< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ortalama üniversitelerde iibf de okumak (2. sayfa)

-
-
Yıldız tekniktede işletme ve iktisat varmış. Belki o da orta kıdemden sayılabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende gecen sene ayni seyleri dusunuyordum ama ilk senem oldugu icin oralara gitmek yemedi suan mezunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trakya Ekonometri, yaşanılan yer de İstanbul.
Tamam işte, İstanbul'da olmasaydı kendi alanında iş bulamazdı muhtemelen
Konu "ortalama iibfde okunur mu" farkındaysan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0747462BA -- 24 Aralık 2022; 18:5:59 >
Tamam ben de farklı bir şey demedim ki zaten, kariyer açısından bakarsak ortalama ibf de okuyup ya da pek adı olmayan ibf de okuyup trakya üniversitesi örneğin sonrasındaki İstanbulda yaşanacaksa iş bulma ihtimali artıyor dolayısı ile okunurmuş demek ki, bu konudaki tartışmadan bunu anladım ben. Bu konuyu açanın kariyer yapabilme potansiyeli açısından sorduğunu düşünüyorum, yoksa nerde okursan oku müfredat her yerde aynı trakyaymış Çanakkaleymiş hepsi aynı şeyi gösteriyor. Ama sonrasında İstanbulda bulunmak gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpereNN7 -- 24 Aralık 2022; 18:27:19 >
hangi bölümü düşünüyorsun hocam ve hangi üni
-
hocam ailemin iibf fakültesi ile alakası yok maalesef bi de yurt dışına çıkmayı aşırı derecede düşünüyorum yurt dışına çıkıldığında bi işe yaramayacak bölümleri de okumak istemiyorum sanırım burda okunan iibf yurt dışında pek bi işe yaramaz
-
hocam burdan alınan ortalama iibf diploması iş yapar mı yurt dışında
-
Hocam hedefim odtu iktisatti fakat odtu kismi biraz yalan oldu. Su anki hedefim elimden gelenin en iyisini yapmak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam marmara medeniyet ve bazı özel ünilerin iibf sinden bahsediyorum istanbuldaki top okullar değil
-
hocam senin de ikinci mezundu sanırım benim de bu yıl 2. mezun artık en mantıklı iş bulma konusunda pek sorun olmayacak adam akıllı bi bölüme giderim kafasındayım ya bu sene çünkü kırık obp falan da var ne yapacağımı bilmiyorum pek
-
Daha bilincli ve disiplinli olsaydim sayisal secerdim. Hukuk, iibf vs. kisiye bakiyor. Iyi universitede okudugunda ise one geciyorsun. Yolun sonunda ne olur bilmiyorum, bir sekilde halletmek gerek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizce ytü iktisat mı daha iyi yoksa bilkent yüzde 50 burslu iktisat mı aynı taban puanları var 2022'ye göre
Dostum bu soruyu sormamış olmanı kabul eder herkes, bilkent varken ytü yani :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ücretsiz bilkent çok daha iyi ama ücretli olunca ytü iktisat öne geçiyor sanki. Yine de bilkent yüzde 50 tercih edilebilir o yüzden sordum
Ytü bence
-
Eğer ekonomik imkan varsa ben bilkenti tercih ederdim. Akademik eğitimi, ingilizce eğitimi, yurt imkanı, hocaları( refet gürkaynak) gayet iyi.
YTÜ’yü seçmek için bir neden bilmiyorum açıkçası, bilkent özelinde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X