Bu ne ya, amaç ne? neyse en azından buradan kız bulmaya çalışırız w3.bilkent.edu.tr TR / Bilkent Universitesi – Sınıf Öğretmenliği Bölümü https://w3.bilkent.edu.tr/www/sinif-ogretmenligi-bolumu/< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilkent sınıf öğretmenliği
-
-
güzel bölüm ve güzel kızlar olur diye düşünüyorum buranın mezunları tam olarak nerede çalışacak, ted kolejinde mi
-
ted koleji, bilkent lisesi, tevfik fikret gibi yerlerde çalışırlar herhalde.
-
Merhaba. Bu bölüm Bilkent Üniversitesinde eskiden olup şimdi olmayan bir bölüm mü yoksa yeni açılacak bir bölüm mü?
-
yeni açılıyor
-
Hocam hobi amaciyla çap yapabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bizde çap imkansız neredeyse. 12 bin kişilik okulda toplasan 3 kişi yoktur çap yapan.
-
Şakasina yazdim kanka
Gazi Üni Gazi Eğitim Fakültesi diye bir gerçek var ama ileride Bilkent Üni (İngilizce) Sınıf Öğretmenliği mezunları da başarılı olabilir, güzel bölüm.
-
2 sene hazırlık okuyup atılma ihtimali var. Bilkent'e bulaşmasın.
-
Evlenilecek kizlar genelde sinif ve ozel egitim ogretmenligi okuyorlar.seneye burasi icin sinava girip artik evlilik dusunmeye baslayacagim
Bilkentin eğitim fakültesi bile yok ki neden sadece böyle bir bölüm açıyorlar
Aslında var. Eğitim bilimleri yüksek lisans programı mevcut.
Tarih bölümü lisans programı yok ama yüksek lisansı var. Ne garip iş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X