Normalde sınav çok daha fazla konuşulurdu ve sosyal platformlarda hatrı sayılır bir süre gündemden düşmezdi, bu seneki sınav ise şaşırtıcı şekilde aynı ilgiyi çekmedi, diğer platformlarda bir süre konuşulup gündemden düştü, onları bırak donanımhaberde bile beklediğimden az konuşuluyor ve konuları açıp cevap yazanlar da bir süre sonra kendini tekrarlıyor, sizce neden? |
Bu sene sınavın fazla umursanmaması
-
-
kolay olduğu içindir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bizim senemizde her ders için ayrı başlıklar açılır sorular tartışılırdı bu seneki gençler soru tartışmak yerine moral bozmadan gün boyu tekrar yapıp ful odak ayt'yi bekliyor gibi eğer 2019dan kolay bi ayt gelirse geçmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 17 Haziran 2023; 18:49:17 > -
2019 GIBI DE kurtarmaz artık mıllet cozdu sıstemı 21 gıbı degılse ayt yıgıl yıgıl yıgılma olcak
-
2022 de giren girdi zaten
bunu ben de merak ediyordum, açman iyi oldu bu konuyu.
-
olm salak mısınız siz sınav mınav kendinizi yiyorsunuz. liseden sonra bir yere temizlikçi olarak girin. 9 ay sonra seçim önü kadro gelir mühendisten fazla maaş alırsınız. sonra kurum içi yükselmeyle falan bi koltuk kaparsınız bitti gitti .
onu sevmedin mi kuaförün yanına gir meslek öğren askerden sonra kendi yerini aç paranın .... koyarsın 22-23 yaşında masaya mersedes anahtarını koydun mu millet götünü öpmeye başlar zaten.
-
Hocam para önemli tabii ki ama her şey değil bence.İstediği mesleği yapmanın insana verdiği mutluluk mesela çok farklıdır.Hayatımızın çok büyük bölümünü dolduracak bir şey mesleğimiz.Okumanın,farklı insanlar tanımanın yani network oluşturmanın falan insana çok şey katacağını düşünüyorum ama her yer için geçerli değildir bu dediğim.
Yani çok basitçe düşünecek olursak diş hekimi olmak isteyen ve neredeyse parayı düşünmeyen mesleki mutluluğun hayalini kuran biri için bu dedikleriniz ona doğru gelse bile uygulamaz zaten.
bilmiyorum ama bana aylık 50bin tl verselerde. Al eline şu paspası günde sadece 8 saat paspas atıcaksın mesai falanda yok deseler.
Yinede kabul etmem. Ayda 10bin tlye masabaşı iş yaparım. Yinede 50bin tlye paspas atmayı kabul etmem.
-
YKS bayatladı.
Yeni sistem zamanı
-
faturaları ödeyemeyince fikrin değişir . geçen öğretmen arkadaşla konuştum . adam 10 yıllık bekar öğretmen, 13 bin maaş alıyor . ev sahibi 8 bin kira istiyormuş.
biz okurken de aman iyi üniversite şu bu diye gazladılar bizi. iyi bi üniversite kazandık ,binbir prof tribi çektik bilmem ne . oysa ki anadoluda orta halli bi yerde okusam hem o yıllarda hemde lisede daha az ders çalışır zevk alırdım . günün sonunda 3 kuruşluk adamlar bizden çok kazanmaya başladı. hemde çeyrek eforla . işte o zaman anlıyorsun vay amk diyorsun.
-
bu ulkede boşa okumaya gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gençler biraz daha meslek öğrenmeye odaklandı çevremden gördüğüm kadarıyla meslek lisesi mezunu olup 15/20 bine işe başlayanlar var,ilkokul mezunu berber bile 30-40 bin liraya yakın kazanıyor neden okul okusunki öğretmen olsa alacağı 15 bin onun yarısıda kiraya gidecek
Kaç kişi berber oluyorki boş şeyler bunlar okumak her zaman daha worth çok düz düşunüyonuz ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kayseride işletme okuyacağına adam diyorki bi meslek öğreneyim nesi boş sence bu düşüncenin
Kanka tamam da kayseriye isletmeye giden adamin meslek kaygisi oldugunu dusunmuyorum pek ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Z kuşağı popülizminin yavaş yavaş sona ermesi ve herkesin eskisi gibi makul düşünmeye evrilmek zorunda olması gerçeği... Sapça sapan bir Z kuşağı algısı oluşturuldu ve bu bir psikolojik baskı oluşturdu. Bunun ne kadar suni ve sığ bir algı olduğunu zamanla herkes gördü ve herkes işine döndü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 20 Haziran 2023; 12:55:56 >
Yav bu haytta her şey para değil
Statü paradan daha önemli
Bir berber tesisatçı ya da başka bir meslek grubuyla
Mühendisin doktorun avukatın statüsü hiçbir zaman denk olmayacak
Berber isterse doktorun mühendisin 10 katını kazansın
Bunu kimseyi aşağılamak için falan söylemiyorum
Yaşadığı çevre meşgul olduğu işler gittiği yerler farklı olacak
Buradan gidip istihdam olmayan sırf lisans diplomam var diyebilmek için okulları okuyun da demiyorum
Ama doktora mühendise berberden az kazanıyor diye berberlik daha avantajlı da diyemezsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bizim senemizde her ders için ayrı başlıklar açılır sorular tartışılırdı bu seneki gençler soru tartışmak yerine moral bozmadan gün boyu tekrar yapıp ful odak ayt'yi bekliyor gibi eğer 2019dan kolay bi ayt gelirse geçmiş olsun |
olm salak mısınız siz sınav mınav kendinizi yiyorsunuz. liseden sonra bir yere temizlikçi olarak girin. 9 ay sonra seçim önü kadro gelir mühendisten fazla maaş alırsınız. sonra kurum içi yükselmeyle falan bi koltuk kaparsınız bitti gitti . onu sevmedin mi kuaförün yanına gir meslek öğren askerden sonra kendi yerini aç paranın .... koyarsın 22-23 yaşında masaya mersedes anahtarını koydun mu millet götünü öpmeye başlar zaten. |
2019 GIBI DE kurtarmaz artık mıllet cozdu sıstemı 21 gıbı degılse ayt yıgıl yıgıl yıgılma olcak |
bu ulkede boşa okumaya gerek yok
|
Benzer içerikler
- aile evinde üniversite okumak
- 11.sınıf matematik soru bankası önerileri
- boğaziçi işletme mezunları
- son 54 yılın çıkmış soruları pdf
- diş hekimliği yatay geçiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X