İstanbulda aile evinde okuyorum. Yemek,barınma sorunum yok ancak gel gelelim ki cok bunaltıcı.Yani lise okumak gibi geliyor bi süre sonra.Şehir dışında okusaydım nasıl olurdu daha mı iyi olurdu kötü mü olurdu bilmiyorum.Var mı aile evinde okuyup bunalan sıkılan? |
aile evinde üni okumak
-
-
Lise okumak gibi derken
Neyi kastettin
Mesela yapmak isteyip de yapamadığın ne var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lisede de okula gidip sonrasında dışarda takılıp 1-2 saat eve gliyordum. Üniversitede de evden okula gidip takılıyorum akşama kadar ama yine de çok geç gelmem hoş karşılanmıyor evdekiler açısından. Ama şehir dışından gelip okuyan arkadaşlarım(yurtta kalanlar hariç) saat problemi olmuyor, evlerinde arkadaş ortamıyla takılıyorlar falan. Bu bende yok işte. Yani demek istediğim şuan yapıpta lise okurken yapamadığım bir şey yok. Daha farklı olması gerekirdi diye düşünüyorum. Belki de yanlış düşünüyorum. Bu arada mutsuz değilim aile evinde okumaktan çünkü şehir dışından gelip okuyanların da zorluklarına ben şahidim arkadaşlarımdan dolayı.Bazen şükrettiğim oluyo halime
-
Aieden aileye değişir o,kavgacı bi ailen varsa ev rahat değilse şehir dışı daha iyi olabilir
Ben kendim için konuşayım aile yanı benim için aşırı iyi,sırf aile yanı olsun diye sıralamamın 2 katı yeri yazdım,sabah kalkıyorsun kahvaltın hazır akşam geliyorsun yemek hazır,temizlik vs derdi yok en önemlisi de tek başına odanda kalıyorsun yurt çok sıkıntılı,bi süre özel yurtta kalmama rağmen beni baymıştı,bi özel alanın yok istediğin saatte yatıp kalkamıyorsun,oda arkadaşlarının kötü olma ihtimali var,eve çıksan kiralar çok pahalı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kırmızi ŞortleeAieden aileye değişir o,kavgacı bi ailen varsa ev rahat değilse şehir dışı daha iyi olabilir
Ben kendim için konuşayım aile yanı benim için aşırı iyi,sırf aile yanı olsun diye sıralamamın 2 katı yeri yazdım,sabah kalkıyorsun kahvaltın hazır akşam geliyorsun yemek hazır,temizlik vs derdi yok en önemlisi de tek başına odanda kalıyorsun yurt çok sıkıntılı,bi süre özel yurtta kalmama rağmen beni baymıştı,bi özel alanın yok istediğin saatte yatıp kalkamıyorsun,oda arkadaşlarının kötü olma ihtimali var,eve çıksan kiralar çok pahalı
ailemle aram çok iyi baskıcı değiller ama belli bir yerden sonra illaki karışıyorlar haklı olarak kaçta gelip gittiğime eve.
-
Saat 00.00 a kadar bir şey demiyorlarsa bence kesinlikle aile evi zaten ölücez gidicez yaşlanıyorlar da ne kadar vakit geçirsek beraber o kadar iyi bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de aile evindeyim. Eve giriş çıkış saatime karışan baskıcı bir ailem de yok. Ama imkan varsa üniversite kesinlikle aile evinde okunmamalı diye düşünüyorum. En basiti, kampüs yaşamından geri kalıyorsunuz
Aile iyi, iyi.
Ailemi seviyorum. Benimle çoğunlukla saat vs sorunları da yoktur. Ben bugün sabaha karşı gelirim beni beklemeden yatın derim, gece 4'te 5'te eve dönerim. Kyk ve okul yurt giriş saatleri 12-1 falan. O açıdan bir sorunum yok. Ama yine de okulun özellikle öğrenci evinde kalanları aşırı kıskanıyorum. Şahsi alanının olması çok önemli. Yurt için aynı şeyi düşünmüyorum, 6 benzemez 0 mahremiyet çok keyifli bir şey değil. Ama 1-2 kişilik, kimin girip çıktığını çok da kontrol etmedikleri odalarda yaşanan hayatlar yüzünden bazen uyuyamadığım doğrudur. Başka bir şehirden büyük okula gelip oraya yerleşmek isterdim.
-
Yurtta veya yurt gibi yerlerde kalınacaksa aile evi daha mantıklı.Yurt yaşamı çok vasat.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o ortamları ben de sevmiyorum zaten hocam
Öğrenci evi hayatı rezilliktir. Hele bu dönemde asla para yetmez. Tekrar üni okusam aile evinde okurum. Üniversiteyi gözünde büyütme. Yaşanacak kayda değer bir şey yok. Mezun olunca hiçbir arkadaşınla görüşmeyeceksin. Ailen yaşlanmadan onlarla güzel vakit geçirmek çok daha değerli. Bir an önce mezun olmaya bak, boş vaktin varsa yarı zamanlı iş bul çalış tecrübe kazan. Mezun olunca işsiz kalma riski daha büyük dert olmalı öğrencilere.
Kampüs yaşamı yok ki bizde.
Ailevi sorunların yoksa yurtta sürünmekten iyidir
Milletin ayak kokusu çekilmiyor
nasıl geri kalınılıyor
ahahahah verdiği tavsiyeye bak beyler iş hayatnda da 4 5 senedir bir iş değiştireceksiniz arkadaş olmayın kimsryle
Milletin aile evinde mi kalınır ya diye zırva yapmasından dolayı başta ön yargıyla yaklaşmıştım ama gerçekten iyi ki kalmışım diyorum burslar bana kalıyor burada kalan lise ve ortaokuldan samimi arkadaşlarımla takılıyorum geceye kadar rahatça geziyorum yemek derdi yok eğer aileniz iyiyse ve katı değilse kalmak çok makul
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 30 Mart 2024; 19:58:39 >
Ailen aşırı malsa düşünme bile, kaç. Bunu düşündüğüne göre ailen aşırı mal değil. Şimdi şöyle, gerçekten imkanları olan bir şehire gideceksen ve sosyal biriysen aile evinde haz alamazsın. Gerekirse 3 gün çalış bir yerde yine de şehir dışı yap. Ama Malatya unide agalarla batak atmak için şehir dışı yazmana gerek yok otur evinde masraf bari yapma.
Ben aile evinde okuyorum ve aile evinde olmayı tercih ederim. Tıp okuyorum bundan ötürü tercih ederim herhangi bir mühendislikte kesinlikle tercih etmezdim ama gel gör ki mühendisliğe sıralama yetmeyince tıp yazdık aile evinde kaldık ne yemek derdi ne kıyafet derdi ne para derdi oluyor bolumumden oturu kısıtlı bir süre gezme şansım oluyor onda da giriş çıkışıma laf etmiyorlar sağ olsun ailem. Genel olarak ben çok memnunum aile evinden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Milletin aile evinde mi kalınır ya diye zırva yapmasından dolayı başta ön yargıyla yaklaşmıştım ama gerçekten iyi ki kalmışım diyorum burslar bana kalıyor burada kalan lise ve ortaokuldan samimi arkadaşlarımla takılıyorum geceye kadar rahatça geziyorum yemek derdi yok eğer aileniz iyiyse ve katı değilse kalmak çok makul |
Aieden aileye değişir o,kavgacı bi ailen varsa ev rahat değilse şehir dışı daha iyi olabilir Ben kendim için konuşayım aile yanı benim için aşırı iyi,sırf aile yanı olsun diye sıralamamın 2 katı yeri yazdım,sabah kalkıyorsun kahvaltın hazır akşam geliyorsun yemek hazır,temizlik vs derdi yok en önemlisi de tek başına odanda kalıyorsun yurt çok sıkıntılı,bi süre özel yurtta kalmama rağmen beni baymıştı,bi özel alanın yok istediğin saatte yatıp kalkamıyorsun,oda arkadaşlarının kötü olma ihtimali var,eve çıksan kiralar çok pahalı |
Benzer içerikler
- olumsuzluk eki yapım eki mi
- kyk yurt çıkma ihtimali hesaplama
- hız ve renk problemler zorluk derecesi
- tyt türkçe nasıl fullenir
- apotemi tyt fen konu özeti pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X