bu konuyu internette ve ekşi sözlükte araştırırken neredeyse herkes ilk 4 üni dışında okumayın bomboş bölümler diyor siz ne düşünüyorsunuz hocalar ortalama ünilerde iktisat işletme uluslarası ilişkiler falan okunur mu |
ortalama üniversitelerde iibf de okumak
-
-
Bunun bir ortalaması yok. bim’de kasiyer olanı da var üst düzey şirketlerde yönetici olanı da. biraz sana bağlı. Ama bence okunmaz, ilk senense tekrar hazırlan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB6B71D1A -- 23 Aralık 2022; 17:13:54 > -
bence okunmaz ya, zaten bir ton iibf mezunu var. büyük kumar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A35AF8C39 -- 23 Aralık 2022; 17:47:6 > -
İlk 4 hangisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de iibf dusunuyorum. Ortalama uni sıkıntı ya. Bakalim ne olacak.
Başkasının yanında çalışmak içinse, bir de şirketi olan tanıdığınız vs. yoksa okunmaz derim çünkü çok fazla rakibiniz olacak ama kendi işinizi yapacaksanız veya yapıyorsanız okunabilir. Ben de bu sene kendi şehrimdeki ortalama diyebileceğim ingilizce işletmeye gideceğim, kendi işimiz var. Belki psikoloji vb. bölümden yan dal yaparım.
-
Koç, Boğaziçi, belki İTÜ.
-
Okunmaz ortalama bi iibf mezunu yerine taşra mezunu mühendisi tercih ediyorlar
Koç
Boğaziçi
Sabancı ( yönetim Bilimleri programı var işletmeden say )
Galatasaray
ODTÜ
Bilkent
Bunlar dışında biraz kumar
Asgari ücret 5.5 iken ortalama ibf mezunu tanidigim 9.7k ya ise basladi ki bu sadece baslangic ilerde kidemi artinca artacaktir.
Bilmeden insanlarin hevesini somurmeyin, ortalama ibfde net okunur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kişinin kendinde bitiyor demek istemiyorum ama bilkent işletme mezunu olup bir şirketin sosyal medyasını yöneten kişi de görmüştüm. iibf bir tık kumar ama bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 23 Aralık 2022; 20:32:8 > -
iyi de kimse "ortalama ünide iibf ölsen okunmaz" demiyor zaten, insanlar mantıken önünde senden daha kalifiye olan çok daha fazla kişi olabileceğini anlatmaya çalışıyor. çoğu üniversitede bölüm fark etmeksizin bu maaşları alan insanlar var zaten bir şekilde en iyi üniversitelerden birinden mezun olmamış olsa dahi, gördüğünüz tek bir kişiyi sanki herkes böyleymiş gibi tanıtmamanızı tavsiye ederim zira hacettepe'den çıkıp hala iş bulamayan iibf mezunu tanıdığım var, ortalaması da kötü değil
-
İngilizce biliyor mu? Büyük şirketlerin olduğu şehirde mi yaşıyor? İkametgah çok önemli kimse demese de, yani ığdırda yaşıyorsan çok da bi şey beklememek lazım, İstanbulda yaşamak zorunluluk bence iibf mezunu için. Stajları nerede yaptı network var mı, bazı yerlerin kendi sınavları oluyor o sınavlara göre kendini hazırladı mı vs vs tabii en önemlisi ŞANS aslında buna da değinen pek olmaz ama ŞANS çok önemli bir faktördür.
https://bundle.app/S1F91on7 bu haberi oku İstanbulda yaşama imkanı olmayanı işe almıyoruz diyor açık açık, bu büyük bir ayrımcılık aslında ama işler böyle yürüyor demek ki, gerçekçi olmak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben de dediğiniz şeylere katılıyorum zaten de ortalama üniversitelerde iibf okuyan kişilerin kendini daha iyi üniversitelerde okuyanlara kıyasla geliştirmesi gerektiği göz ardı edilemeyecek bir gerçek her bölümde olduğu gibi. bunu başaran zaten başarılı olur, daha önce de söylediğim gibi her üniversitede böyle insanlar var ama ortalama üniversitede bunu başarmaya çalışmak biraz kumar çünkü kendini geliştirebilmek için üniversitenin sana sunduğu imkanlar da kısıtlı oluyor. okul ya da okulun bünyesinde barındırdığı öğrenci toplulukları tarafından büyük firmaların insan kaynaklarını okulda ağırlayacak yeterince organizasyon yapılmaması, dil öğrenmek için yeterli imkanın bulunmaması işleri öğrenciler açısından epey zorlaştırıyor. bunu demeye çalıştım ben de.
-
Ortalama bir üniversite eğer istanbulda değilse bence orda da okunmaz çünkü şektör günleri hiç olmuyor, zor olsa gene iyi direkt imkansız bana göre, hocalar akademik takılıyor, sınıftakiler rastgele tipler, kulüpler yok, düzgün staj yeri yok, uzun dönem staj vs yapmak zor, İstanbul dışında okuyanlar direkt akademisyen olmaya kasmalı bence başka türlü bir iş imkanı gelmiyor aklıma ya da banka sınavları olabilir ya da kpss a kadrolar olabilir, ortalama bir üniversite bence Gebze teknik üniversitesi ya da medeniyet üniversitesi olabilir çünkü bunlar İstanbuldalar ve eğitimleri nasıldır bilmiyorum ama süper de değildir muhtemelen okulladaki eksikleri kişisel çaba ve İstanbulun imkanları ile belki kapatabilir burada okuyanlar bence
Hangi üniversite hangi şehir mezun olunca nerede yaşamını sürdürdü bunları belirtmemişsiniz ama
Riskli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
iyi de kimse "ortalama ünide iibf ölsen okunmaz" demiyor zaten, insanlar mantıken önünde senden daha kalifiye olan çok daha fazla kişi olabileceğini anlatmaya çalışıyor. çoğu üniversitede bölüm fark etmeksizin bu maaşları alan insanlar var zaten bir şekilde en iyi üniversitelerden birinden mezun olmamış olsa dahi, gördüğünüz tek bir kişiyi sanki herkes böyleymiş gibi tanıtmamanızı tavsiye ederim zira hacettepe'den çıkıp hala iş bulamayan iibf mezunu tanıdığım var, ortalaması da kötü değil |
Asgari ücret 5.5 iken ortalama ibf mezunu tanidigim 9.7k ya ise basladi ki bu sadece baslangic ilerde kidemi artinca artacaktir.
Bilmeden insanlarin hevesini somurmeyin, ortalama ibfde net okunur. |
Boğaziçi - Koç - Sabancı - Bilkent - Odtü - Gsü Bu 6 üni işletme/iktisat piyasadaki en iyi işleri alır. ( Marmara ve İstanbul üni idare eder. Başlangıçta düşük başlasa da sonra toplayabilir big4 auditte falan )
Siyaset Bilimi için Boğaziçi ve Koç hariç özel sektörde iyi iş kapmak zor. Akademi yolu için de üstteki 6 en iyisi sonrasını bilmiyorum. |
Benzer içerikler
- fonksiyon fasikül önerileri
- tus dershane fiyatları
- toprak yayınları zorluk derecesi
- 3d yayınları pdf telegram
- altuğ güneş kaç yaşında
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X