< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ortalama üniversitelerde iibf de okumak (4. sayfa)
-
-
Nerede okudun hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dumlupınar üniversitesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başarılar hocam
Ortalamam 2.92 8 aylık staj tecrübem var askerliğimide yaptım ve işsizim benim gibide bir sürü işsiz arkadaşım var iyi üniversitede okunur ama ortalama iibfnin lise mezunundan hiç bi farkı yok
Şuan nerede yaşıyorsunuz? Ayrıca ingilizce bilginiz ne durumda ?
Kocaelide yaşıyorum türk hava yollarının ingilizce testini geçmiştim en son ona örnek verebilirim
Hocam hacettepe ytü gibi okulları forumda ortalama aldıkları için yazdım hacettepe ytu iyi okullar zaten
Yani şöyle diyim size bi makine mühendisinin işini sadece makine mühendisi yapabiliyorken iibfnin işini herkes yapabiliyor en basitinden ben stajı finans departmanında yaptım yanımdakiler kimya ve tarih mezunuydu sigortacılık yapsan yanındaki öğretmenlik mezunu olur nebilim lise mezunu olur aöf mezunu olur direk meslek kazandırmayan bi fakülte maalesefki
Hocam türkçe mi ingilizce mi okudunuz? Hangisini tavsiye ederdiniz?
-
İngilizce tabikide kazanabileceğin en iyi üniversiteyi kazanmaya çalış bide en aşağı marmara olması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X