Şimdi Ara

EN KÖTÜ TIP FAKÜLTESİNDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuştuğum insanlar (yüksek puanlı fakültede hoca ve öğrenciler) gittiğin yerin bir farkının olduğunu ama bu farkı insanın kendisinin kapatabileceğini söylemişti. Yani, nerede olursan ol ama talep eden ol. Talebenin de manası budur. Hitit Tıptan mezun olursun ama uzmanlığını Çapa'da yaparsın. Burada asıl mesele nerede olduğun değil, nasıl öne geçtiğindir.

Bence böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riders Of Rohirrim

hello men den selamlar

yaaa böyle ağlarsın yatay geçiş dikey geçiş çapraz geçiş diye,seni gidi 17k lik velet seni :D

neyse konumuza geçelim okulun TUS puanlarıyla doğrudan alakası yok.

Okulların TUS başarılarına bakarsan bunu anlayabilirsin. en iyi TUS ortalaması çapa ege akdeniz deü falan değil,onu belirteyim.

Yatay geçiş işleri, okul notun çok iyi olmadıktan sonra zor, yani şöyle genelde Yatay geçiş yapanlar Ösym puanının tuttuğu yerlere geçiş yapanlar ki onlarda okul notları da etkili. Zaten okulunda göreceksin ki bazı kişiler de bunun hayaliyle geliyor üniye. Özellikle özel okullarda(Kıbrıs, %50 burslu yerler)

Okulun zor mu onu öğren,eğer akdeniz gibi kazık ünilerdense 80 ortalama yapmak için odadan neredeyse çıkmaman gerek.

Tavsiyem,bunun için kendini kasmaman, okulun kolaysa bu senin için avantaj hatta,gereksiz yere(evet ben gereksiz olduğunu düşünüyorum) zorlamaların doktorluğuna bir şey katacağına inanmıyorum.

o eforu kendini geliştirmek için harca.

Tıp kazandın,neresi olduğu önemli değil. Benim için önemli o ayrı konu :D

bundan sonra tek rakibimsin doktor camiasında gözünün yaşına bakmayacağım :S
    ne kadar zor olursada ben bu yola baş koydum her şeyi göze aldım yolu tamamlayamasamda geri dönmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIImalwareIII -- 9 Ağustos 2017; 21:54:20 >

• olm bir çoğunuz zaten ağrı kesici yazıp 7 8 bin lirayı cebine indirecek ne diye sıkıntı yapıyorsunuz anlamıyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsatisfied

olm bir çoğunuz zaten ağrı kesici yazıp 7 8 bin lirayı cebine indirecek ne diye sıkıntı yapıyorsunuz anlamıyorum ki

ya adama yan etkisi dokunursa yazdığımız ilacın
  • IIImalwareIII kullanıcısına yanıt
    Arkadaş değildir onlar arkadaş olsa yerinde duramazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: OneShotHeadShot

Arkadaş değildir onlar arkadaş olsa yerinde duramazsın

arkadaş değiller hocam tanıdık diyelim onlara
  • Muğla Tıp tus sıralamasında Türkiye 5'incisi. Üniversiteyle gram alakası yok...
  • Torrentter kullanıcısına yanıt
    tusta ygs lys gibi aslında liseden bağımsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIImalwareIII

tusta ygs lys gibi aslında liseden bağımsız

evet ben liseyi açıktan bitirdim muğla tıpa gidiyorum işte.
  • Okulu yazmamissin ama samsun tip ise suan okumasi en rahat tip fakultesi olarak kaldi. Kurul degil vize yontemi ile oluyor
  • Arkadas en kotu pretisyen kalirsin maaslar azalsa bile ki azalacak bence 3,5 4 alirsin evlenirsen esin de 2,5 3 alsa 6-7 lira bir aileye yeter de artar bile rahat ol biraz zaten anadolu tiplarindan yurt disina giden cok azdir onu anca koc yeditepe cerrahpasa hacettepe filan yapiyo bizim kaderimiz az cok cizildi kotu seyler olmadikca simdi beni burda linc edicekler kimlere guvenicez diye merak erme sen zaten ders calisicam sadece uretmiyecegim kizmayin bana lutfen elbet tus kazanip uzman olmak isterim hatta onda rahat olan radyoloji patoloji degil de jinekoloji okurum ya da adli tip ozencim var biraz yani anliyacagin guven bana ama benden bir sey uretmemi bekleme bunu niye yazdim tip kazanan arkadaslar hayatinizi artik orta seviye ye attiniz tebrikler bu ulkeye daha cok tipci lazim cunky suriyeliler le birlikte katlandik adamlar hayat kurdu burda hatta hastanede suriyeli doktor gordum kardiyolog (bursadayim sivas tipi kazandim)eger bana kizarsaniz yorumlarinizi yazin tatli bir sekilde tartisalim fikirlerimizi soyleyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan2398

Arkadas en kotu pretisyen kalirsin maaslar azalsa bile ki azalacak bence 3,5 4 alirsin evlenirsen esin de 2,5 3 alsa 6-7 lira bir aileye yeter de artar bile rahat ol biraz zaten anadolu tiplarindan yurt disina giden cok azdir onu anca koc yeditepe cerrahpasa hacettepe filan yapiyo bizim kaderimiz az cok cizildi kotu seyler olmadikca simdi beni burda linc edicekler kimlere guvenicez diye merak erme sen zaten ders calisicam sadece uretmiyecegim kizmayin bana lutfen elbet tus kazanip uzman olmak isterim hatta onda rahat olan radyoloji patoloji degil de jinekoloji okurum ya da adli tip ozencim var biraz yani anliyacagin guven bana ama benden bir sey uretmemi bekleme bunu niye yazdim tip kazanan arkadaslar hayatinizi artik orta seviye ye attiniz tebrikler bu ulkeye daha cok tipci lazim cunky suriyeliler le birlikte katlandik adamlar hayat kurdu burda hatta hastanede suriyeli doktor gordum kardiyolog (bursadayim sivas tipi kazandim)eger bana kizarsaniz yorumlarinizi yazin tatli bir sekilde tartisalim fikirlerimizi soyleyelim

Usta Allah aşkına noktalama işareti kullan kör oldum.

• Özür dilerim hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.