Şimdi Ara

BU KİTAPLARI SAKIN ALMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
5
Favori
21.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğiniz bir kitap var mı ? Başkalarının da canı yanmasın. Lütfen sebebi ile yazın.

(zorluk, sınava uzaklık, fiyat vb. faktörler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sınavexperi -- 11 Eylül 2018; 18:33:48 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bu Kitapları Sakın Almayın!

Sınava hazırlanırken yanlış kaynaklardan destek almak, başarıya ulaşma yolunda önünüze büyük engeller koyabilir. Bu nedenle, sınava hazırlık sürecinde tercih edeceğiniz kitapları dikkatlice seçmeniz büyük önem taşır. İşte sınava hazırlık sürecinde sizi hayal kırıklığına uğratabilecek bazı kitaplar:

• Nitelik Yayınları Zorluk Derecesi: Nitelik Yayınları'nın zorluk derecesi genellikle yüksektir ve bu durum özellikle temelleri sağlam olmayan öğrenciler için zorlayıcı olabilir.

• Muba Yayınları Zorluk Derecesi: Muba Yayınları da Nitelik Yayınları kadar zor kitaplar yayınlar. Bu kitaplar, konuları derinlemesine işlemesiyle bilinir, ancak bu derinlik çoğu öğrenci için aşırı yük oluşturarak motivasyonlarını düşürebilir.

• Nitelik Yayınları Zorluk Derecesi TYT: Nitelik Yayınları'nın TYT kitapları da zorluk derecesiyle bilinir. Bu kitaplar, TYT sınavında başarı elde etmek isteyen öğrenciler için uygun olmayabilir.

• Nitelik Yayınları Yorumlar: Nitelik Yayınları hakkında yapılan yorumlar genellikle bölünmüştür. Bazı öğrenciler kitapların zorluğunu ve derinliğini takdir ederken, diğerleri aşırı zorluklarından şikayet etmektedir.

• Nitelik Yayınları Nasıl: Nitelik Yayınları'nın kitapları genellikle karmaşık ve anlaşılması zor bir yapıya sahiptir. Bu durum, öğrencilerin konuları kavramasını ve sınavlarda başarı elde etmesini zorlaştırabilir.

• Nitelik Yayınları İyi Mi: Nitelik Yayınları'nın kitapları, zorluk dereceleri nedeniyle herkes için uygun değildir. Temelleri sağlam olmayan veya orta düzey öğrenciler için bu kitaplar hayal kırıklığı yaratabilir.

• 4K Yayınları Zor Mu: 4K Yayınları'nın kitapları da Nitelik Yayınları kadar zor kabul edilir. Bu kitaplar, konuları ayrıntılı bir şekilde işlemek yerine, daha fazla soru çözümü odaklıdır. Bu durum, konu eksiklikleri olan öğrenciler için yetersiz kalabilir.

Sınava hazırlık sürecinde kitap seçimi yapmadan önce, kendi seviyenizi ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız büyük önem taşır. Yukarıda belirtilen kitaplar, zorluk dereceleri nedeniyle herkes için uygun olmayabilir. Başarıya giden yolda, kendinize uygun kaynakları seçmek ve sınava sistemli bir şekilde hazırlanmak esastır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güzel clickbait . Benim var: Nitelik Yayınları Teryüz biyoloji. Aşırı müfredat dışı ve aşırı zor. Artık o tip soru neredeyse denemelerde bile gelmiyor.
  • Faydalı konu. Öne çıkarmak lazım.
  • fencebir ayt matematik yeni sınava göre düzenlememiş ise almayın aldım pişman oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kültür yayınları çözüm geometri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antrenmanlarla Kimya'yı ben hiç beğenmedim. Çok güzel kitap şöyle böyle deniliyordu forumda. Yazarı de'leri da'ları yazamıyor. Ki'leri de keza yine yazamıyor. Sürekli kendince şakalar espriler. Kimya mı çalışıyorum Twitter-Facebook'ta ana sayfada gönderi mi okuyorum anlaşılmıyor. Anlatımı çok laubali yani. Örnek soruların çözümlerini de genelde, "Tablo var yan sayfada oraya bakın. Cevap net bir şekilde E şıkkı." gibisinden yapmış yazar. Bilmiyorum hiç hoşuma gitmedi yani. Unutmuş olabileceğim konuları tekrar hatırlayıp üzerine test çözme amacıyla almıştım kitabı. Aşırı pişman oldum.

Ek olarak Fen Bilimleri Fizik Soru Bankası, biraz yeni sisteme uymuyormuş gibi duruyor. Soruları hep işlem yapmalık. Kaldı ki Ösym yıllardır sorularda işlemden ziyade yorum öncelikli soruyor. Fen Bilimleri Yayınları ise Fizik'te buna yetişememiş gibi duruyor şimdilik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Final fizik ka Nabi bostan olsa gerek hayatımda bu kadar iğrenç bir kitap görmedim ne hayallerle almıştım halbuki

• quote:

Orijinalden alıntı: Yekase2084

Güzel clickbait . Benim var: Nitelik Yayınları Teryüz biyoloji. Aşırı müfredat dışı ve aşırı zor. Artık o tip soru neredeyse denemelerde bile gelmiyor.
    ben de diyorum tek ben mi zorlandım bunda
  • tam isabetin her türlü dersinden uzak durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-67714B014

ben de diyorum tek ben mi zorlandım bunda

Alıntıları Göster
    Garip bir kaynak hocam

• Aynısı bende de var artık yapacak bir şey yok okul sınavlarına hazırlıkta kullanırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Finalin bütün yayınları
  • raaitben10 kullanıcısına yanıt
    Vallah ya. Doğrusu onun kadar hem içi hem dışı güzel bir kitap yok ama soruları yanlış, çözümler yanlış, konuyu anlatamıyor Vs Vs tam bir çöp yani. 35 lira para baymıştım r de bak yine hatırladım sinirlendim

• Çözüm 3D tyt mat.

• Birey B Matematik --> Gereksiz kitap vasfı yok
    Endemik Sistemler --> Müfredat dışı çok soru var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MordecaiJay

Çözüm 3D tyt mat.
    Sebebini de yazar mısınız

• sınavexperi kullanıcısına yanıt
    Çözümlü diye aldık sene içinde. Adam cevabı yazmış bırakmış pdfe. Sorular zaten şekilli iyice kafayı yedirtti. Bir de tyt için gereksiz kasıntı bir kitap.

• quote:

Orijinalden alıntı: MordecaiJay

Çözümlü diye aldık sene içinde. Adam cevabı yazmış bırakmış pdfe. Sorular zaten şekilli iyice kafayı yedirtti. Bir de tyt için gereksiz kasıntı bir kitap.
    Kitap yenilendi, zorluğu azaldı, çözümler güncellendi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.