Şimdi Ara

Diş hekimliği hayal mi bu durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 63 obp var. 3.yılımdayım lisem boş geçti sadece sınava 1 gün kala okul sınavlarına çalışıyordum.Çok pişmanım şimdi aklım yeni başıma geldi ve en kısa sürede temelimi yapıp max. 2 yıl içinde diş hekimliği kazanmak istiyorum sizce hayal mi? Hedef ham da 25 k.

12. sınıfta ygs ye girerken çok kötü bir puan geldi barajı geçtim ama kötü idi lys girmedim.
    mezunken ilk yılımda o da kötü geldi o yıl da çok çalışmamıştım.

Ama şimdi 3 . girişim olacak ve 8 ay var. Aklım yeni başıma geldi :( olur mu sizce Diş. İlla bu sene olsun demiyorum ama 2 yıl içinde kazanmak istiyorum olur mu sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 15 Ekim 2017; 19:15:22 >

• upp arkadaşlar? 2 yıl içinde kazanabilir miyim dişi
  • düşük puanlıları kimse takmıyor anlaşılan ?
  • upp. anlaşılan kimse yazmayacak :( dh bitmiş. vah vah
  • Kardeşim mesele sende bitiyor

Ailen destek olacaksa (maddi-manevi) sen de psikolojik olarak kendini hazır hissediyorsan bence tekrar hazırlanmalısın.

Zira bu birkaç yıl birkaç defa deneyebilirsin.

Denemezsen yaşın geçmiş olacak ve şansını kaybedeceksin.

Bir ömür bunun pişmanlığını yaşayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki şimdi hazırlansam sence geç mi. yaşın 19.5 şubatta 20 olacam. Max. 2 yılda adam gibi hazırlansam 22 de üniye gitsem geç mi? Diş hekimliği istiyorum
  • hocam imkansız değil bu yılda çok sıkı kazanırsan yapabilirsin 14k civarı yaparsan yığılmaya bağlıda değişir ama 20kya atar o civarlardada güzel diş hekimlikleri var bu sene öne gelen mf4cülerle tıp diş sıralaması da geriler sen 16-17kda ol doğu ayrımın yoksa garanti dişe gidersin ama bence bu yıl kazanma odaklı çalış her türlü kaynak çalışma sistemi vs yardımcı olmaya çalışırım kafanıza takılan her şeyi sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • drpetrıchor44 D kullanıcısına yanıt
    teşekkurler cevap ve önerim için. özelde konuşalım
  • Bu arada yaş hiç geç değil bu sene 29 yaşında bir tanıdığım tıp kazandı 22de bile kazansan 27de mezun olursun 27 nedirki hocam tam mis gibi sevdiğin işe başlarsın hiçte geç değil geç diyenide hiçbir yerinize takmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç değil kardeşim.

Önce bi rahat ol.

3. ya da 4. yılında istemediği bölüme gidip 2-3 yıl okuyup sonra bırakan ve tekrar hazırlanıp tıpa giden 3 arkasaşım var.

İkisi ftr biri de eczacılığa gidip bırakmışlardı.

Sen de pişmanlık yaşamak istemiyorsan düşünmeyi bırak ve adam akıllı dersine bak.

Not:Ailenin sana destek olup olmadıgını belirtirsen daha sağlıklı görüş belirtebilirim.

• Ailem bu durumda acele etmiyor diyor ki sen bilirsin. Maddi olarak ise kitap falan lazımsa veriyorlar parayı. Bu kadar yani
  • Hayalin sadace hayal olarak mı kalacak?

Yillar sonra hatırlayıp için mi burkulacak?

Yoksa bundan seneler sonra hatırlayıp gülümseyecek misin?

Bunu seçmek senin elinde yapmak gerekense forumu kapatıp derse başlamak. Şimdi kararını ver. Sadece hayal mi kalacak. Yoksa gerçek mi olacak?

• Hocam ailen arkanda ise hiç çekinme ve hazırlan.

Yaşın da hiç geç değil.

İyi çalışan bir öğrenci 1-2 sene içerisinde çok iyi sıralamalar yapabilir.

Ama her şeyden önce şunu bilmelisin;eğer gerçekten iyi bir sıralama istiyorsan bazı şeylerden fedakarlık yapman gerekecek.

Sadece kitaplarını dikkatlice seçeceksin ve internet dershane gibi kaynaklardan iyi faydalanacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-565559509 -- 15 Ekim 2017; 20:23:53 >
  • teşekkurler hocam. kitaplarımı kaliteli kitaplardan seçtim zatem. videolar da kaliteli hocaların videolarını satın aldım. ama internet beni engelliyor fedakarlık yapıp bırakmam lazım .
  • Hocam lisede hata yapmıssın ve çalışmamışsın ancak bu süreçte de bu hatayı yapmaya devam edersen bunu telafisi olmayacak ve bir ömür boyu bu hatanın ortaya çıkardıgı sonuclardan ötürü hep bir vicdan azabıyla yaşayacaksın.

Sağlıklı düşün,çünkü bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor.

En önemlisi de arkadaşlarına vs bakma.

Çünkü artık herkes kendi yolunda ilerleyecek.

• tamam hocam teşekkurler yazıların için. artık adam gibi çalışacam inanıyorum kendime.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.