Şimdi Ara

Youtube toplu playlist video indirme (Programsız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
8
Favori
15.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela Selin Hoca'nın 191 videoluk Adım adım Yks-Biyoloji playlistini sadece 2-3 tıkla indiriyorum.
    https://semihfatihadem.com/genel/youtubeda-video-listelerini-programsiz-toplu-indirmek/

Şimdi bu yöntem olmasaydı, playlist'teki tüm videoları indirmek için en iyimser tahminle 191 tıklama yapmam gerekiyordu.

Not: Alıntıdır. Site benim değil. Gerçekten büyük zaman kaybından kurtarıyor bizi, paylaşmak istedim sizlerle.

Not2: Eğer yapamıyorsanız buraya yazın mesajınızı, yardımcı olurum.

Youtube toplu playlist video indirme (Programsız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 16 Mayıs 2018; 11:7:2 >

• Dostum mesele Selin Hoca değil ki.
    Dostum diyelim ki ailem herhangi bir sebeple internet aboneliğini iptal etse, videolar elimde bulunsun diye indiriyorum. Bu bir sebeb.
    İkinci sebep ise diyelim internet bağlantısı çok yavaşsa Youtube'de video ikide bir donar lakin videoyu daha önceden indirip izlediğinde donma sorunu olmuyor. Bu ikinci sebep.
    Üçüncü sebep diyelim herhangi bir nedenle hocanın kanalı kapandı ya da hacklendi, videolara ulaşamazsın bu durumda.

..
    ..
    ..

vs.
  • Selin hocanın playlistini neden indiriyorsun ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum mesele Selin Hoca değil ki.
    Dostum diyelim ki ailem herhangi bir sebeple internet aboneliğini iptal etse, videolar elimde bulunsun diye indiriyorum. Bu bir sebeb.
    İkinci sebep ise diyelim internet bağlantısı çok yavaşsa Youtube'de video ikide bir donar lakin videoyu daha önceden indirip izlediğinde donma sorunu olmuyor. Bu ikinci sebep.
    Üçüncü sebep diyelim herhangi bir nedenle hocanın kanalı kapandı ya da hacklendi, videolara ulaşamazsın bu durumda.

..
    ..
    ..

vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 16 Mayıs 2018; 11:4:35 >
  • Google şöyle yaz "online mp4 youtube playlist download"

İlk sitelerden herhangi biri ihtiyacını karşılar

• robertokim kullanıcısına yanıt
    hocam ben soru sormadım ki, bildiğim yöntemi paylaştım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 16 Mayıs 2018; 18:16:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağ olasın hocam
  • SAĞOLUN HOCAM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.