GÜNEŞTE KURUYAN BALKON CAM FİTİLİ HESAPLI DEĞİŞTİRME
Balkonları kapamak amacıyla yapılan açılır kapanır temperli camlardan yapılan sistemleri bilirsiniz. Bende bir balkona yaptırmıştım. Fakat 2 sene geçmiyor platik fitiller kuruyup kırılıyordu. Bunlara değişik harfler veriliyor H, Y gibi. Önce pimapenci bir usta ile görüştüm hallederiz dedi. Maliyet 3-4 tutar dedi:)) Tamam dedim bi düşünelim. Daha sonra plastiklerden kırılmayan birini aldım ve İstanbul Sultanbeyli de Tema alüminyum diye bir yer buldum. Bende ki ölçü 1.47 cm diydi. Toplam 14 parça vardı. Alüminyum ve plastik bu malzeme 6 metrelik satılırmış onu öğrendim. Yani 1 taneden 4 adet çıkıyordu. Tanesi 100 liradan 4 tane aldım ve orada demir testeresi ile kestim ve araca da sığmış oldu. 2 tane de arttı.
Bunların içinde yapıştırıcı bant yok. Temperli camların da eni 8 milimetre. Oralara sığacak kadar çift taraflı bantlardan ince şerit olarak kestim ve aldığım parçaları da üzerine oturttum. Süper oldu. Maliyet yakıt dahil 500 lira. Yapmak isteyen yapabilir. eski platik olan ve yeni halini ekledim

Ankastre, gazlı ocak , zaman ayarlı tavsiyesi
güvenlik anlamında sorun çıkarmayacak, gazlı ve yüzeyi cam olmayan uçuk fiyatlı markalar dışında ankastre ocak tavsiyeleriniz bekliyorum. Vestelin bir modelini gördüm bir de siemensin. Ama siemens her göz içn ayrı zaman planlaması var mı çözemedim. Sanki yok gibi. teşekkürler
|
|
Yardım lütfen samsung M31 muadili ama tek hatlısı
|
hangisi??? acildir
|
Acil yardım next YE-G 585 navigasyon
|
android sistem yardım (Nissan - Pulsar)
|
Ele bulaşan silikondan organik kurtulma yöntemi
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.454
İkinci El Bölümü Mesajları: 66
Konularının görüntülenme sayısı: 42.360 (Bu ay: 699)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 210 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar