Şimdi Ara

Ayrı eve çıkmak vs KYK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehri bilmiyorsan ilk sene çıkma gözlemle biraz nedir ne değildir öğren o süreçte baktın kyk olmuyor çıkar gidersin ben en az bir dönem yurtta kalmanı öneririrm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu adamın şu ülkeyi ne hale getirdiğine bakın ya.. Bedelli öğrencilik yasası çıkarılmış gibi

• Kyk’da kalma ne yaparsan yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka senin durum farklı sen herhalde başkalarıyla birlikte yaşayamıyorsun. O yüzden mecburen eve çıkacaksın normalde 3-4 kişi fazla değil ama sen 2-3 kişiyle eve çıkmaya bile karşısın o yüzden mecbur çıkacan eve.

• EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt

Hocam bi kere kötü deneyimim olunca bi güvenemiyo insan..

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

Hocam apart ev farkı nedir? İnternetten araştırdığımda apart = Oda kiralama gibi algıladım. Yine mutfak tuvalet banyo vs ortak ama tek artısı ayrı odada kalmak değil mi?

• yaşarsın sabahları mısır gevreği al ye 40 lira 1 hafta gider yanına 2 süt ayda 400 1k ulaşıma versen akşamları da hazır soğuk yemeklerden al schnitzel , patates kızartması gibi ton balığı olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • behindhand kullanıcısına yanıt

evet hem öyle oluyor hem de otel odları gibi.

• CarryRoss_ C kullanıcısına yanıt

Öyle bi şey yapıcam hocam son çare fakülteden birilerini bulurum belki evi ödeyemezsem. Ev arkadaşı bulmak için de zaman gerek şimdi

bölüm grubuna yaz kiraya çıkmayı düşünen var mı diye bende öyle yapacağım.

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Onu da bulması sıkıntı kanka düzgün birisi vs bulabilmek için en azından 1 ay vakit geçirmem gerekiyo bence orada. Sıkıntı iş ya

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Evet ortalama 7,5'a falan çok güzel yerler var da yine de benim bütçeyi zorluyo harçlıklarla...

birini tam bulana kadar 1-2 ay tek ödersin olmazsa sonra 2 kişi kalırsınız.

• fedamaster F kullanıcısına yanıt

Hocam ablam da aynı şeyi öneriyor ama geçtiğimiz sene KYK'yı deneyimlemiş birisi olarak tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. O gözlem sürecinde KYK'da kalmak benim için zulüm olur.

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

Önceki deneyimler hoş değildi kanka ondan ötürü işte..

• ebobekok. E kullanıcısına yanıt

Her gün tavuk pilav yapsam evde 3500'lük oluyorum hocam ya hesap ettim de :'')

Mantıklı ben bölüm grubuna girmiştim ama okul grubuna girmemiştim bi bakayım ona

Oradan kiraya çıkılmaz aga kiraya çıkacağın adamı en az 5-6 ay tanıman gerek

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

yani kişiden kişiye değişir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.