Şimdi Ara

OKB Yİ YENMEK SINAV SENESİ OKB OLANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Okb den kurtulmak istiyorsanız okb yi keşfedin takıntılarını keşfet bu bir f(x) = x.100000 fonksiyonu gibi bir şeye benzer değer verdiğin zaman artıyor fakat vermedin mi ver x değişkenine 0 sıfır ver bitiyor BUNU KEŞFET KEŞFEDERSEN GEÇER EN ÖNEMLİSİ BU İŞTE OKB Yİ KEŞFETMEK değer vermeki beynindeki okb nöral ağları zayıflasın ve bittsin ben de okb vardı geçti dediklerimi yaparsan okb yi yenersiniz

• ne yapalım aq kafamızı mı keselim ?
  • Vayy be hiç aklıma gelmemişti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "dediklerimi yaparsan okb yi yenersini" vay be hocam, tıp dünyası büyük ders çıkarmalı şu metinden. Very cool.

• EY MARAZ-I VESVESE İLE MÜPTELÂ! Biliyor musun, vesvesen neye benzer? Musibete benzer. Ehemmiyet verdikçe şişer; ehemmiyet vermezsen söner. Ona büyük nazarıyla baksan büyür; küçük görsen küçülür. Korksan ağırlaşır, hasta eder; havf etmezsen hafif olur, mahfî kalır. Mahiyetini bilmezsen devam eder, yerleşir; mahiyetini bilsen, onu tanısan, gider.

Öyle ise, şu musibetli vesvesenin aksâm-ı kesiresinden kesîrü’l-vuku olan yalnız Beş Vechini beyan edeceğim; belki sana ve bana şifa olur. Zira şu vesvese öyle birşeydir ki, cehil onu davet eder, ilim onu tard eder. Tanımazsan gelir, tanısan gider

• Yaw etrafında kaygılı olduğun temel sorunları çözmeden bu geçmez geçin metinleri 2 sene önce okudum bunları yapması zor
  • bende keşfederek azaldı bu okb ben böylelikle kurtuldum diyebilirim ben kendi deneyimimi aktardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BaranYilmazX kullanıcısına yanıt
    Hocam o okbnin derecesi zayıftır bendede panik atağı böyle yeniyordum eskiden ama okbye çare olmuyor derecesiyle alakalı

• Sana bir alıntıyla cevap vereyim:
    "OKB'li birine takma kafana demek, astım hastası bir insana nefes al gitsin demekle aynı şeydir."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    Ben keşfet diyorum okbyi kendi üzerinde o zaman zaten yaptıgın şeyin okb oldugunu anlayıp saçma bir iş yaptıgını anlıyıcaksın ve takmıyıcaksın azalacak o nöral ağlar ben böylelikle kurtuldum diyebilirim kendi deneyimimi paylaştım
    Hocam okb'li insanlar yaptıkları ve düşündükleri şeylerin ne kadar saçma olduklarının farkında değil mi sanıyorsun? Zaten hastalığın olayı farkında olmak ama kendini engelleyememek.
    En iyi tedavi bana göre bunları birilerine anlatmaktır.

kriz anı farkında olmuyorsun beyin kitlenmesi oluyor bu videoda daha detaylı bilgi veriyor
    Güçlü Psikolojiyoutube
    OKB Kimin Eseri? Benim Mi? Beynimin Mi? (OKB-BEYİN İLİŞKİSİ)
    https://www.youtube.com/watch?v=IRuW7DjTzMA&list=PLia_8DpAx54afXqV1OyWbDczDtvNrXSUz&index=5

dediğiniz yöntemi hiç yapmadım yapamadım da diyebilirim çünkü aklıma birine anlatırsam ........ şeyler olabilir diye okb geliyordu böyle insanlar olabiliyor hocam bunuda söyleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaranYilmazX -- 9 Haziran 2019; 16:17:4 >

Nasıl yani hocam son dediğinizi anlamadım

birine bu takıntıları anlatırsam ........ olabilir diye aklına takıntı gelen biri ise bunu demek istedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.