< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 20 Ocak 2025; 0:15:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 20 Ocak 2025; 0:15:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 20 Ocak 2025; 0:50:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Haklısın hocam ama (seni narutoyla karıştırmışmolabilirim) Sürekli coin vs konularınınaçıyorsun sen de meselaaa Şu ara tüm Türkiye yi ekran başına kitleyen dizi eksik Eskiden herkes aynı dizileri konuşurdu Şimdi squid game öyle ama onda da bir derinlik yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 20 Ocak 2025; 0:39:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Anladım hocam Sevdiklerini Ve sevmediklerini seviyorum Ama sonuç olarak Bu dediklerin hakkında konuşmak da sıkıcı olurdu Ben daha çok 1984 ve cesur yeni dünya hakkında konuşmayı seviyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben 1984 evrenini seviyorum aslında, cesur yeni dünyayı da seviyorum Ama hala tam gerçekleşmedi bence :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Great Reset gelince de bir şey değişmeyecek mesela Yine aynı Yüzde 99 varlık toplumun yüzde 10 unda toplanacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu an toplumsal REEL hayat 1984 gibi Sanal İnternet cesur yeni dünya gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |