Diş hekimliği 46,5, tıp 32,5 ile kapatacak. 10 gün sonra Salim Ünsal'dan kontrol edip ''helal olsun bildin'' dersiniz artık |
Tıp ve diş sıralamaları 2024 (Realistik)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
siz ne yaptınız tercihleri hocam
-
sizin tercihleriniz neler oldu hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam 32.5 fazla değilmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diş yazdım hocam full iyiden kötüye kendimce sıraladım, malum tıp gelmiyor obpden ötürü
-
kanki valla kırık olmasa tıp geçerdin rahat nasip artık dişe odaklan
-
hocam 1-2 saate kesinleşecek fakat ilk 10u bilgisayar mühendisliği kalan 14 tanesi tıp oldu. Bu gece sisteme gireceğim.
-
ben tercihleri verdim ama nasıl olması gerekiyor girilmesi için kimse de cevap vermiyor. tercih yerinde 2022 ve 2024 yazıyor bu yeterli değil mi tercihlerin girilmiş olduğunu kontrol etmek için
-
Öyle yapıcam aga valla sağlık olsun mutluyum yine halimden. Geçen sene sonuç ekranını görünce diş kazanamadığımı anlayıp çok üzülmüştüm. Kırıkla deneyip kazanabilir miyim diyodum. Şu an mantıken istediğim yerdeyim nankörlük yapıp ''tıp kazanamadım ya'' demek istemiyorum çok
-
Aga bu tercihlerimi görüntüle kısmına gelince seçtğin üni/bölümleri görüyorsan sıkınt yok işte
-
çok sağ ol
-
hayırlı olsun agam sevindim.
-
Sağ ol <3
-
Böyle tahmin ediyorum ya.. Zamanında 5-6k geri atan yerler bile oldu. Bunun için 2,5k atması yetiyor
-
33k gibi gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sizce odtü fizik ve mat kaçla kapatır bu sene (21k idi geçen senenin sıralaması)
dostlar tıp en kötü ihtimalle yerinde sayacak……… ytd
en kötü ihtimalle yerinde sayacaksa en iyi ihtimal 30 31 32 bandına mı gidecek
-
yükselmesi iyi anlamında. yani yerinde saymasi en kötü ihtimal. yükselmek derken 27-28k ya çıkması
siz hala karar veremediniz mi hocam ama şu tarifeden yapacağım size
Benzer içerikler
- iktisat mı işletme mi
- günde 10 saat ders çalışmak
- ankara mı istanbul mu
- dişte uzmanlık okurken maaş
- iki noktadan sonra tırnak gelir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X