< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
anakart'ın foksiyonel olması lazım
ilerde 3-5 cpu, gpu alırım takarım hikayeleri bana boş geliyor artık. Çünkü ilk etapta bunları alıp takamıyorsan sen de benim gibi fakirsin kardeş kusura bakma o zaman da gidip high end bir ankart almana gerek yok hiç bir zaman 2. bir ürünü alıp koyamassın yanına fiyatlar uçtukça uçuyor ve yarın bugün olduğundan daha fakir olacaksın... o yüzden giriş çıkış portları açısından işini gören çok dandik olmayan 10 üzerinden 3-5 arası puan verebileceğiniz bir anakart yeterli olacaktır. Ha paran varsa bunlara takılma zaten. edit: 4 yıl oldu anakartı alalı şöylede crossfire yaparım falan diyordum yok olmuyor ben 2. ekran kartını alsam bile teknoloji ilerledi yine vasat bir sistemim olacak takip etmek kolay değil teknolojiyi. |
Bende gittim MSI X570 GAMING EDGE WIFI anakart aldım. 1400 tl ye aldım yanında sıvı soğutucu verdiler, 500 tl ye onu sattım bu anakart bana 900 liraya geldi. Bir de anakartla verdikleri steam kodunu sattım 115 tl ye, anakart bana 785 tl ye geldi. Ben bu anakartı bu fiyata aldığım zaman b450 tomahawk 800-900 arası satılıyordu. coşmuştu fiyatlar. Şimdi anakartı evet aşırı uyguna aldım ama pişman oldum keşke asus alsaydım diyorum çünkü anakartım MSI olduğu için dragon center kullanmak zorunda kalıyorum fan ayarı ışık ayarı falan için. Ve iğrenç ötesi sorunlu bir program. Hatta bu anakartı satıp yerine asus almayı düşünüyorum sırf şu dragon center uygulamasından dolayı
|
Dostlar bence bilgisayar toplarken insanı verdiği paradan hiç pişman ettirmeyecek 2 şey var o da kasa ve güç kaynağı. Bir de depolama ile RAM belki.
Üstünden 10 yıl da geçse eğer kaliteli, havalandırması iyi ve içi geniş bir kasa aldıysan, (MB511, GT501, Phanteks P350x/450x) Ya da kaliteli bir 600-750w bronze/silver bir güç kaynağı aldıysan, bilgisayarını ne kadar yükseltirsen yükselt teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin hep bunları kullanacaksın ve hiç değiştirmen gerekmiyecek. O yüzden bunlardan eğer bütçe çok kısıtlı değilse kısılmaması lazım bence. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 19 Mayıs 2020; 2:1:7 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hit2934 -- 19 Mayıs 2020; 2:22:45 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihakki -- 19 Mayıs 2020; 2:26:28 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 19 Mayıs 2020; 11:11:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|