim gibi artik monopol yasamda kayboldu. 5 aydir tek bir yazi bile yazmamis. Demekki artik yazacak birseyi yok. Gecti cicim aylari Herseyin gorundugu gibi olmadigini anlamaya basladi sanirim ve soylediklerimide tecrube etmektedir.
    İlk başta belirttiğiniz ya da söylediğiniz şeyleri bulamadım geçti cicim ayları falan derken avrupada yaşamak kötü ve kimsenin istemeyeceği bir şey mi bizim bilmediğimiz neler var merak ettim.

• AdReNaLiN.int kullanıcısına yanıt
    Psikolojik yönleri var insan zamanla monotonlasip robot gibi oluyor. Hayat tek düze gidiyor. Is ve ev arasi gecen bir hayatin oluyor. Paran olsa bile gezip tozmak icinden gelmeyebiliyor . Sokaklar Pazar gunleri bombostur . Ailenden uzaksin, irkciliga maruz kaliyorsun bazen. Ne TR de nede gurbette sevilmiyorsun . Bak adamin biri dün Türklerin takildigi Nargile Kafelere silahli saldiri yapmis 11 ölü. Gectigimiz haftalarda Berlinde Güldür Güldür Show cikisindada bir saldiri olmustu. Istedigin kadar kazan ve guzel yasa kendini hicbiryere ait hissedemiyorsun.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Senin gibi tipik alamancı iletişim kurmayı bilmeyen bir çocuğa ağır konuşurdum ama çok cevap vermek istemiyorum zira hem ciddiye alınacak biri değilsin hemde itici birtipoGatherson magic
    Verdiğim cevaptanda yüzün kızarmayacak

Yazdığın yazıyı da anlamak güç kıyaslamadan falan bahsederek konudan sapmışsın.

Ben türkiyede zaten varlıklı bir aileden geliyorum bunu bil yeter.

Bir abi tavsiyesi sana bu kadar haset fesatla ömür geçmez çalış kendine çeki düzen ver yoksa sosyal hayatında arkadaş bulamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 21 Şubat 2020; 23:30:8 >
    Cok saglam bos yapmissin.

• quote:

Hocam genelde ilk sene bunlar boyle olur normal karsila. Eski Turk filmlerinde koyden, Istanbul'a gidip apartmanlari, bogazi falan gorup sasiran insanlar olurdu ya. Ayni hesap iste. Adam gormemis ki bir sey, tabi ki cok bir halt var sanacak. Birkac yil sonra basliyorlar, izin gelse de sicak kum yuzu gorsek demeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Hocam genelde ilk sene bunlar boyle olur normal karsila. Eski Turk filmlerinde koyden, Istanbul'a gidip apartmanlari, bogazi falan gorup sasiran insanlar olurdu ya. Ayni hesap iste. Adam gormemis ki bir sey, tabi ki cok bir halt var sanacak. Birkac yil sonra basliyorlar, izin gelse de sicak kum yuzu gorsek demeye.

Alıntıları Göster
    :)) merak etme allahın izniyle milyonlarca € ciro yapacak olan şirketim beni ilgilendirir kaygısı sana düşmesin.
    Almanya geleli henüz 1 yıl olacak ama 100 den fazla şehir kasaba gezdim bilgine türkiyeyi anlatmayım istersen.

• quote:

:)) merak etme allahın izniyle milyonlarca € ciro yapacak olan şirketim beni ilgilendirir kaygısı sana düşmesin.
    Almanya geleli henüz 1 yıl olacak ama 100 den fazla şehir kasaba gezdim bilgine türkiyeyi anlatmayım istersen.

Alıntıları Göster
    Kardeş sağlam sallıyorsun, gülle atma yarışmasına girsen derece yaparsın.

Milyon euro luk şirketinin adresini ver de bir uğrayayım ya Türkiyeden gelen başarılı kardeşimi tebrik edeyim.

• quote:

Bu arada konunun müdavimi ve cevaplarımın takipçisisin aferin takdir ettim seni genç.
    Hadi şimdi ben biraz özel hayatıma zaman ayıracağım buranın çok önemi yok benim için.
    Gelişme olursa yazarım okursun her zamanki gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Kardeş sağlam sallıyorsun, gülle atma yarışmasına girsen derece yaparsın.

Milyon euro luk şirketinin adresini ver de bir uğrayayım ya Türkiyeden gelen başarılı kardeşimi tebrik edeyim.

Alıntıları Göster
    :) hadi neyse.
    Yaşıtlarını ziyaret et.

• quote:

:) hadi neyse.
    Yaşıtlarını ziyaret et.

Alıntıları Göster
    Kardeş ufak at da civcivler yemlensin büyüsün bari.

Ne oldu moruk 60 yaşında falan mısın? Almanya ya yaşlı kadınlar ile evlenip gelen çok kardeşimiz var. tabi sen başkasın milyon euro luk şirketin var ama Almanya ya gelmişsin. 1 yılda 100 şehir ha.

Kardes benim mekanım belli, gel baba sana bir çay ikram etsin. Hararetini, heyecanını alır.

• Senşn baban nasıl gelmiş gören anglo sakson zannedecek

• quote:

Senşn baban nasıl gelmiş gören anglo sakson zannedecek
    Kardeş nasıl gelirsen gel beni yanlış anlama ona laf etmedim. Yalan söylemene laf ettim ki o da hakkım yani kusura bakma. 100 şehir, 1 yılda gezersin ama konuda yazmışsın ise girmişsin vs... Imkansız bu şekilde. Yine de Allah yolunu açık etsin. Köln e yolun düşerse beklerim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.