Devletten Hacettepe, Ankara, Ege, Çukurova, özellerden Medipol. Bana göre Tıp demek bol vaka, Türkiye gerçeği ile yüzleşmek demek. Lisans sonrası yurt dışı düşünülüyorsa başka öncelikler, kıyaslar gündeme girer. |
Koç Tıp vs Diğer Tıp (2. sayfa)
Koç Tıp vs Diğer Tıp
(En Son Oy Tarihi: 30.10.2024)
-
-
Koç. Medipol ne olm yandas universite.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
üstte yazdığın 4 devlet üniyi toplasan anca sbü hamidiye kadar vaka görürsün , biraz kendinizi geliştirin artık 10 yıldır aynı tıpları sayıyorsunuz 😄😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tıp eğitimi ülkede genel olarak berbat. Tekrardan tıp okusam üniversite seçerken dikkat edeceğim noktalar şunlar olurdu:
- Üniversitenin yurtdışı bağlantıları, VSLO sistemi vs.
- Rahat intörnlük
- Devam zorunluğunun olmaması
-
Sana direkt tıp fakültesine gitmeden diploma verelim(!) . Öyle bir yer yok en azından 4-5-6 sınıfta surekli hastanede olacaksın ilk 3te zaten çoğu yerde devamsızlık konusunda sıkıntı olmuyor lab haricinde
Internluk konusunda da zaten şehir hastanelerinde sonra kalabalık ve yoğunluk baya azaldı, orada internluk yapanların zorlu olabilir
Vslo sistemi için de parayı verirsen Amerika'daki istediğin yerde staj yapabilirsin
Konu sahibine de cevap olarak koç tip yazın pişman olmazsınız harika bir okul
Yerinizde olsam gözüm kapalı 1. Tercihe koç tip 2. tercihe koç %50yazardim (geçen sene 30da kapatmis garantiye almak icin)
bence medipol daha iyi ama eğer ailenizin durumu çok iyiyse koç tercih edebilirsiniz
benim kardeşim koç tıpta okuyor çok da memnun değil havası var ama bence koç öğrencilerine değer veren bir okul değil
-
Ama eğer amerikayı düşünüyorsanız koç en mantıklısı
-
Koç'u seçtim herkese teşekkürler fikir belirttiğiniz için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tobb ne kadar burs veriyor
15800
Hayırlı olsun
Teşekkürler
Saydınğınız okullardan birinde okuyan biri olarak katılmıyorum.”Gerçek anlamda doktor” dediğiniz tabir o kadar öznel ki kişiden kişiye değişiyor.Saydığınız okullardan mezun olup ya yetersizlikten ya da ahlaksızlıktan kötü olan hekimleri sıkça duydum.
“Ülke gerçeği” denilen şeyi açıkçası klişe buluyorum.Koç Üniversitesine arkadaşlarım yüzünden sık sık uğradım.Sınıf farkı mevzusu bence çok fazla abartılıyor.Evet zenginler çok fazla ama burslulularla iletişimleri gayet normal.Ayrıca Koç Tıp’ta sadece %50 burslu veya tam burslu seçeneği var.Ve %50 bursluların çoğu Anadolu bursiyeri,yani zaten dar maddi gelirden gelenler.
-
Güzel tercih.Hayırlısı olsun şimdiden.
-
medipolle koçun haşa aynı cümlede geçmemesi gerekiyo
Ben olsam medipol giderdim. Arada 17 bin tl fark var. Millet bu paraya haftada 6 günden 1 ay çalışıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel tıplarda gerçek kadavra yok, klinik stajlar başladığında hasta karşısına çıkamıyorsunuz, hasta ben o kadar para verdim bana stajyer bakmasın diyebiliyor. Hele erkek öğrenciler kadın doğum stajında HİÇBİR şey yapmıyor/yapamıyor. Bu yüzden devletteki ege ankara hacettepe gibi köklü tıplar en iyisidir derim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X