Şahin Sarsuyoutube Aile evinde yaşamanın avantaj ve dezavantajlarını anlatan komik eğlenceli bazen de dramatik yanlarını bu videoda anlattık. iyi seyirler.. https://www.youtube.com/watch?v=hu-Dty0vVqk&ab_channel=%C5%9EahinSarsutr serverinde genç olmak, yaşamadan yaşlandık |
AİLE EVİNDE İŞSİZ YAŞAMAK
-
-
Haziran 2022 den beri yaşadığım olay. Saçlarım daha 27 yaşına gelmeden beyazlamaya başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olum yeminle beni tarif ettin
Mezuniyet tarihi mi knk
Evet, günlerimi fitness yaparak geçiriyorum. Başka yapacak bir şey yok zaten.
Senin yine iyiymiş ben 2021 yazı mezun oldum askerliğide yaptım gittim polisliktende elendim tertemiz işsizim
En azından askerliği yapmışsın. Benim daha askerlik var.
işsizleri yaşatma ve koruma derneğine başvurun.
-
Yapar gelirsin knk 6 ay ama sonrası daha kötü senin bölümün neydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 16 Mart 2023; 23:1:33 >
hemşirelik
lan 65 alsan atanacan ya ben ne yapayım
-
26 yaşındayım bana da çok zor geliyor. Neyse ki hafifleten durumlar var. Askerliği yedek subay olarak yaptım ve bu sayede kenara para koydum, onu harcıyorum. Bir de öğretmenim, kpss'den yeterli puanı aldım ve atama bekliyorum. Ancak kimse bana kötü bir şey demese dahi kendimi fazlalık hissediyorum ve çok rahatsızım. Şu alımlar yapılsa da kurtulsam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne öğretmenisiniz hocam puanınız kaç
-
Rehber öğretmen hocam. P3 92 gibi bir şeydi de asıl önemli olan yani kendi branşımdaki puanım 85. Bir aksilik olmazsa rahat yetiyor.
iyimiş hocam polisliğede giden çok oldu bende elendim polislikten işsizim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 17 Mart 2023; 2:33:42 > -
Geçmiş olsun. Abim zamanında çok istedi polisliği, olmadı. Şimdi sorsan iyi ki olmamış der. Daha az kazanıyor ama kafası rahat. Umarım işler bundan sonra istediğin gibi olur ama hayat cidden çok zor.
65 aldım, atanamıyorum.
hocam özeller 7 24 hemşire arıyolar saülık kabinleride hemşire arıyor neden girmedin
-
İzmir'de yaşıyorum. 7/24 hemşire arayan özel hastane göremedim eylül 2022'den beri. En azından tecrübesiz, yeni mezun hemşireleri artık işe almıyorlar. En az 2-3 yıl tecrübe istiyorlar. Hatta bazı özeller durumu iyice abartıp '' emekli hemsire'' diye iş ilanı veriyorlar.
abi bu yazki kpssye iyi çalış 70 alırsan atanırsın bence millet 90 alıp atanamıyor öğretmenlikte vs.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
işsizleri yaşatma ve koruma derneğine başvurun. |
Benzer içerikler
- ingilizce adres yazma
- tinder hakkında yorumlar
- bilek nasıl kalınlaşır
- italya teknoloji mağazaları
- benexol b12 kullananlar
- suudi arabistan
- çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- exxen de neler var
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X