Koç Tıp vs Diğer Tıp
Koç Tıp vs Diğer Tıp
(En Son Oy Tarihi: 30.10.2024)
-
-
Sıralama kaç -
İlk 20 tam soylemeyeyim -
Medipolün imkanları çok iyi ama sosyallik koç kadar iyi değil galiba
-
Yoksa Tr 1.si sen misin sakliyorsun olum puhaahaa
-
O kadar değil :D -
Bir şeyi merak ettim sizi çok arayan oluyor mu bizim universitemizi seç sana şu imkanlari sağlayacağız diyen filan hep merak etmişimdir
-
Diğerleri bakmış seni ikna edemezler baştan pes etmisler demekki puhaaa
-
23 birincisinin yolundan git -
Paraya ihtiyacın varsa medipol utf, diplomasından ötürü de çok prestijli. Koç bildiğin üzere 5-10k yapan anadolu bursiyerlerine bile daha çok olanak sunuyor. Prestij ve cep harçlığını(20-30k kadar :')) peder sağlıyo zaten diyorsan koç seç derdim. medipol utf ve koç ilk iki tercihim olurdu kesinlikle
-
Net koç medipol ne a
-
Arkadaşlar koç tıp dışı bölümlerde çok iyi ama tıpta diğer üniversitelerden ne kadar iyi bilmiyorum. Koç ile hacettepe, ankara, istanbul üniversitelerini sadece tıp bağlamında kıyaslarsanız ne dersiniz? -
Klinik imkanları sbü hamidiyeye göre zayıf , kadrosu sbü hamidiye kadar geniş değil . Pratik anlamda sbü hamidiyeye kıyasla zayıf . Akademik çalışma imkanı olarak sbü hamidiye ile eşit . Marka değeri ve etiketi sbü hamidiyeden daha iyi . Öğrenci profili sbü hamidiyeden daha iyi . Marka değeride azımsancak seviyede değil bence koçun , şu anda tr nin en prestijli bölümü olabilir genel toplamda ( insanların gözünde )
-
Sbü hamidiye de bu kadar değer görmeyi hak etmiyo mu? -
Benim için hamidiye tıp fakültesi , tıp fakültesi ve tıp fakültesi hocaları özelinde değerli zaten
-
Kişisel görüşüm; Hacettepe Ankara Ege İstanbul Tıp, Koç Tıp’dan daha iyi. İyi devlet ünileri gerçek anlamda Doktor yetiştiriyorlar, Ülke gerçeği ile eğitimlerini tamamlıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terkene -- 30 Temmuz 2024; 19:53:20 > -
Sen çok iyi bir derece yapsan ve her üniye girebilsen hangisine girersin? (Tıp) -
Hacettepe tıptayım. Puanım yetse kesinlikle koç tıpa giderdim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kişisel görüşüm; Hacettepe Ankara Ege İstanbul Tıp, Koç Tıp’dan daha iyi. İyi devlet ünileri gerçek anlamda Doktor yetiştiriyorlar, Ülke gerçeği ile eğitimlerini tamamlıyorlar.
|
Benzer içerikler
- okyanus yayınları zorluk derecesi
- raunt cevap anahtarı pdf
- üçgen akademi zor mu
- hukuk mu işletme mi
- eşit ağırlıktan sayısala geçmek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X