Bildirim
ESKİŞEHİR DE ÜNİVERSİTE OKUMAK
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Emin ol bir daha memleketine dönmek istemeyeceksin . Ben ağlaya ağlaya döndüm memleteke.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
eskişehir iyidir, severiz eskişehiri
imkan bol, hayat güzeldir -
Hocam fazla para gitmez demi istanbul gibi sigaram alkolum yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kyk cıkarsa kal orda bence, mesela anemon otel var dibine kyk yurt yapmış, dibinde avm var çarşı tramvayla yakınquote:
Orijinalden alıntı: ferit.izmir
Hocam fazla para gitmez demi istanbul gibi sigaram alkolum yok
ulaşım masrafın cok olmaz heralde kart, 1,25 basıyo tramvay ve otobüs var.Genelde tek vasıta yetiyo bi yere gitmeye, en kötü aktarma yaparsın
yemek masrafın sana baglı, kyk yemekleri idare eder ayrıca arada bir dısarda yersin
sigara alkol kullanmaman iyi(zaten kullananları anlayamıyorum)boş vakitlerinde gezersin parkları filan, sinemaya gidersin arada, masrafını olabildiğince az tutarsın, hatta bi bisiklet alsan eskişehirde tramvay otobüs filan gerek yok bence
ayrıntılı masraf listesi yapamadım kusura bakma fakat saan baglı sonucta hersey, tutumlu bi öğrenci baya rahat gecinir eger yurt sorununu kyk ile çözdüyse
-
Güzel şehir esogu deyim ben.Gercekten peyzaji olsun insanı olsun ulaşım olsun güzel bir yer.
Aktivite açısından bol bir şehir insan gerçekten gitmek istemiyor ama iş imkanı 0a yakın o yüzden mecburen ayrilicam önümüzdeki yıl.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskisehir guzel yer😉😉
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerelisin bilmiyorum da Eskişehir'den dönerken zorlanırsın giderken değil
Hocam bartınlıyım burada ufak bir kasabada yaşiyorum
Hocam valla yemekler bir liraymiş bu çok iyi oldu iki öğün yesem 60 lira zaten fazla yemek yemiyorum spor yapiyorum zayiglamak için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X