Şimdi Ara

EN KÖTÜ TIP FAKÜLTESİNDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİR İNSAN KIÇINIDA YIRTSA KENDİNİ NE KADAR GELİŞTİREBİLİR ?
    PRATİSYEN ? YOKSA TEK ÇARE YATAY GEÇİŞ İÇİN ÇALIŞMAK MI ?

• uppp

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbiSnickers

çok ciddiyim
  • daha bugün nereyi kazandığımı soran adama kazandığım yeri söyleyince suratını çevirdi
  • Ord. Prof. Dr. a kadar yolu var
  • Ya sen ne takıyorsun sen boş ver. Bunun sonunda tus var kendini geliştirmek var. Her şey bizim elimizde. Sen bakma onlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskolnikov1821

Ya sen ne takıyorsun sen boş ver. Bunun sonunda tus var kendini geliştirmek var. Her şey bizim elimizde. Sen bakma onlara.

teorik kısmını tek hallederim ve tusta başarılı olurum ama pratik kısmını nasıl halledeceğim gerçekten çok büyük sıkıntı
  • ya bırak hocam ne derlerse desinler ne sanki atıyorum karsı kazandın 17k ile ismi Kars;13K ile Muğla kazandın ismi Muğla.Aralarında sıralama olarak çok mu fark var,yok.Ama isimden kaybediyor biri işte Kars deyince aklına bomboş garip bir yer geliyor ama Muğla deyince oo iyiymiş hayırlı olsun ayakları işte her şey isimde bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mancunian Wanker

ya bırak hocam ne derlerse desinler ne sanki atıyorum karsı kazandın 17k ile ismi Kars;13K ile Muğla kazandın ismi Muğla.Aralarında sıralama olarak çok mu fark var,yok.Ama isimden kaybediyor biri işte Kars deyince aklına bomboş garip bir yer geliyor ama Muğla deyince oo iyiymiş hayırlı olsun ayakları işte her şey isimde bitiyor.

sadece onlar değilki hocam sonucumu öğrenince alay edecek en az 10 arkadaşım(!) vardır
  • quote:

ya bırak hocam ne derlerse desinler ne sanki atıyorum karsı kazandın 17k ile ismi Kars;13K ile Muğla kazandın ismi Muğla.Aralarında sıralama olarak çok mu fark var,yok.Ama isimden kaybediyor biri işte Kars deyince aklına bomboş garip bir yer geliyor ama Muğla deyince oo iyiymiş hayırlı olsun ayakları işte her şey isimde bitiyor.

kesinlikle katiliyorum

ama sen hala nereyi kazandigini soylemedin bana dun de sormustum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmiyorumki hocam şimdi isim verirsem kötülemiş gibi olurum ama akademisyen sayısı çok az bir üniversite yani hem az hemde kişi sayısına oranla düşük
  • Ya ben de Harran Tip benimkide kötu duruyor mu merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: The wiseman who changed the history

Ya ben de Harran Tip benimkide kötu duruyor mu merak ettim

Yok hocam orası iyi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hello men den selamlar

yaaa böyle ağlarsın yatay geçiş dikey geçiş çapraz geçiş diye,seni gidi 17k lik velet seni :D

neyse konumuza geçelim okulun TUS puanlarıyla doğrudan alakası yok.

Okulların TUS başarılarına bakarsan bunu anlayabilirsin. en iyi TUS ortalaması çapa ege akdeniz deü falan değil,onu belirteyim.

Yatay geçiş işleri, okul notun çok iyi olmadıktan sonra zor, yani şöyle genelde Yatay geçiş yapanlar Ösym puanının tuttuğu yerlere geçiş yapanlar ki onlarda okul notları da etkili. Zaten okulunda göreceksin ki bazı kişiler de bunun hayaliyle geliyor üniye. Özellikle özel okullarda(Kıbrıs, %50 burslu yerler)

Okulun zor mu onu öğren,eğer akdeniz gibi kazık ünilerdense 80 ortalama yapmak için odadan neredeyse çıkmaman gerek.

Tavsiyem,bunun için kendini kasmaman, okulun kolaysa bu senin için avantaj hatta,gereksiz yere(evet ben gereksiz olduğunu düşünüyorum) zorlamaların doktorluğuna bir şey katacağına inanmıyorum.

o eforu kendini geliştirmek için harca.

Tıp kazandın,neresi olduğu önemli değil. Benim için önemli o ayrı konu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riders Of Rohirrim -- 9 Ağustos 2017; 20:54:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IIImalwareIII

bilmiyorumki hocam şimdi isim verirsem kötülemiş gibi olurum ama akademisyen sayısı çok az bir üniversite yani hem az hemde kişi sayısına oranla düşük

yok hocam ben size sormadim zaten diger
    arkadasa sormustum..

• 17k ile Bilkent Fizik bro. Tıp ya da diş istemiyordum bir sürü konu açmıştım zaten tartışmalarda felan da vardım

• quote:

17k ile Bilkent Fizik bro. Tıp ya da diş istemiyordum bir sürü konu açmıştım zaten tartışmalarda felan da vardım

hayirli olsun zileli kardesim

• Kardesim oncelikle insanlara bakma tıp kazandigini unutma universitenin tıp icin oneminin cok olmadigini sana garanti ederim bunu universiteyi bitirdiginde goruceksin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.