|
Bildirim
|
400 tl ye satılan rolexler en fazla 200 tl ederdi. İyileri zaten kendi adamları gelip bitiriyor. Edirnede gümrük mağazasına gelen çakallar, arada düzgün ürünleri enteran şekilde önceden biliyorlar o standa giderek 5 kişi birden ne var ne yok süpüyorlar. En son surface tabletleri 500 rl ye alıp internetten 5000 e okuttular . 64 gb lıkların arasına 256-512 gb ları sokarak sıradan vatandaşa bozuk düşük gb lılar kalıyor adamlar tek fiyat olan ürünlerden iyileri toplayıp götürüyor sistem çok iyi çakallar iyi para kazanıyor !!!
|
o mağazalara düzgün ürün gelmez, düzgün ürünü abileri gelip koli koli ucuza kapatıyorlar. Memurlara iş olsun, maaş alabilsin diye beş para etmez ürünleri de mağazaya pahalı fiyattan koyup mağazacılık oynuyorlar.
|
kesin vardır bir yamuğu..ya sahtedir ya başkabirşey..
yoksa çakal esnaf onu orada saniyede bırakmaz..200tl alır minimum 250tl satardır... |
gümrük mağazalarından Ben de sık sık ürün alıyorum fakat devlet kurumudur orjinal satar düşüncesiyle hareket etmeyin genelde sahte replika ürünlerde olur örneğin Rolexler ;)
En son gerber bear grylls çakı aldım Sapsahte 20tl |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 4 Mayıs 2019; 18:48:51 > |
|
|
|
|
|