Şimdi Ara

Koç Tıp vs Diğer Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Koç Tıp vs Diğer Tıp

(En Son Oy Tarihi: 30.10.2024)
Giriş
  • Bu kaçıncı anketim bilmiyorum ama düşünceleriniz önemli. Koç tıp tam burslu mu yoksa Medipol, Hacettepe, İstanbul, Ankara, Cerrahpaşa, Acıbadem, Tobb'dan biri mi? (Burs Medipol 25000, Acıbadem 17500, Koç 8000)

• Sıralama kaç
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    İlk 20 tam soylemeyeyim
  • Arkeyyo A kullanıcısına yanıt

Medipolün imkanları çok iyi ama sosyallik koç kadar iyi değil galiba

• Yoksa Tr 1.si sen misin sakliyorsun olum puhaahaa

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt
    O kadar değil :D

Bir şeyi merak ettim sizi çok arayan oluyor mu bizim universitemizi seç sana şu imkanlari sağlayacağız diyen filan hep merak etmişimdir

Diğerleri bakmış seni ikna edemezler baştan pes etmisler demekki puhaaa

• 23 birincisinin yolundan git
  • Paraya ihtiyacın varsa medipol utf, diplomasından ötürü de çok prestijli. Koç bildiğin üzere 5-10k yapan anadolu bursiyerlerine bile daha çok olanak sunuyor. Prestij ve cep harçlığını(20-30k kadar :')) peder sağlıyo zaten diyorsan koç seç derdim. medipol utf ve koç ilk iki tercihim olurdu kesinlikle

• Net koç medipol ne a

• Arkadaşlar koç tıp dışı bölümlerde çok iyi ama tıpta diğer üniversitelerden ne kadar iyi bilmiyorum. Koç ile hacettepe, ankara, istanbul üniversitelerini sadece tıp bağlamında kıyaslarsanız ne dersiniz?

Klinik imkanları sbü hamidiyeye göre zayıf , kadrosu sbü hamidiye kadar geniş değil . Pratik anlamda sbü hamidiyeye kıyasla zayıf . Akademik çalışma imkanı olarak sbü hamidiye ile eşit . Marka değeri ve etiketi sbü hamidiyeden daha iyi . Öğrenci profili sbü hamidiyeden daha iyi . Marka değeride azımsancak seviyede değil bence koçun , şu anda tr nin en prestijli bölümü olabilir genel toplamda ( insanların gözünde )

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt
    Sbü hamidiye de bu kadar değer görmeyi hak etmiyo mu?
  • Benim için hamidiye tıp fakültesi , tıp fakültesi ve tıp fakültesi hocaları özelinde değerli zaten

Kişisel görüşüm; Hacettepe Ankara Ege İstanbul Tıp, Koç Tıp’dan daha iyi. İyi devlet ünileri gerçek anlamda Doktor yetiştiriyorlar, Ülke gerçeği ile eğitimlerini tamamlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terkene -- 30 Temmuz 2024; 19:53:20 >
  • terkene T kullanıcısına yanıt
    Sen çok iyi bir derece yapsan ve her üniye girebilsen hangisine girersin? (Tıp)
  • Hacettepe tıptayım. Puanım yetse kesinlikle koç tıpa giderdim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.