Şimdi Ara

Temelsiz 1 yıl çalışarak Diş hekimliği hayal mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Temelsiz kelimesini görünce şansın %100 den %30 a düşüyor direkt temelin oturması 1-2 ay alıyor zaten. şansını %40 a çıkarmak istiyorsan hemen temel düzeyden çalışmaya başla temeli öğren yoksa zaman yetmez. diş hekimliği sanırım 20 30 40 bin bu aralıklarda oluyor zaten en zor kısım ilk 50 60 bine girmek. düzenli aksatmadan hakkını vererek çalışırsan şansın %50 %60 olur.
  • Kusura bakma ama bu senin zekana bağlı.11 in ortasından beri ökküz gibi çalışıp sınava 3 ay kala 50 net yapanları da biliyorum yapacak bir şey yok kafası basmıyor adamın

Ve senin geri zekalı ya da zeki biri olduğunu buradan anlayamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkacarcom kullanıcısına yanıt
    Önünde saygıyla eğilirim hocam çok doğru

• Sağlık meslek anestezi mezunuyum gecen sene mezun oldum ben bile ilk senede 82 bin yapmistim mf3 de yani demem o ki asiri zor imkansiza yakin ek puanli siralamada turkiyede 216. İdim ama gitmedim ama inşallah bu sene iyi şeyler olacak ilk 40k kesin

• Calisirsan kazanirsin

• Hayal tabiki ama senin liseden dahs kötü okulda okuyan arkadaş 3.senesinde 10k yaptı tıp okuyor şuan

O da hep yola çıktı çıka çıka sonunda yolun sonuna geldi 60 yapti 20 yapti 10 yapti

• Hocam gerçekten cok zor. Şöyle soyliyim ben sbs de %1.9 daydim ve girdigim okula 110. Yerlestim. Yani arkadas cevremde boyle insanlar. Deliler gibi kasip(11 den itibaren) diş kazanamayanlar var. Dersanemde sizin gibi saglik mezunu arkadas vardi. Sene boyunca surekli kutuphanedeydi beklenenden baya yukseldi ve 30 40k lik duzeye gelmisti. Onun da hic temeli yokmus. Demem o ki sabah aksam calismaniz ve en onemlisi duzenli ve dogru calismaniz lazim. İhtimal var elbette ama cok zor hocam. Cok buyuk azim ve calisma gerekli ve simav günunde hafif sans :)

• Sıkıntı konu temeli değil ders çalışma alışkanlığı. 3 yıl yatıp son sene günde 6-8 saat ders calisamazsiniz, calissaniz bile en fazla 2 hafta sürer.

• Hayal denebilir.

Ben 3 sene yattım sınava dair hiçbir şey yapmadım sadece yazılı haftası baktım.

Son sene açığa geçtim ve iyi bir etute yazıldım.

Sabah 9 gece 11 etutte çalıştım. Yetmez deyip eve gelince gece 3'e kadar Behzat izledim ek çalışmalar yaptım.

Diş istiyordum. 34k yapabildim.

• Buradakilere inanma, insan psikolojisi kendi yapamayacagi seyi baskalarinin da yapmamasini bekler, kendine ayri bir deger atar. Sen cok ve ciddi calisirsan elbet kazanirsin, burada bazilari kendilerini ayricalikli saniyor, onlar gibi olamayacagini dusunuyor ama gercek tabii ki bu değil. Iyi calismayla burada kendini haşmetli gören çoğu kişiyi indirirsin, şimdi git ve calis soru sorma sorgulama sadece calis soru sormaya ihtiyacin yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.