Şimdi Ara

Abercrombie mağazası istanbulda mevcut mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
32.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Maqq

Abercrombie'in kendi mağazası Avrupa'da bile yok. Sadece Amerika ve Kanada'da mevcut. Ama İstanbul'da birçok mağazada var. Boyner, &Style, Sportworks...

Avrupada kendi mağazası sadece londra'da var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1907burak1907

quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

bakırköy - kapacity alışveriş mağazasında en alt katta bu ürünleri satan bir mağaza var ( yanlız mağaza adı farklı)

b612 gbı bı seydı sanırım ama cok pahalı cok para kaptırdım oraya

R928 ruehl by abercrombie
    türkiyenin hiçbiryerinde mağazası yok. ama 2 tip satış var.
    1- gümrükten üretim fazlalarını kapanlar. (amerikadan)
    2 - sahte üretilenler

abercrombienin orjinalini şu şekilde anlayabilirsiniz
    fermuarlı ürünlerde geçerli (sweat gibi)
    fermuar yönü terstendir. yani bayanlarınki gibi

• zaytinburnunda dericilerin orda koskoca abercrombie & fitch yazılı bir dükkan var ama sahte midir gerçek mi bilemem.
  • ulan ne markaymış be, insan bi tane olsun dükkan açar en azından akmerkez'e
  • quote:

Orjinalden alıntı: huludo

quote:

Orjinalden alıntı: 1907burak1907

quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

bakırköy - kapacity alışveriş mağazasında en alt katta bu ürünleri satan bir mağaza var ( yanlız mağaza adı farklı)

b612 gbı bı seydı sanırım ama cok pahalı cok para kaptırdım oraya

R928 ruehl by abercrombie
    türkiyenin hiçbiryerinde mağazası yok. ama 2 tip satış var.
    1- gümrükten üretim fazlalarını kapanlar. (amerikadan)
    2 - sahte üretilenler

abercrombienin orjinalini şu şekilde anlayabilirsiniz
    fermuarlı ürünlerde geçerli (sweat gibi)
    fermuar yönü terstendir. yani bayanlarınki gibi

yok be reis orası gerçek ya anlaşılıyor hemen.bide b bilmem kaçtı senin dediğin sanırım farklı

• İstinye parkta vardı galiba .. orda biraz ağır markalar var çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALPEREN A.

mecidiyeköy astoriada var ama magaza adı farklı.adını unuttum ama camlardan anlarsın

Manhattan NYC
  • Ben sitesine göz gezdirmiştim. Mail attım cevap verdiler hemen, ilgililer baya ama Türkiye de magazası yok. Sitesinden sezonluk alışveriş yapmanı tavsiye ederim. Geçen sezonun ürününü nerden temin edebilirim dedigimde siteden geçen sezonun ürünlerini almamın mümkün olmadıgını söylediler Ama gerçekten kaliteli ürünleri var...

http://www.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=10051&categoryId=12202&catalogId=10901

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 26 Mart 2009; 19:25:33 >

• Bi b.ka benzediği yok...Herkes hava olsun diye giyiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @Yqut

Bi b.ka benzediği yok...Herkes hava olsun diye giyiyor...

nasıl giyiniyorsun merak ettim. Bişeye benzedigini sanmıyorum ama...
  • Herkese &Style magazasının Viaport şubesini öneririm hem ferah hem de geniş aynı zamanda sezon ürünleri, defolu ürünleri ve geçen sezonun ürünlerini indirimli olarak bulabilirsiniz. Mesela bazı zamanlar defolu t-shirtler 29.90 polo yakalar 39.90 a kadar inmişti ama az sayıda ve defoları fazla arada saglamlarda var tabi ki de ama şu sıralar t-shirt ler 39.90 polo yokolar 69.90 henley tarzı t-shirtler ise 49.90 fermuarlı s-shirtler 59.90 s-shirtler ise 99.90 ama az defolu ve baya kalın.
    Yanlız &Style A&F nin orijinal Amerika daki mağazasını bir sezon falan geriden takip ediyor sanırsam.
    Ürünlerin sezon fiyatları ise şöyle:
    T-Shirt
    Polo neck (Short-sleeved) : 119.90
    Polo neck (Long-sleeved) : 119.90 - 129.90
    Round Neck (Short-sleeved) : 74.90 - ***
    Round Neck (Long-sleeved) : 74.90 - 99.90
    Henley (Long/Short-sleeved) : 99.90

S-Shirt
    S-Shirt w/ zipper : 174.90 - 199.90
    S-Shirt w/ no zipper : 149.90

Classic Shirt
    Classic Shirt (Long-sleeved) : 129.90
    Classic Shirt (Short-sleeved) : 119.90 - ***

Sweapants
    Long Leg : 119.90
    Short Leg : 79.90 - 99.90

Cargo Shorts : 139.90

Swimwear :119.90

Winter Coats :199.90 ~ 329.90

Note: All these prices for Abercrombie & Fitch, because this should be known Hollister brand has cheaper prices than A&F. You can also find fewer another brand in & Style, for example, Chilly Clo.

• pahalliymis biraz
  • bıldıgın kro markası.
  • özel olarak levi's,diesel,lee,colin's gibi abercrombie ismi adı altında mağza veya dükkanı yok zaten dünyada bile 3 yerde var abercrombie adı altında ABD,Kanada,İngiltere. Fakat çeşitli alışveriş merkezlerinde ya da kişisel dükkanlarda bulabilirsin. Örneğin arkadaşlar bazı yerler söylemişler ama gerçek mi değil mi oradaki abercrombieler bilmiyorum çünkü çakması çok. Ama sana %100 gerçek satan bir yer söyliim.Mecidiyeköy Profilo Avm'de 3.katta var. Ben sürekli uğruyorum ama biraz dudak uçuklatıyo fiyatları orijinal ürün olduğu için
  • Aberbambi
  • 2 sene öncesine kadar milletin abercrombie nin a sını bilmezken şuan piyasada çakmalarının kol gezdiği her 10 kişiden 7 sinde oldugu bir marka ben tavsiye etmem
  • capitol....
    style mağazası var merak gidip baktım ve çıktım
    Bir tişorte 90 lira verene adamı döverim ben ya, ne kral tişortlar var 20 lıraya kalıtelı mağazalarda, süper bir tişort olsa gam yemıcemde.
    Ben bir tişörte o kadar para versem mal diye dolaşırım ortada heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dezak -- 31 Mart 2010; 0:43:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı
    bıldıgın kro markası.

buna da kiro markasi dediniz ya. helal olsun walla. cakmalarina lafim yok ama orjinalleri kesinlikle cok şık duruyor. giyenlerin de kiro oldugunu hic zannetmiyorum.

bunlar kiro ise. daracik pembe cakma armani gomlek altina abartili desenli cakma dolce gabana kemer takip saclara bir ton jole surenlere ne demeli bilemiyorum. bence giyildiginde vucuda gayet guzel oturan abartili gozukmeyen bir marka. kirolarin giyim tarzi degil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitreex
    özel olarak levi's,diesel,lee,colin's gibi abercrombie ismi adı altında mağza veya dükkanı yok zaten dünyada bile 3 yerde var abercrombie adı altında ABD,Kanada,İngiltere. Fakat çeşitli alışveriş merkezlerinde ya da kişisel dükkanlarda bulabilirsin. Örneğin arkadaşlar bazı yerler söylemişler ama gerçek mi değil mi oradaki abercrombieler bilmiyorum çünkü çakması çok. Ama sana %100 gerçek satan bir yer söyliim.Mecidiyeköy Profilo Avm'de 3.katta var. Ben sürekli uğruyorum ama biraz dudak uçuklatıyo fiyatları orijinal ürün olduğu için

evet baya pahalli. aslinda sahibinden ya da gg den yurtdisindan orjinal getiren birini bulunursa cok daha ucuza alinabilir.
  • biara tiffany den almıştım bi tshirt o vardır tek anf bildiğin orjinal işte.Böyle yakadaki etikette bi mürekkep izi vardır bu yıkamalarda hiç çıkmaz orj. belirtisidir hatta
    ama merter civarında kumaş kalitesi aynı olmasada hani tipleri orj. çok yakın kıyafetler bulabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.