Şimdi Ara

Ders çalışırken okb sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar takıntı sorunum yüzünden doğru düzgün ders çalışamıyorum, ben video izleyip not alarak ve defterde işlem çözerek çalışıyorum, videoda hocanın dediği bir şeyi anlamayınca hemen geri sarıyorum, anlayana kadar böyle devam ediyor, dediğinin gerekli-gereksiz bir şey olması fark etmiyor, kahkaha atıp gereksiz bir şey söylese onu bile geri dönüp öğrenmeden rahatlayamıyorum, 10 dakikalık videoyu 20 dakikada anca bitirebiliyorum, bir de videoya ara verdiysem geri dönünce başlatınca anlayamıyorum tekrar geriye sarıyorum, bundan nasıl kurtulabilirim?

• Bende de simetri hastalığı vardı illa her şey altın oran olacak yani bi kolum kopsa diğerini de ben keser atardım öyle söyleyeyim zamanla her şeyin mükemmel olamayacağına kanaat getirdim bazı şeylerin simetrisini bozmaya başladım mesela bütün kitaplarım aynı hizada üst üste koyuluysa ortalardan bir iki kitabı hafif kaydırıyorum sen de bu şekilde kurtulabilirsin konuların tamamını kusursuz bitiremezsin illa ki çok çalışsan da zorlanacağın konular olacak takmadan yapabildiğin kadarıyla yavaşta olsa sindirerek ilerlemeye bak başarılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • la bana bi mesaj falan at ulaş bi bak hele
  • Psikiyatriye git işe yarıyor ilaçlar.
  • Hocam halledebildin mi sorunu bunu maalesef şimdi de ben yaşıyorum durmadan geri sarıyorum videoyu ve bunu engelleyemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun hocam Allah yardımcın olsun kimseyi kendi zihniyle sınamasin cok zor...

• Bak tek yöntem

Hiçbir şey yapmamak

Yapma abi

Geri sarma

Öğrenme konuyu gerekirse

Delirirsin yoksa,yapma bir şey

Dinle geç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oldschool00 kullanıcısına yanıt

Sağol kanka ilaç kullanmaya başladım zaten

• Kanka öyle yapmaya çalışıyorum da konu tam oturmamış gibi hissediyorum ondan dolayı çok rahatsız oluyorum ilaç kullanmaya başladım İnşallah iyileşirim bakacağız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.