Şimdi Ara

OKB OLUP BU SENE SINAVA GİRECEKLER - MOTİVASYON KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelin sarılalım kardeşlerim dertlerimizi birbirimize anlatalım derman olalım

• okb ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanCapan2

okb ne ?

Obsesif bozukluk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide büyük bi etkisi yok ki sınava? yani sınav anında negatif etkisi olmaz.

anksiyete + okb var bende.
  • doktor tarafından konulmuş bir teşhis mi bu ? öyle sekiz kere el yıkıyorum kesin okbyim demekle olmuyor çünkü , ciddi bir rahatsızlık .

doktora gidip ilaç tedavisi ve eğer gerekiyorsa davranış terapisi görmelisiniz . motive olarak halledilecek bir şey değil . çare önce psikolog sonra gerekiyorsa psikiyatrist
  • berryrreb kullanıcısına yanıt
    El yıkama ? Birader ben kaç kere intihar girişimim vs olduğunu hatırlamıyorum haberin var mı doktor tarafından da teşhis konuldu ilaç kullanıyorum ve çok yan etkisi oluyor uyuşukluk aşırı terleme vs..
  • Ben panik atak olarak girdim :( Çok zor ya hele o ilk dakikalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun hocam :(
  • Kronik anksiyete sıkıntısı olan biri olarak bu sene girdim

Okb günlük hayatta beni pek etkilemiyor ama stres düzeyim arttığında baya sorun yaratıyor - ki bu senenin tamamında yoldaşımdı malesef. Nasıl işaretlediğime taktığım için 10 saniyede geçeceğim soruyla 5 dk uğraştığımı bilirim. Rekabetten mi neden bilmiyorum ama ygs'den sonra dershaneyi bırakınca azalarak bitti. Hayatımda totalde 2-3 defa çıkıp bir süre sonra kayboldu okb, artık bıktım kendimi kontrol edemiyorum dediğim zamanların birinde psikiyatra anlatmıştım o yüzden biliyorum okb olduğunu. Onun haricinde tanı konulacak düzeyde değil mükemmelliyetçiyim sadece.

Anksiyete düzeyi normal tutulursa sınava kötü etki yapmaz bence, hatta zaman zaman kendinize çeki düzen vermeniz gerektiğinde size yardımcı olur, motivasyona çevirebilirsiniz. Ben yalnızca bu sene, mezun senemde, ygs esnasında çok kötü oldum. O da büyük ihtimal geçen seneki ygs sıralamam çok iyi olduğundan kendi kendime yaptığım baskıdan dolayıydı ve kendimi başkalarıyla çok kıyaslıyordum.

Bu tarz sıkıntılar ve kontrolü kişiden kişiye çok değişiyor o yüzden kesin bir şey diyemiyorum ama en azından çok hareketsiz kalmamaya ve sağlıklı beslenmeye -aşırı şeker anksiyeteyi tetikliyor- biraz dikkat edin. Sağlıklı kalın

• Bende okb olup girenizim.Şöyle diyim potansiyel den çok daha başarısızlık getiriyor Sayet tedavi olmazsaniz.Ben umursasaydim diyorum

• Simerenyasım kullanıcısına yanıt
    Bu arada oğlak byrcuyum genelde de ya başak ya oğlak oluyor oda hersey aklımızdaki gibi gitsin takintisindan hoş bilimsel olarak beyindeki elektrik akımının kopuklugundanmis

• Simerenyasım kullanıcısına yanıt
    Hocam bende oğlak burcuyum galiba doğru teşhis
  • Teşekkür ederim sizede kolaylıklar dilerim.Doktora gitmenizi tavsiye ediyorum gerçi ben gitmedim anti deprrsen verir diye :(

• biraz titiz , takıntılı olan herkes okb olduğunu düşünüyor , burada psikolojik rahatsızlıklar hakkında kaç tane yanlış bilgi okudum o yüzden sordum doktor tarafından mı konuldu diye . geçmiş olsun ama buradaki insanlarla konuşarak atlatacağınız bir şey değil biliyorsunuzdur . işinin uzmanı biriyle terapiye başlamalısınız , sınav senesinde yükselirse etkisi kötü olur . ihmal etmeyin lütfen . beslenmenize de özen göstermeyi unutmayın .
  • Başarısız olan herkesin bir hastalığı var, yüzleşin artık sorumsuzluğunuzla ya

• berryrreb kullanıcısına yanıt
    Hocam ilaç filan kullanıyorum ama çok az ilerleme oluyor. İlacın yan etkilerini yaz yaz bitmez. Kışın terlediğim bile oluyor artık sınava nasıl gireceğimi şaşırdım
  • KaanCapan2 K kullanıcısına yanıt
    Ortaöğretim başarı puanı
  • BağKurluSamuray kullanıcısına yanıt
    Acı ama gerçek maalesef 80 obp ile seneye 4 5k atar geriye artık eğitim sistemi pert
  • BağKurluSamuray kullanıcısına yanıt
    o dediğin obp adam okb yazmış farkındaysan .
  • KaanCapan2 K kullanıcısına yanıt
    Şakasına yazdım zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.