Şimdi Ara

Temelsiz 1 yıl çalışarak Diş hekimliği hayal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlık meslek lisesi çıkışlıyım.Şehrimin en iyi dershanesine yazıldım.Sizce 1 sene düzenli olarak çalışarak diş hekimliği hayal mi? Sözüm meclisten dışarı bazıları şimdi gelicek sallasam kazanırım falan diyecek.Lütfen gerçekci yorum yapar mısınız? Doğruyu söyleseniz mutlu olurum.

• Imkansiz degil ama kolay bir sey degil . Yani temelim saglam oldugu halde bu sene calisirken cok zorlandim bunaldim .
    Bence sen butun azminle calis . Dershaneden en iyi sekilde faydalanmaya calis . Anlamadigin tereddut ettigin butun sorulari sor mantigini iyice anla . Duzenli programli ilerleyip arada vazgecip birakmalarin olmazsa iyi bir sonuc elde edersin umarim 🤗 .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayal değil şans :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrisEymen

Imkansiz degil ama kolay bir sey degil . Yani temelim saglam oldugu halde bu sene calisirken cok zorlandim bunaldim .
    Bence sen butun azminle calis . Dershaneden en iyi sekilde faydalanmaya calis . Anlamadigin tereddut ettigin butun sorulari sor mantigini iyice anla . Duzenli programli ilerleyip arada vazgecip birakmalarin olmazsa iyi bir sonuc elde edersin umarim 🤗 .
    Fikirlerin için teşekkür ederim.Siz günlük kaç saat çalıştınız? Daha yeni biri bana 12 saat çalış dedi de şok oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paramedical kullanıcısına yanıt
    dersane+ düzenli 6 saat 5k dasın

• quote:

Orijinalden alıntı: 2019ayt

dersane+ düzenli 6 saat 5k dasın
    Dershane + düzenli 3 saat 30k olmaz mı

• İmkansız değil ama aşırı fazla çalışman lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yo değil

• Sağlık baktım teknisyeni misin?
  • Dursun ile çalışarak olmaz bu iş kardeşim Temel de lazım
  • Açık konuşmak gerekirse hayal sağlık meslek çıkışlı biriyle konuştuk motive ettim sonuçlarda bana saydı sovdu o zaman uzulecegine şimdiden üzül kazanamazsın hocam

• İstersen başarırsın azmedersen mücadeleden vazgeçmezsen en kötü mezun senende kazanırsın

• düzenli çalışırsan ve yapabileceğine inanıyorsan hiçbir şey hayal değil
  • bi de motivasyonu burada değil hayallerinde aramalısın
  • paramedical kullanıcısına yanıt
    Ben gunluk en az 10 saat calisiyordum . O da cok bas agrim oluyorsa yani 😂 . 15 saat calismisligim bile vardi integral ve turev calisirken .

• düzenli ve doğru çalış doğru kitaplar al
  • imkansıza yakın milyonda bir boşuna unut vermeyin

• biz ne imkansız kazanmam diyenler gördük şaşırmaktan öldük
    kardeşim sen kazanırım de önce gerisi gelir azmet ama diş istediğinden eminmisin çünkü ben ve çoğu insan grubu tıp isteyip dişe gidenler olarak buna şaşırırız
  • Hergün çalışırsan rahat kazanırsın ben Ekim-ocak arası 4 ay hiç çalışmamıştım sonlara dogru agırlık verdim bakalım kazanabilecekmiyim bu yıl

• rahat felan değil hayal kardeş inanmıyosan dene
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.