Şimdi Ara

Abercrombie mağazası istanbulda mevcut mu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
32.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amerikaya giden birisinden,kendi web sitesindeki ürünlerden birini istesek,internet üzerindeki satış fiyatı ile aynı fiyata alması mümkün müdür acaba?
  • taksimde var arkadaşlar mağazamı bilmiyorum ama tabelada abercrombie filan yazıyor.içeri girip ürünlerede baktım hepsi orjinal.param olduğundada alıcam:) ürünlerede çamur atmayın yok kro filan kalite sonuçta parası olan olduğu sürece alır giyer sizene:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı
    bıldıgın kro markası.

buna da kiro markasi dediniz ya. helal olsun walla. cakmalarina lafim yok ama orjinalleri kesinlikle cok şık duruyor. giyenlerin de kiro oldugunu hic zannetmiyorum.

bunlar kiro ise. daracik pembe cakma armani gomlek altina abartili desenli cakma dolce gabana kemer takip saclara bir ton jole surenlere ne demeli bilemiyorum. bence giyildiginde vucuda gayet guzel oturan abartili gozukmeyen bir marka. kirolarin giyim tarzi degil bence.

usta onlar ultrakro zaten ben markaya aslında bsy demedım kalıtelı tmm ama burda bı ton kronun ustunde cakması oldugu ıcın e halıyle kro markası oluyo sen orj gysen bıle aha kroya bak dıyen cıkar bı ton dolce faln onlar zaten ayrı konu :D yınede ole abartılcak bı marka degıl bence

•  Abercrombie mağazası istanbulda mevcut mu
  • istanbultr34 gibi bir kullanıcı vardı gg de orjinal satıyor bir çok değişik marka var zaten kullanıcı adının sahibi amerikada kimya mühendisi falanmış bir yerde röportajını okumuştum ilk satıcılardan ve hepsi orjinal.
  • abercrombie orjinal tişörtü sitesinde 50 dolar oda sadece kanada gibi postayla gidecek yerlere.

Türkiye den almaya kalksan en az 80 dolara patlar.

abercrombie imitasyon (neredeyse bire bir kopya)
    türkiye içinden posta ücreti dahil sadece 39.90 lira buda

benim yaptığım blogları

abercrombie mağazaları
  • bu sene 2 tane antalyada style mağzasında abercrombie ürünleri satılyor oradan almıstım.ama pahalı internetten alayım diye gg den araştrma yapmaya başladım heralde orijinal gercek saten cok fazla kişi yok bunlardan biride NEWYORKER34 adlı satıcı olabilir güzel ürünleri var ve fiyatlarındanda anlayabilirsiniz zaten.diğer satıcılarda en fazla 40 50 tl aynı tshirtler hatta açık arttrmayla 15 20 tl ye bile geliyor.profillerinde orijinal diyorlar ama güvenilmesi zor gene en iyi parana güvenip mağazdan alıcaksın internetten çok karışırsın.
  • Buyaka isimli avmde açılmış diyorlar.Bilgisi olan var mı
  • sallayın, lacoste lewis tommy falan varken gerek yok
  • Hocam amerikadan getirdigim abercrombie montlar dusunursen pm at resim atarim.Beden mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazası yok ama fabrikası var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.